Ασφάλεια & καινοτομίες
Βέλτιστη ορατότητα
Το πρωτοποριακό σύστημα προβολέων  IntelliLux LED® Matrix παρέχει εξαιρετική ορατότητα σε κάθε περίπτωση, επιτρέποντάς σας να οδηγείτε με την άνεση και τη σαφήνεια των ισχυρών μεγάλων φώτων χωρίς να θαμπώνετε τους άλλους οδηγούς.  
Κρατήστε τις αποστάσεις
Το προηγμένο Cruise Control σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στην ασφάλεια για να απολαύσετε μια άνετη και ξεκούραστη οδήγηση. Επιταχύνει και φρενάρει αυτόματα για να σας βοηθήσει να διατηρείτε πάντα σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. 
Αποφύγετε τις συγκρούσεις
Στο πλαίσιο μιας πλήρους υποβοήθησης οδηγού, συμπεριλαμβανομένης της υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και της προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, το σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης του Mokka παρακολουθεί το δρόμο για οχήματα και πεζούς, συμβάλλοντας στην αποφυγή ή στη σημαντική μείωση των ζημιών από σύγκρουση. 
Μία οθόνη, όλες οι πληροφορίες
Η απλότητα και αίσθηση του απέριττου είναι εμφανείς στο Opel Pure Panel. Ο 12'' ψηφιακός πίνακας οργάνων οδηγού προβάλλει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή σας έχει εξαλειφθεί, αφήνοντάς σας μόνο μία αίσθηση ελέγχου. 
Πανοραμική θέα
Η πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας σας προσφέρει μία οπτική 180º στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, επισημαίνοντας τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω σας και επιτρέποντάς σας να δείτε την κίνηση οχημάτων πλευρικά του αυτοκινήτου σας.  
Εύκολο παρκάρισμα

Το παρκάρισμα γίνεται πανεύκολο. Το Προηγμένο σύστημα Παρκαρίσματος του Mokka  ελέγχει το τιμόνι και σας καθοδηγεί. Εσείς, χρειάζεται μόνο να πατήσετε γκάζι ή φρένο.