Γκάμα επαγγελματικών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ OPEL ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ

Logistics, μεταφορές, διανομές; Η γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων Opel περιλαμβάνει τα πάντα, από van, crew cab, πλατφόρμες (chassis cab), εργοστασιακές μετατροπές, έως εξειδικευμένα οχήματα από έμπιστους προμηθευτές. Με λίγα λόγια, έχουμε το Opel van που ταιριάζει απόλυτα στις επαγγελματικές σας απαιτήσεις, καθώς και τις εξειδικευμένες γνώσεις και τα αξεσουάρ για επαγγελματικά οχήματα που χρειάζεστε έτσι ώστε το van σας να κάνει αυτό ακριβώς που θέλετε: να φέρει εις πέρας το έργο του. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ
Μετατροπές
Βρείτε άριστης αξίας επαγγελματικά οχήματα και λύσεις στόλου για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Ενημερωθείτε για την ευρεία γκάμα εργοστασιακών μετατροπών στο Επίσημο Δίκτυο Opel.
 
Πληροφορίες Χρηματοδότησης
Είτε θέλετε να μισθώσετε ή να χρηματοδοτήσετε την αγορά ενός van, ή να διαχειριστείτε έναν ολόκληρο στόλο, θα βρείτε προσαρμοσμένες λύσεις και σπουδαίες προσφορές από την Opel. 
Περισσότερα
Service
Ενημερωθείτε για εγγυήσεις, οδική βοήθεια, υπηρεσίες συντήρησης, και επίσης βρείτε εγχειρίδια για τα επαγγελματικά σας οχήματα από την Opel. 
Περισσότερα
Αξεσουάρ
Ανακαλύψτε τις προσφορές της Opel για γνήσια ανταλλακτικά, ζάντες, ελαστικά και εποχιακά προϊόντα. 
Περισσότερα

CORSAVAN

CORSAVAN

Μεγάλο στην τεχνολογία και τον πρακτικό χώρο φόρτωσης, αλλά μικρό στο δρόμο: το Opel Corsavan προσφέρει την ιδανική λύση για τα αυστηρά ωράρια λειτουργίας και τους πολυσύχναστους δρόμους.

COMBO CARGO

COMBO CARGO

Με απαράμιλλη ευελιξία, καινοτομίες, προηγμένα συστήματα ασφαλείας και αποδοτικούς κινητήρες, το νέο Combo είναι ο συνεργάτης που ψάχνατε.