Skip To Content
Κύρια Χαρακτηριστικά

Είναι το Mokka

Οδηγική Απόλαυση

Σχεδίαση

Τραβάει τα Βλέμματα
Η sport, δυναμική εμφάνιση του Mokka είναι πολλά περισσότερα από μια τολμηρή δήλωση στυλ. Είναι η έκφραση της Γερμανικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας και τεχνολογίας της Opel και το όραμα για το μέλλον της μάρκας. 
Επιλέξτε την έκδοση GS Line για να προσθέσετε μια νέα, πιο sport διάσταση στο Mokka σας.
Απολαυστικό να το κοιτάζει κανείς
Οι εντυπωσιακές γραμμές του Mokka είναι μόνο η αρχή ενός ταξιδιού στον κόσμο της Γερμανικής σχεδίασης. Στο εσωτερικό του, θα ανακαλύψετε αρμονικές αναλογίες και στοιχεία ασφάλειας που θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία. 
Εξαιρετικές Λεπτομέρειες
Το Mokka εντυπωσιάζει από κάθε γωνία. Κάθε στοιχείο του έχει μελετηθεί ώστε να συνδυάζει δυναμική εμφάνιση και εξαιρετική λειτουργικότητα. 
Στυλ που Ξεχωρίζει
Το Mokka αμέσως κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς δεν μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο στον δρόμο. Απογειώστε την εμφάνισή του επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο σχέδιο ζάντας από τη διαθέσιμη γκάμα ζαντών. 
Επιλογές Οροφής και Καπό
Κάντε τη δική σας δήλωση στυλ. Ανακαλύψτε τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τις δυνατότητες εξατομίκευσης που θα απογειώσουν την εμφάνιση του Mokka, όπως οι επιλογές χρωμάτων για την οροφή και το καπό. 
Όμορφο από Κάθε Γωνία
Η σχεδιαστική γλώσσα της Opel είναι εμφανής σε κάθε σημείο του Mokka. Εξαιρετικές αναλογίες, από το Opel Vizor στο εμπρός τμήμα μέχρι την "αιωρούμενη οροφή" που πλαισιώνει τα πίσω παράθυρα, που συνδυάζουν άρτια το λιτό με το τολμηρό. 

Αφάλεια & Καινοτομίες

Προβολεις LED® Matrix  
Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς Intelli-Lux LED® Matrix παρέχουν εξαιρετική ορατότητα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, επιτρέποντάς σας να οδηγείτε με την άνεση και την ασφάλεια των προβολέων μεγάλης σκάλας, χωρίς να τυφλώνετε τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων. 
Automatic Cruise Control
Χάρη στο Automatic Cruise Control1, 2 δεν χρειάζεται κανένας συμβιβασμός στην ασφάλεια για να έχετε ένα άνετο ταξίδι. Επιταχύνει και επιβραδύνει αυτόματα, προκειμένου να διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα από το προπορευόμενο όχημα. 
1 Ενεργοποιείται με ταχύτητες από 30 km/h έως 180 km/h.
2 Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.
Σύστημα Αυτόματου Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης
Το Σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης ελέγχει τον δρόμο μπροστά σας για άλλα οχήματα και πεζούς και παρεμβαίνει για να μειώσει σημαντικά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Το σύστημα περιλαμβάνει επιπλέον τη Λειτουργία Διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας. 
Σε ταχύτητες έως 30 km/h, που είναι και οι ταχύτητες στις οποίες συμβαίνουν τα περισσότερα ατυχήματα, το Σύστημα Αυτόματου Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης του Mokka ακινητοποιεί πλήρως το όχημα. Σε υψηλότερες ταχύτητες, το Σύστημα επιβραδύνει το όχημα έως και κατά 50 km/h, μειώνοντας σημαντικά τη σφοδρότητα πιθανής σύγκρουσης.
Ψηφιακός Πίνακας Οργάνων
Η λιτή φιλοσοφία του Mokka είναι εμφανής στο Opel Pure Panel που συναντά κανείς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Διάφορα στοιχεία που θα μπορούσαν να αποσπάσουν την προσοχή σας έχουν αφαιρεθεί από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, στο οποίο κυρίαρχη θέση έχει ο πλήρως ψηφιοποιημένος πίνακας 12'', ο οποίος απεικονίζει όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε. 
Κάμερα Οπισθοπορείας 180°  
Η πανοραμική κάμερα σας προσφέρει οπτική 180º, ώστε να ελέγχετε τι συμβαίνει πίσω και γύρω από το αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή. Εξαιρετικά χρησιμη λειτουργία κατά την όπισθεν. 
Υποβοήθηση Παρκαρίσματος
Το Advanced Park Assist του Mokka κάνει το παρκάρισμα εύκολη υπόθεση. Το σύστημα ελέγχει το τιμόνι κατά το παρκάρισμα, ενώ εσείς χρειάζεται απλά να πατάτε το γκάζι ή το φρένο. Επιπλέον, το σύστημα εντοπίζει πιθανούς χώρους στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας. 

Premium Άνεση

Πολυτέλεια
Με το Mokka, κάθε διαδρομή γίνεται πιο απολαυστική χάρη στο εντυπωσιακό εσωτερικό και τα αναπαυτικά καθίσματα. 
Θερμαινόμενα Στοιχεία
Τίποτα καλύτερο για να αντιμετωπίσετε μια κρύα ημέρα! Επιλέξτε ένα από τα τρία επίπεδα θέρμανσης για τα μπροστινά καθίσματα του Mokka, ενώ ταυτόχρονα ο οδηγός απολαμβάνει το θερμαινόμενο τιμόνι. 
Ευελιξία
Χάρη στο ευρύχωρο εσωτερικό και τα πλείστα χαρακτηριστικά ευελιξίας του Mokka είστε πάντα προετοιμασμένοι για να μεταφέρετε μεγάλα φορτία ή ολόκληρη την οικογένειά σας με τις αποσκευές σας! 
Τα πίσω καθίσματα διαθέτουν λειτουργία αναδίπλωσης 60:40, αυξάνοντας έτσι τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών και παρέχοντας εναλλακτικούς τρόπους φόρτωσης.

Συνδεσιμότητα

Πλοήγηση
Τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα πλοήγησης της Opel σας καθοδηγούν με ακρίβεια. Επιλέξτε ανάμεσα στο Multimedia Navi Pro με οθόνη 10'' και στο Multimedia Navi με οθόνη 7''. 
Infotainment
Δεν θα θέλετε να βγείτε από το Mokka σας, αφού μπορείτε να απολαμβάνετε άριστη συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlayTM1 ή Android AutoTM2,3, Bluetooth®, θύρες USB και 6 ηχεία για να απολαμβάνετε τη μουσική σας. 

Τα Apple CarPlay™ και Apple Siri™ είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.


2 Το Android Auto™ είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Google Inc.

3 Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση λειτουργικού συστήματος. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση www.apple.com ή www.android.com, ή απευθυνθείτε σε διανομέα Opel.

4 Το Bluetooth® είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG Inc.

OpelConnect  
Παραμείνετε ασφαλείς και συνδεδεμένοι εν κινήσει, χάρη στην Κλήση Έκτακτης Ανάγκης e-Call και την Κλήση λόγω Βλάβης b-Call.  

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κινητήρες
Το Mokka αποτελεί την πιο τολμηρή έκφραση της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της Opel. Όμως, είναι πολλά περισσότερα από ένα όμορφο αυτοκίνητο. Οι αποδοτικοί κινητήρες και η εξαιρετική οδηγική του συμπεριφορά θα σας καταπλήξουν. 
Ο κινητήρας βενζίνης 1.2 Turbo άμεσου ψεκασμού αποδίδει έως 130 hp, ενώ ο προηγμένος κινητήρας 1.5 diesel σας προσφέρει 110 hp. Και οι δύο είναι εξαιρετικά αποδοτικοί, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2.
Κιβώτια Ταχυτήτων
Ανακαλύψτε την γκάμα των κιβωτίων ταχυτήτων και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στο δικό σας οδηγικό στυλ. Το Mokka εφοδιάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό και με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. 
Νιώστε την επαφή με τον δρόμο, επιλέγοντας τη χειροκίνητη ρύθμιση του αυτόματου κιβωτίου, ώστε να αλλάζετε τις ταχύτητες όποτε επιλέγετε. Ακόμα και με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το Mokka διατηρεί τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε το στυλ οδήγησης που επιθυμείτε: Sport για πιο δυναμική οδήγηση, Eco για μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση και Normal για ισορροπημένη καθημερινή οδήγηση.
Τεχνολογία Επιδόσεων
Ακόμα και κοιτάζοντας τις όμορφες αναλογίες του Mokka, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι οι δημιουργοί του διαπίστωσαν ότι το να είναι ένα αυτοκίνητο ισχυρό δεν αρκεί. Πρέπει κανείς να μπορεί να "χρησιμοποιήσει" αυτή τη δύναμη. Και αυτό είναι απόλυτα αληθινό όσον αφορά τις επιδόσεις του Mokka. Χάρη στα εξυπνα χαρακτηριστικά ασφάλειας και προηγμένης τεχνολογίας, ο καθένας μπορεί να χαρεί τη δύναμη του Mokka, διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο. 

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με