SKIP TO CONTENT
Κύρια Χαρακτηριστικά

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ ΤΟΥ VIVARO.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

ΜΕΓΕΘΗ

To Vivaro διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη, το καθένα από τα οποία προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ εξωτερικών διαστάσεων και ενός ευρύχωρου, εξαιρετικά ευέλικτου εσωτερικού.

 

 

Η έκδοση Small, με μήκος μόλις 4,60 μ., είναι απόλυτα ευέλικτη στους στενούς δρόμους και σε αστικές περιοχές, όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Η έκδοση αυτή μπορεί να μεταφέρει δύο Ευρω-παλλέτες, ενώ οι εκδόσεις Medium και Large μπορούν να μεταφέρουν τρεις.

 

ΓΙΑ ΑΝΕΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

Οι ηλεκτρικά συρόμενες πόρτες προσφέρουν ένα μεγάλο και άνετο άνοιγμα για τους επιβάτες ή το φορτίο, ενώ το κάτω των 1,90m ύψος του Vivaro εξασφαλίζει την πρόσβαση σε υπόγειους χώρους στάθμευσης.

 

 

Το όριο ύψους κάτω των 1,90m δεν ισχύει για το Vivaro Large ή για εκδόσεις με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1400 kg.

 

CARGO.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Ο καινοτόμος διθέσιος πάγκος FlexCargo® ενισχύει την ευελιξία του Vivaro, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό χώρο φόρτωσης που φτάνει τα 6,6m3 (1) με μέγιστο μήκος έως 4m.

 

 

Επωφεληθείτε από μέγιστο μήκος φορτίου 2,86m στο Vivaro Large ή χρησιμοποιήστε το διαχωριστικό FlexCargo® για αντικείμενα μήκους έως 4m.

 

1Στο Vivaro Large με FlexCargo®.

 

ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ

Μειώστε τις διαδρομές μεταφέροντας περισσότερα κάθε φορά, χάρη στο γενναιόδωρο μέγιστο ωφέλιμο φορτίο των 1400kg1 του Vivaro.

 

1Προαιρετικά. Το στάνταρ ωφέλιμο φορτίο είναι 1000kg.

 
ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Με διπλές ηλεκτρικά συρόμενες πόρτες1 και πρόσβαση χωρίς χέρια1, το άνοιγμα του Vivaro σας με γεμάτα χέρια και η πρόσβαση στον τεράστιο χώρο φόρτωσης δεν ήταν ποτέ ευκολότερα.

 

1Προαιρετικά

 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μοναδικό ανάμεσα στους ανταγωνιστές του, το Vivaro Small έχει μήκος μόλις 4,6m - ιδανικό για οδηγούς που κινούνται συχνά στους δρόμους της πόλης ή σε αστικές περιοχές.

 

 

 

Παρά τις μειωμένες διαστάσεις της, η μικρότερη έκδοση του Vivaro διαθέτει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1400kg1. Η έκδοση Medium έχει μήκος 4,95m, ενώ η έκδοση Large σας προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο, με 5,3m μήκος.

 

1Προαιρετικά - στάνταρ ωφέλιμο φορτίο 1000kg.

 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

INFOTAINMENT
Το σύστημα Multimedia Navi1 του Vivaro, με την οθόνη αφής 7"1, σας βοηθά να επιλέξετε την πιο σύντομη διαδρομή για να φτάσετε στον προορισμό σας, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη μουσική σας και στο περιεχόμενο του smartphone σας, μέσω του Android Auto™ 1,2 και του Apple CarPlay™ 1,2. 

1Προαιρετικά.


2Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο συσκευής και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., κατατεθέν στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Το Android είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η λειτουργία Android Auto δεν διατίθεται ακόμα στην ελληνική αγορά.

 

OPELCONNECT

Μείνετε απόλυτα συνδεδεμένοι στον δρόμο, χάρη στην έξυπνη τεχνολογία και τα συστήματα ασφαλείας.

 

 

 
Χρήσιμες λειτουργίες, όπως η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης e-call και η Κλήση λόγω Βλάβης b-call με Πρόσβαση σε Οδική Βοήθεια σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς.

"ΚΙΝΗΤΟ" ΓΡΑΦΕΙΟ.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Χάρη στον διθέσιο πάγκο FlexCargo®, το Vivaro σας μεταμορφώνεται σε ένα "κινητό" γραφείο, με ένα προσαρμοζόμενο τραπεζάκι για τον οδηγό ή τον συνοδηγό.

 

 

 

Επωφεληθείτε από τις εύχρηστες βάσεις για smartphone και tablet1, για να διατηρείτε τις συσκευές σας ασφαλείς. Απολαύστε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τα μαξιλάρια βάσης των καθισμάτων1, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε εξοπλισμό εργασίας και άλλα πολύτιμα αντικείμενα όγκου έως 60lt.

 

1Προαιρετικά

 

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Απολαύστε υψηλά επίπεδα άνεσης στην ευρύχωρη καμπίνα του Vivaro, με θερμαινόμενα καθίσματα1 στην πρώτη σειρά, που σας κρατούν ζεστούς όταν ο καιρός κρυώσει.

 

1Προαιρετικά

 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Το Vivaro διαθέτει χώρους για όλα τα μικροαντικείμενά σας, αφού διαθέτει ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους στο ταμπλώ, θήκες στις πόρτες για μπουκάλια 1.5 lt και ντουλαπάκι συνοδηγού με λειτουργία ψύξης. 
ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ
Χάρη στην ποιότητα των υλικών καμπίνας, που εξασφαλίζουν επιπλέον ηχομόνωση, μπορείτε να κρατήσετε τους θορύβους μακριά και να απολαύσετε μια άνετη οδηγική εμπειρία. 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ
Το να μείνετε ξύπνιοι δεν είναι πάντα εύκολο! Η λειτουργία Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού αναλύει το οδηγικό σας στυλ μέσω της μπροστινής κάμερας και του τιμονιού και σας ενημερώνει πότε είναι η ώρα γα ένα σύντομο διάλειμμα. 
Το σύστημα Προειδοποίησης Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας αναγνωρίζει πότε το όχημα παρεκκλίνει από τη σωστή λωρίδα και ενημερώνει τον οδηγό μέσω μιας ηχητικής και οπτικής ένδειξης. Η λειτουργία Smart Beam επεμβαίνει στο σύστημα προβολέων και επιλέγει ή απο-επιλέγει τη μεγάλη σκάλα φώτων, για να μην τυφλώνετε τους άλλους οδηγούς. Η Προσαρμογή Ορίου Ταχύτητας χρησιμοποιεί το Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας για να παρακολουθεί τις αλλαγές των ορίων ταχύτητας. Με το πάτημα του κουμπιού μνήμης, το cruise control ρυθμίζει ανάλογα την ταχύτητά σας.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με το πάτημα ενός κουμπιού μνήμης, το Aυτόματο Cruise Control μειώνει την ταχύτητά σας, προκειμένου να διατηρήσει σταθερή την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ενώ επαναφέρει την ταχύτητα όταν ο δρόμος είναι ανοιχτός.

 

 

 

Το Blind Spot Alert χρησιμοποιεί αισθητήρες και μια οπτική ένδειξη στον καθρέφτη, προειδοποιώντας τον οδηγό για οχήματα που βρίσκονται στα τυφλά σημεία του Vivaro, με στόχο να αποτρέψει ατυχήματα σε καταστάσεις προσπέρασης. Η Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης σαρώνει το δρόμο μπροστά και ειδοποιεί τον οδηγό για πιθανότητα σύγκρουσης με οχήματα ή πεζούς. Εάν είναι απαραίτητο, το Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης λαμβάνει μέτρα για την αποφυγή ατυχήματος, επεμβαίνοντας στο σύστημα των φρένων ανεξάρτητα από τον οδηγό.

 

HEAD UP DISPLAY

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε, όπως η ταχύτητα και τα στοιχεία του cruise control, προβάλλονται στο ύψος των ματιών του οδηγού, στο Head-Up Display1.

 

1Προαιρετικά

 
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ 180°

Κινηθείτε άνετα σε στενά δρομάκια και παρκάρετε χωρίς άγχος, χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας 180°1, οι ενδείξεις της οποίας προβάλλονται στην οθόνη αφής 7"1.

 

1Προαιρετικά

 

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΚΙΒΩΤΙΑ
Πηγαίνετε ακόμα πιο μακριά, με ένα μόνο γέμισμα, χάρη στην γκάμα των ισχυρών, αλλά και οικονομικών κινητήρων Euro 6d-TEMP του Vivaro, που αποδίδουν έως 180 ίππους, για χαμηλό κόστος χρήσης, μειωμένες εκπομπές ρύπων και μέγιστη απόδοση. 
Απολαύστε ακρίβεια χειρισμού, επιλέγοντας ανάμεσα σε εκλεπτυσμένα χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.
INTELLIGRIP
Το σύστημα IntelliGrip του Vivaro αυξάνει την πρόσφυση σε δύσκολες επιφάνειες όπως λάσπη, άμμο ή χιόνι, διατηρώντας το αυτοκίνητο σταθερά την πορεία του. 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ  ΕΣΑΣ!

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το όχημα σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel. Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση.

Πλαϊνοί Εκτροπείς Αέρα

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Ξύλινη προστασία υψηλής ποιότητας
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Συμπληρωματική Αλουμινένια Σχάρα Οροφής
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ.

Διαμορφωτής
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΜΕ
Εντοπισμός Διανομέα
ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΜΕ
Ζητήστε Προσφορά
ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ
Ζητήστε Test Drive
ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ