Συνδεσιμότητα
Infotainment
Το νέο Combo Cargo διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα infotainment! Το προηγμένο σύστημα Multimedia διαθέτει ραδιόφωνο AM/FM και DAB, λειτουργία hands-free και συνδέεται ασύρματα με Apple CarPlay™ και Android Auto™, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε το περιεχόμενο του smartphone σας στην οθόνη αφής των 10"4. Αφήστε το σύστημα πλοήγησης να σας καθοδηγήσει στον προορισμό σας, εύκολα και γρήγορα. Το Connect Plus pack παρέχει online ενημέρωση από την TomTom για την κυκλοφορία, τις θέσεις στάθμευσης και τον καιρό. Με τις over-the-air ενημερώσεις χαρτών θα οδηγείτε πάντα έξυπνα, ενώ λέγοντας «Hey Opel» ενεργοποιείται η αναγνώριση φυσικής ομιλίας, για να μην αποσπάται η προσοχή σας από τον δρόμο. 

Το Apple CarPlay™ και το Android Auto™ προσφέρουν στον χρήστη τη δυνατότητα της εύκολης πρόσβασης σε χρήσιμες εφαρμογές και λειτουργίες του smartphone, κατά τη διάρκεια της οδήγησης:  

 

Χρήση του τηλεφώνου ως συσκευής sat-nav μέσω της εφαρμογής Maps  

 

Streaming των αγαπημένων σας playlists από το Spotify  

 

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων μέσω του WhatsApp και του Skype  

 

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω φωνητικών εντολών, ώστε να διατηρείτε πάντα τα χέρια σας στο τιμόνι, και τα μάτια σας στον δρόμο.

Ασύρματη φόρτιση

Μείνετε πάντα συνδεδεμένοι! Το νέο σύστημα ασύρματης φόρτισης1 του Combo Cargo σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίζετε το συμβατό τηλέφωνό σας εν κινήσει, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να χρειάζεστε καλώδια.

 

Προαιρετικά

 
Υπηρεσίες OpelConnect

Έξυπνες τεχνολογίες και υπηρεσίες που προσφέρουν συνδεσιμότητα και σύγχρονες καινοτομίες για να σας κρατούν ασφαλείς και να προσφέρουν ένα συναρπαστικό και αποτελεσματικό ταξίδι.

 

Connect ONE pack:

Κλήση έκτακτης ανάγκης, Κλήση για βλάβη, Κατάσταση και πληροφορίες οχήματος, Παιχνίδια.

 

Για όλες τις λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη σελίδα Smart Service Opel Connect.