Κύρια Χαρακτηριστικά

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Το Movano Cargo έχει σχεδιαστεί για να σας εντυπωσιάσει με τη λειτουργικότητά του και να εκπροσωπήσει την επιχείρησή σας με τον καλύτερο τρόπο. Η εντυπωσιακή μάσκα με τα LED φώτα ημέρας εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη ορατότητα. 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Το εσωτερικό του Opel Μovano έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον επαγγελματία, προσφέροντας άνεση, αποθηκευτικές λύσεις, αλλά και ένα πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών. 
Το Movano ανεβάζει τον πήχη στη σχεδίαση της εσωτερικής καμπίνας, χάρη στο πρακτικό, άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον οδήγησης, γεμάτο πρακτικές λύσεις αποθήκευσης για φορητούς υπολογιστές, εργαλεία και εξοπλισμό. Απολαύστε άνεση επιβατικού αυτοκινήτου, με εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό και εύκολα ρυθμιζόμενα καθίσματα και τιμόνι.  

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΙΒΩΤΙΑ
Οι κινητήρες του Movano Cargo σας υπόσχονται περισσότερους ίππους, μεγαλύτερη ροπή και χαμηλότερη κατανάλωση. 

ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΕΣΕΩΝ
Το Opel Movano διαθέτει χώρο για έως 7 επιβάτες, για να μπορείτε να μεταφέρετε όλους τους συνεργάτες σας και τον εξοπλισμό τους! 
ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μετατρέψτε το Movano σας σε κινητό γραφείο, χάρη στο αναδιπλούμενο μεσαίο κάθισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι εργασίας. Επιπλέον, διαθέτει μια περιστρεφόμενη επιφάνεια για τον φορητό υπολογιστή σας.  
ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Κρατήστε ό,τι χρειάζεστε σε θέση άμεσης πρόσβασης, χρησιμοποιώντας τον κλειστό αποθηκευτικό χώρο στο πάνω μέρος του ταμπλώ. 
FLEXTRAY
Το ευρύχωρο, συρόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού FlexTray διαθέτει χωρητικότητα έως 10,5 λίτρα και λεία επιφάνεια, ώστε να κάνει πολύ εύκολη την αποθήκευση των αντικειμένων. 
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΒΑΣΗ TABLET
Μετατρέψτε το Movano σας σε "κινητό γραφείο", με την πτυσσόμενη βάση tablet που μπορείτε να αναδιπλώσετε μπροστά στη θέση του συνοδηγού.  
ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΥΡΩΝ
Αποθηκεύστε όλα τα αντικείμενα που χρειάζεστε μέσα στους αποθηκευτικούς χώρους των θυρών, στους οποίους μπορείτε να τοποθετήσετε και μπουκάλια νερού 1,5lt. 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Τοποθετήστε απλά το smartphone1 σας στον ειδικό χώρο και φορτίστε το χωρίς καλώδια.

 

1Μόνο για συσκευές συμβατές με Qi.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

REAR VISION
Ενώ οδηγείτε, το Rear Vision σας παρέχει μόνιμα μια εξαιρετική εικόνα της κίνησης πίσω από το όχημά σας, παρόλο που οδηγείτε ένα Van χωρίς πίσω παράθυρα. 
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ

Η λειτουργία προειδοποίησης τυφλού σημείου εντοπίζει άλλα οχήματα που βρίσκονται δίπλα στο αυτοκίνητό σας και σας προειδοποιεί μόλις κάποιο εισέλθει σε ένα από τα τυφλά σας σημεία.

 

 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

Η υποστήριξη πλευρικών ανέμων ανιχνεύει αυτόματα την επίδραση των ανέμων και επεμβαίνει παρέχοντας μεγαλύτερη σταθερότητα.

 

 
LANE SAFETY
Το σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας εντοπίζει τις αλλαγές λωρίδας και σας ενημερώνει σε περίπτωση ακούσιας αλλαγής, μέσω οπτικών και ηχητικών ενδείξεων. 
PARK PILOT
Το park pilot σας βοηθά, μέσω οπτικών και ηχητικών ενδείξεων, να αποφύγετε πιθανές ζημιές κατά το παρκάρισμα. 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το Σύστημα Ασφαλείας Οχήματος με συναγερμό αντικλεπτικής προστασίας χρησιμοποιεί αισθητήρες ογκομετρικής κίνησης για την προστασία ολόκληρου του οχήματος από πιθανή εισβολή. 
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ

Η κάμερα οπισθοπορείας εμφανίζει μια καθαρή εικόνα της περιοχής πίσω από το όχημά σας στην οθόνη πλοήγησης 7"1, προκειμένου να μπορείτε να παρκάρετε με ακρίβεια.


 
1 Με το Radio 15 USB, η εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας προβάλλεται στην οθόνη LCD 3,5'' που είναι ενσωματωμένη στον καθρέπτη.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΙΟΥ.

ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
Εκμεταλλευτείτε τις προαιρετικές επιλογές του Movano, προκειμένου να επιλέξετε τη λύση προστασίας φορτίου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
Μεταφέρετε το φορτίο σας χωρίς να προκαλέσετε ζημιές στο εσωτερικό του χώρου αποσκευών, χάρη στα προστατευτικά ξύλινα πάνελ. 
ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ
Στέρεο χαλύβδινο πλέγμα προστατεύει το διαχωριστικό τζάμι, χωρίς να εμποδίζει την θέα, βάσει ISO. 
LED ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
Χάρη στις φωτεινές λυχνίες LED έχετε πολύ καλή εικόνα του φορτίου σας όταν εισέρχεστε στον χώρου αποσκευών. 

ΑΝΕΣΗ.

ΑΝΕΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ
Προαιρετικά διαθέσιμο κάθισμα οδηγού με ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη και υποβραχιόνιο ρυθμιζόμενου ύψους. Διατίθεται και ως κάθισμα συνοδηγού. 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Φτιάξτε τις ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό χάρη στον Ηλεκτρονικό Κλιματισμό, που διατηρεί τη θερμοκρασία που θα επιλέξετε. 
BOARD COMPUTER
Η οθόνη 3,5" στον πίνακα οργάνων εμφανίζει εξαιρετικά ευανάγνωστες πληροφορίες, π.χ. την αυτονομία ή το χρόνο οδήγησης και εμφανίζει προειδοποιήσεις από τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. 

 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το Movano σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel. Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση.

Κάλυμμα καθίσματος Premium
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Πατάκια Παντός Καιρού
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Γρίλια Προστασίας Πλαϊνού Παραθύρου
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
'Ανεση & Φροντίδα
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Βραχίονας & Πύρος Κοτσαδόρου
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Υποδοχέας Σχάρας Οροφής
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ