Ασφάλεια και υποστήριξη οδηγού
Σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης
Κινηθείτε με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας σας: Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης1 με ανίχνευση πεζών που προειδοποιεί για επικείμενη σύγκρουση με πεζό ή άλλο όχημα. Εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει κατάλληλα, τότε το αυτοκίνητο θα φρενάρει αυτόματα. 
1 Λειτουργεί αυτόματα σε ταχύτητες από 5 έως 85 km/h. Από 0 έως 30 km/h, η τιμής της επιβράδυνσης για τη μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης είναι 0,9g. Από τα 30 έως τα 85 km/h το σύστημα μειώνει την ταχύτητα το πολύ κατά 22 km/h. Μετά από αυτό το κατώφλι, ο οδηγός πρέπει να φρενάρει μόνος του για να μειώσει ακόμη περισσότερο την ταχύτητα. Το εύρος λειτουργίας του συστήματος εξαρτάται από το εμπόδιο που εντοπίστηκε (κινητό εμπόδιο: από 5 έως 85 km/h, σταθερό εμπόδιο: από 5 έως 80 km/h, πεζός: από 5 έως 60 km/h). Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης της Opel προορίζονται να λειτουργούν υποβοηθητικά στην οδήγηση και εντός των ορίων του συστήματος. Ο οδηγός παραμένει πάντα υπεύθυνος για την οδήγηση του οχήματος.
Drive Assist Pack1

Το πακέτο ασφαλείας μας για την καθημερινή σας δουλειά περιλαμβάνει: ενσωματωμένο σύστημα υποβοήθησης οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο, η οποία διαθέτει προσαρμοζόμενο Cruise Control με σύστημα stop-and-go, καθώς και υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Positioning Assist) και διευρυμένη λειτουργία αναγνώρισης πινακίδων οδικής σήμανσης.

 

1 Προαιρετικά

 
Προειδοποίηση πλευρικού τυφλού σημείου

Το σύστημα προειδοποίησης πλευρικού τυφλού σημείου1 παρακολουθεί και προειδοποιεί αυτόματα για την προσέγγιση οχημάτων από διπλανές λωρίδες στα τυφλά σημεία, δίνοντάς σας μεγαλύτερη σιγουριά όταν αλλάζετε λωρίδα και διευκολύνοντας τα καθημερινά σας δρομολόγια.

 

Προαιρετικά

 
Flank Guard

Απολαύστε κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης, χάρη στο σύστημα Flank Guard1 της Opel. Χρησιμοποιεί 12 αισθητήρες για να προειδοποιεί με οπτικά και ηχητικά μηνύματα στην οθόνη του infotainment, για εμπόδια που μπορεί να μην είναι ορατά σε στροφές χαμηλής ταχύτητας.

 

1 Προαιρετικά

 
Σύστημα ελέγχου ευσταθείας του ρυμουλκούμενου  

Χρειάζεται να οδηγείτε με τρέιλερ; Ο έλεγχος ευστάθειας τρέιλερ της Opel1 είναι ένα έξυπνο σύστημα που παρακολουθεί τη σταθερότητα του ρυμουλκούμενου τρέιλερ και προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του οχήματος.

 

Προαιρετικά

 
Κάμερα οπισθοπορείας

Το van σας είναι μέρος της επιχείρησής σας και αξίζει την καλύτερη φροντίδα! Η κάμερα οπισθοπορείας1 εμφανίζει στην οθόνη αφής των 10" εικόνα του περιβάλλοντος χώρου πίσω από το αυτοκίνητο, καθώς και οδηγίες που διευκολύνουν την οπισθοπορεία,  αποφεύγοντας έτσι περιττές γρατσουνιές ή χτυπήματα.

 

1 Προαιρετικά