Επαγγελματικά Οχήματα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Opel.

Διαχείριση, μεταφορές, διανομές; Όπως κι αν το πούμε, η επιχείρηση έχει να κάνει με την παροχή αγαθών. Το κέρδος βασίζεται στην παροχή αυτή με όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό, αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο. Για τον λόγο αυτό διασφαλίσαμε ότι υπάρχει ένα επαγγελματικό όχημα Opel που ταιριάζει απόλυτα στη δική σας επιχείρηση. Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι στην Opel διαθέτουμε την εξειδίκευση και τη γκάμα αξεσουάρ ώστε να διασφαλίσουμε ότι το van σας θα κάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

 

Το νέο Opel Vivaro και το Opel Movano διαθέτουν πραγματικά μεγάλο χώρο για τις ανάγκες σας. Κομψά, πρακτικά και ευέλικτα, όπως όλα τα επαγγελματικά οχήματα Opel, αποτελούν εξαιρετικά μέσα ανάδειξης της εταιρείας σας. Άλλωστε, η εξυπνάδα είναι σημαντική για την εικόνα σας.Επίσης απαραίτητη είναι η αποδοτικότητα για τους ισολογισμούς σας. Με τους προηγμένους Turbo και BiTurbo κινητήρες και τα μεγάλα διαστήματα service τα μοντέλα Opel Vivaro και Movano σας προσφέρουν τον τέλειο συνεργάτη για την επιχείρησή σας.

 

Εξίσου σημαντικό είναι ότι κάθε επαγγελματικό όχημα Opel παρέχει μεγάλη άνεση, εξαιρετική πλοήγηση και συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (infotainment), προηγμένο εξοπλισμό και την άνεση ενός πραγματικού αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι, μαζί με την ασφάλεια, η άνεση πληρώματος και επιβατών αποτελεί βασική προτεραιότητα και σημαντική συνεισφορά στην απόδοση της εργασίας. Αυτό δηλαδή που πρεσβεύουμε και παρέχουμε πάντα, σωστά;

COMBO CARGO

COMBO CARGO

Το νέο, γεμάτο καινοτομίες Van, που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

VIVARO

VIVARO

Με έναν εξαιρετικά ευέλικτο χώρο φόρτωσης , λειτουργικότητα ενός "κινητού" γραφείου και γερμανική ασφάλεια , το Vivaro έχει σχεδιαστεί για να πάει την επιχείρησή σας ένα βήμα μπροστά.

MOVANO CARGO