Μεγιστη αυτονομια

Δείτε πώς μπορείτε να επηρεάσετε την αυτονομία και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το Grandland Hybrid

Ταχυτητα
Η ταχύτητα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την αυτονομία. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική λειτουργία (electric mode) σε χαμηλές ταχύτητες. Για βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας στην υβριδική λειτουργία  (hybrid mode), φορτίστε την μπαταρία και επωφεληθείτε από την ηλεκτρική ενέργεια (περισσότερο από 35% κατά μέσο όρο). 
Στυλ οδηγησης
Κάθε φορά που επιταχύνετε, χάνετε ενέργεια. Και κάθε φορά που φρενάρετε απότομα, χρειάζεται να επιταχύνετε ξανά. Οι ομαλές επισταχύνσεις και η ανάκτηση ενέργειας μέσω πέδησης στο Grandland Hybrid βοηθούν στο να εξοικονομήσετε έως 15% της αυτονομίας σας. 
Κλιματισμος & θερμανση
Η διαφορά αυτονομίας λόγω θέρμανσης/κλιματισμού μπορεί να κυμαίνεται έως και 35% μεταξύ των εποχών, καθώς η ενέργεια λαμβάνεται απευθείας από την μπαταρία. Η προετοιμασία του Grandland Plug-In Hybrid κατά τη φόρτιση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε την ηλεκτρική σας αυτονομία και να ταξιδέψετε με άνεση.  

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Σε κάθε περίπτωση, φορτίστε την μπαταρία σας όσο πιο συχνά μπορείτε για να μεγιστοποιήσετε τη χρήση του Grandland Plug-In Hybrid σε ηλεκτρική λειτουργία, χωρίς καμία εκπομπή.

 

Εάν λάβετε υπόψη τους παράγοντες που επηρεάζουν την αυτονομία (π.χ. ταχύτητα, στυλ οδήγησης, κλιματισμός), η αυτονομία που προβάλλεται θα προσαρμοστεί στη νέα σας οδηγική συμπεριφορά.