Skip To Content
Κύρια Χαρακτηριστικά

Είναι το Mokka-e

Καθαρή Οδηγική Απόλαυση

Σχεδίαση

Υπόσταση και Αναλογίες
Το Mokka-e με την πρωτοποριακή σχεδίασή του δείχνει το μέλλον της Opel. Κάθε  ακμή και κάθε καμπύλη αποπνέει δυναμισμό. Το Mokka-e κάνει μια ξεκάθαρα τολμηρή δήλωση, καθώς είναι ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει από το πλήθος χάρη στην αυτοπεποίθηση και στο ξεχωριστό του στυλ. 
Τολμήστε να Ξεχωρίσετε
Ανακαλύψτε έναν χώρο που υιοθετεί τις νέες τάσεις στο γερμανικό design. Το εσωτερικό του Mokka-e πηγαίνει την οδηγική εμπειρία σε ένα νέο επίπεδο, χάρη στους μοναδικούς συνδυασμούς υφασμάτων και διακοσμητικών στοιχείων που ταιριάζουν στο στυλ σας. 
Τολμηρό από Κάθε Γωνία
Από όποια πλευρά και να το δείτε, το Mokka-e θα σας καταπλήξει με τις τολμηρές σχεδιαστικές πινελιές και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του. Ανακαλύψτε τα LED φωτιστικά σώματα, τη χαρακτηριστική μάσκα Vizor και πολλά περισσότερα. 
Το εξαιρετικό ως στάνταρ

Επιλέξτε ανάμεσα σε εντυπωσιακές ζάντες 16'', 17'' ή 18'', που κάνουν το Mokka-e να φαίνεται ακόμα πιο δυναμικό. 

 

 
Προσωπικό Στυλ
Ξεχωρίστε χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σχεδίασης του Mokka-e. Το Mokka-e είναι ήδη τόσο διαφορετικό σε σχέση με όλα τα άλλα αυτοκίνητα που βλέπει κανείς στον δρόμο, αλλά μπορείτε να τονίσετε ακόμα περισσότερο την ιδιαιτερότητά του με διάφορες επιλογές οροφής ή καπό. 
Η Νέα Εικόνα
Το Opel Vizor, το νέο, ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σχεδίασης της Opel, ενσωματώνει διάφορους αισθητήρες και διάφορες λειτουργίες σε μια σειρά και αποτελεί την αιχμή του δόρατος στη σχεδίαση του Mokka-e. 

Ασφάλεια & Καινοτομίες

Προβολείς LED Matrix
Οι προβολείς Intelli-Lux LED® Matrix σας εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες, επιτρέποντάς σας να οδηγείτε με την άνεση και την ορατότητα της μεγάλης σκάλας φώτων, χωρίς να τυφλώνετε τους άλλους οδηγούς. 
Automatic Cruise Control

Το Automatic Cruise Control1,2 σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Επιταχύνει και επιβραδύνει αυτόματα, διατηρώντας σταθερή την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. 

 

1Ενεργοποιείται αυτόματα σε ταχύτητες μεταξύ 30 και 180 km/h.

2Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης
Το Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος Υποστήριξης Οδηγού, το οποίο περιλαμβάνει ακόμα τη λειτουργία Διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας με Επαναφορά. Το σύστημα σκανάρει τον δρόμο μπροστά σας για πεζούς ή άλλα οχήματα, βοηθώντας να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις. Με ταχύτητες έως 30km/h, το σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης του Mokka-e επεμβαίνει ακινητοποιώντας πλήρως το όχημα. Σε μεγαλύτερες ταχύτητες, το σύστημα επιβραδύνει το όχημα έως και 50 km/h, μειώνοντας σημαντικά την επίδραση μια σύγκρουσης. 
Ψηφιακός Πίνακας Οργάνων
Η απλότητα και αίσθηση του απέριττου είναι εμφανείς στο Opel Pure Panel. Ο 12'' ψηφιακός πίνακας οργάνων οδηγού προβάλλει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή σας έχει εξαλειφθεί, αφήνοντάς σας μόνο μία αίσθηση ελέγχου. 
Πανοραμική Κάμερα
Οπισθοπορείας 180°
Η πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας σας προσφέρει μία οπτική 180º στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, επισημαίνοντας τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω σας και επιτρέποντάς σας να δείτε την κίνηση οχημάτων πλευρικά του αυτοκινήτου σας. 
Park Assist

Το παρκάρισμα γίνεται πανεύκολο. Το Advanced Park Assist1 του Mokka-e ελέγχει το τιμόνι και σας καθοδηγεί. Εσείς, χρειάζεται μόνο να πατήσετε γκάζι ή φρένο.

 

1Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 

Premium Άνεση

Πρωτόγνωρα Επίπεδα Άνεσης
Με το Mokka-e, κάθε διαδρομή γίνεται πιο απολαυστική χάρη στο εντυπωσιακό εσωτερικό και τα αναπαυτικά καθίσματα. 
Θερμαινόμενα Καθίσματα & Τιμόνι
Δημιουργήστε μια "ζεστή" και cosy αίσθηση στο εσωτερικό του Mokka-e ακόμα και τις πιο κρύες μέρες, χάρη στα θερμαινόμενα καθίσματα και το θερμαινόμενο τιμόνι. 
Ευελιξία

Χάρη στο ευρύχωρο εσωτερικό του Mokka-e, είστε πάντα προετοιμασμένοι για οπουδήποτε σας  βγάλει ο δρόμος σας, είτε κουβαλάτε ένα μεγάλο φορτίο είτε μεταφέρετε την οικογένειά σας και αποσκευές. Τα πίσω καθίσματα με αναδίπλωση 60/40 αυξάνουν τον χώρο αποσκευών και σας παρέχουν την ευελιξία που χρειάζεστε.

 

 

Συνδεσιμότητα

Πλοήγηση
Η κορυφαίας τεχνολογίας οθόνη αφής του συστήματος πλοήγησης θα σας καθοδηγήσει στον προορισμό σας, ενώ παράλληλα σας παρέχει πληροφορίες για τους πλησιέστερους σταθμούς φόρτισης και το αν είναι ελεύθεροι ή όχι. Επιλέξτε ανάμεσα στη οθόνη 10'' του Multimedia Navi Pro και την οθόνη 7'' του Multimedia Navi. 
Infotainment
To Mokka-e είναι το ιδανικό μέρος για να βρίσκεστε! Πλήρως συμβατό με Apple CarPlayTM1 και Android AutoTM2,3, Bluetooth® streaming4, θύρες USB και ένα ποιοτικό σύστημα ήχου για να απολαμβάνεται την αγαπημένη σας μουσική. 

Τα Apple CarPlay™ και Apple Siri™ είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.


2 Το Android Auto™ είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Google Inc.

3 Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση λειτουργικού συστήματος. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση www.apple.com ή www.android.com, ή απευθυνθείτε σε διανομέα Opel.

4 Το Bluetooth® είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG Inc.

Πάντα δίπλα σας
Μείνετε ασφαλείς και συνδεδεμένοι όταν οδηγείτε, χάρη στην Κλήση Έκτακτης Ανάγκης e-Call και την Κλήση λόγω Βλάβης (Πρόσβαση σε Οδική Βοήθεια) b-Call.

Οι υπηρεσίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και την κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας. 

Αξεσουάρ - Ειδικά για εσάς!

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το Mokka-e σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel. Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας
Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση. 

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με