Με μια ματιά

Mokka

ΑΠΟ € 18.000,00 

Είστε έτοιμοι για το νέο, τολμηρό βήμα της Opel; Συνδυάζει τη λιτή σχεδίαση, το εντυπωσιακό εσωτερικό και τους προηγμένης τεχνολογίας κινητήρες, για αυτό... προετοιμαστείτε! Το νέο Mokka είναι εδώ και ξαναγράφει τους κανόνες και πηγαίνει την οδηγική εμπειρία σε άλλο επίπεδο. Είναι ώρα να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο, μαζί με το Mokka.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ MOKKA.

ΔΥΝΑΜΗ.

Η εντυπωσιακή σχεδίαση του νέου Mokka δείχνει το μέλλον της Opel. Κάθε ακμή απορρέει αυτοπεποίθηση, κάνοντας μια ηχηρή δήλωση τόλμης. Εϊναι ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει από το πλήθος χάρη στο ιδιαίτερο στυλ του, ενώ οι ισχυροί κινητήρες του χαρίζουν δυναμισμό.

ΤΟΛΜΗΡΟ ΣΤΥΛ.

Το εσωτερικό του Mokka θα σας εντυπωσιάσει, καθώς είναι απόλυτα απαλλαγμένο από ο,τιδήποτε μη απαραίτητο. Η λιτή του σχεδίαση και το πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που σας επιτρέπει να είστε ήρεμοι, χαλαροί και να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή. 

URBAN ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

Το νέο Mokka είναι ακόμα κομψότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ωστόσο εξακολουθεί να έχει το ευρύχωρο εσωτερικό που του επιτρέπει να υπηρετεί ένα urban lifestyle. Χάρη σε χαρακτηριστικά όπως οι προβολείς IntelliLux LED® Matrix, τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τα εργονομικά καθίσματα, καθιστούν το Mokka ιδανικό και για τις διαδρομές σας στην πόλη.