Σχεδίαση
Τραβάει τα βλέμματα
Η sport, δυναμική εμφάνιση του Mokka είναι πολλά περισσότερα από μια τολμηρή δήλωση στυλ. Είναι η έκφραση της Γερμανικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας και τεχνολογίας της Opel και το όραμα για το μέλλον της μάρκας.  
Απολαυστικό να το κοιτάζει κανείς
Οι εντυπωσιακές γραμμές του Mokka είναι μόνο η αρχή ενός ταξιδιού στον κόσμο της Γερμανικής σχεδίασης. Στο εσωτερικό του, θα ανακαλύψετε αρμονικές αναλογίες και στοιχεία ασφάλειας που θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία.  
Εξαιρετικές λεπτομέρειες
Το Mokka εντυπωσιάζει από κάθε γωνία. Κάθε στοιχείο του έχει μελετηθεί ώστε να συνδυάζει δυναμική εμφάνιση και εξαιρετική λειτουργικότητα.  
Στυλ που ξεχωρίζει
Το Mokka αμέσως κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς δεν μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο στον δρόμο. Απογειώστε την εμφάνισή του επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο σχέδιο ζάντας από τη διαθέσιμη γκάμα ζαντών.  
Επιλογές οροφής και καπό
Κάντε τη δική σας δήλωση στυλ. Ανακαλύψτε τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τις δυνατότητες εξατομίκευσης που θα απογειώσουν την εμφάνιση του Mokka, όπως οι επιλογές χρωμάτων για την οροφή και το καπό.  
Όμορφο από κάθε γωνία
Η σχεδιαστική γλώσσα της Opel είναι εμφανής σε κάθε σημείο του Mokka. Εξαιρετικές αναλογίες, από το Opel Vizor στο εμπρός τμήμα μέχρι την "αιωρούμενη οροφή" που πλαισιώνει τα πίσω παράθυρα, που συνδυάζουν άρτια το λιτό με το τολμηρό.