Ευελιξία
Αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού
Μεγιστοποιήστε τις επιλογές σας. Για τις στιγμές που οδηγείτε μόνοι σας, το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί εύκολα να αναδιπλωθεί, για να δημιουργήσει έναν ακόμη πιο ευέλικτο χώρο φόρτωσης. 
Διαχωριστικό καμπίνας

Όλα τακτοποιημένα στην εντέλεια! Τα διαχωριστικά του χώρου φόρτωσης κρατούν εσάς, τον συνεπιβάτη και το φορτίο σας ασφαλείς, αποτρέποντας τη μετατόπιση των αντικειμένων στο μπροστινό τμήμα της καμπίνας. Επιλέξτε πλήρως μεταλλικό τμήμα ή  γυάλινο τμήμα και σχάρα1.

 

1 Προαιρετικά.

 
Πόρτες

Μία ή δύο συρόμενες πόρτες1 διευκολύνουν την πρόσβαση στο πίσω μέρος του νέου Combo Cargo και εξαλείφουν κάθε κίνδυνο εκδορών κατά τη στάθμευση σε στενούς χώρους.

 

1 Προαιρετικά.

 
Θύρες φόρτωσης

Διαμορφώστε το πίσω μέρος του νέου Opel Combo Cargo με πίσω πόρτα1 ή ασύμμετρα ανοιγόμενες πόρτες με τζάμι1 για βελτιωμένη ορατότητα. Κάθε επιλογή είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει απόλυτα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, ώστε να κάνετε τη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο άνετα.

 

1 Προαιρετικά

 
Παραλλαγές/εκδόσεις
Το νέο Combo Cargo έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε κάθε επιχείρηση. Διατίθεται σε δύο μήκη – 4,4 m στη βασική έκδοση ή 4,75 m για την έκδοση Combo Cargo L2 με μακρύ μεταξόνιο και επιπλέον χώρο φόρτωσης.