Οδηγός αγοράς

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ OPEL.

Χρειάζεστε συμβουλές για την αγορά ή τη μίσθωση ενός νέου Opel; Εδώ, θα βρείτε πληροφορίες για τον τρόπο αγοράς του νέου σας αυτοκινήτου, τους τρόπους πληρωμής και τι έχετε να περιμένετε στο κατάστημα του Διανομέα.

Χρηματοδότηση & Μίσθωση

Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσετε ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο Opel. Το επόμενο που πρέπει να σκεφθείτε είναι οι διαφορετικές επιλογές στον τρόπο πληρωμής.

Συνήθως υπάρχουν τρεις δυνατότητες για να πληρώσετε το όχημά σας:

 • Χρηματοδότηση: Αγοράζετε το αυτοκίνητο, αποπληρωμή εν καιρώ.
 • Μίσθωση (Lease): Οδηγείτε το αυτοκίνητο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα και μετά το επιστρέφετε.
 • Πληρωμή μετρητοίς: Αγοράζετε άμεσα το αυτοκίνητο.
 
Αγορά αντί Μίσθωση: Τι πρέπει να γνωρίζετε
 
Η Αγορά σας προσφέρει:
 • Απόλυτη ιδιοκτησία. Το όχημα μεταβιβάζεται στο όνομά σας.
 • Κανένας χιλιομετρικός περιορισμός ή φυσιολογική φθορά. Να θυμάστε ότι η σωστή συντήρηση μπορεί να επηρεάσει την κάλυψη της εγγύησης. Η κατάσταση ενός αυτοκινήτου μπορεί να επηρεάσει επίσης στην αξία μεταπώλησης ή ανταλλαγής.
 • Ένα όχημα που είναι δικό σας μπορείτε να το πουλήσετε ή να το ανταλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή με ένα άλλο αυτοκίνητο Opel. Μπορείτε να αποπληρώσετε όποτε θέλετε ή να πουλήσετε και να ανταλλάξετε το όχημά σας, οποιαδήποτε στιγμή.
 
Το Μίσθωση σας προσφέρει:
 • Τη δυνατότητα να οδηγείτε συχνότερα ένα νέο Opel. Η διάρκεια της μίσθωσης μπορεί να είναι μικρότερη από τη διάρκεια της αγοράς με παρόμοιες μηνιαίες δόσεις.
 • Χαμηλές μηνιαίες δόσεις. Οι μηνιαίες δόσεις μίσθωσης είναι συχνά χαμηλότερες από την παραδοσιακή χρηματοδότηση.
 • Καμία ανησυχία για μεταπώληση ή ανταλλαγή.
 
ΒΟΗΘΉΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΩ

Υπολογίστε τις οικονομικές σας δυνατότητες

Ανακαλύψτε ποια χρηματοδοτική λύση σας ταιριάζει. Για το σκοπό αυτό πρέπει να λάβετε υπόψη τα εξής:

 • Αν έχετε παλιό αυτοκίνητο για ανταλλαγή και πόσο κοστίζει,
 • εάν μπορείτε να πληρώσετε κάποια προκαταβολή,
 • τι μηναία δόση μπορείτε να καλύψετε,
 • το χρονικό διάστημα της χρηματοδότησης,
 • και κατά πόσον προσφέρονται κάποια κίνητρα/προγράμματα.
 
Λοιπά κίνητρα και δαπάνες
 
Δωρεάν ή χαμηλού κόστους ασφάλιση σαν κίνητρο αγοράς:
 
Η ασφάλιση ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι πολύ ακριβή, γι’ αυτό και μερικές φορές προγράμματα που παρέχουν δωρεάν ή μειωμένου κόστους ασφάλιση ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα ελκυστικά. Είναι σημαντικό να προσέχετε τα ψιλά γράμματα τέτοιων προγραμμάτων για να είστε σίγουροι ότι τις δικαιούστε και δεν δεσμεύεστε με κάποια υψηλά ασφάλιστρα αφού η περίοδος του προγράμματος λήξει.
 
Τέλη κυκλοφορίας, ταξινόμηση και πινακίδες κυκλοφορίας:
 
Να θυμάστε ότι μπορεί επίσης να χρειαστεί να λάβετε υπόψη σας τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου, τα τέλη ταξινόμησης ή πινακίδων στο κόστος του νέου σας αυτοκινήτου.
 
Ενημερωθείτε από το Διανομέα σας αν θα πληρώσετε τα χρήματα αυτά μετρητοίς με την παράδοση, η αν μπορείτε να τα συμπεριλάβετε στη σύμβαση χρηματοδότησης ή στη συμφωνία μίσθωσης. Να θυμάστε όμως, ότι αν επιλέξετε να τα εντάξετε στη συμφωνία σας, η μηνιαία δόση σας θα αυξηθεί.

Στο Διανομέα …

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε την επίσκεψη σε ένα Διανομέα. Καλύψτε τα βασικά πριν προχωρήσετε σε αγορά.

 

Τι να περιμένετε από ένα Διανομέα Opel

 

Γνωρίζετε τον προϋπολογισμό σας και τις επιλογές χρηματοδότησης. Έχετε κάνει έρευνα για τα κίνητρα και τα οχήματα που είναι κατάλληλα για εσάς. Τώρα, είστε τελικά έτοιμοι να επισκεφθείτε το Διανομέα.

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΌς ΣΎΜΒΟΥΛΟς

Οδηγός βήμα-βήμα

 

Ακολουθεί μία περίληψη του τι θα πρέπει να περιμένετε όταν φτάσετε:

 

 • Θα σας πλησιάσει ένας Σύμβουλος Πωλήσεων Opel. Θα σας ρωτήσει για ποιο όχημα (οχήματα) ενδιαφέρεστε. Μιλήστε ελεύθερα για τον προϋπολογισμό και το επιθυμητό πρόγραμμα χρηματοδότησης.
 • Μπορεί να σας ρωτήσει αν θέλετε να πραγματοποιήσετε test drive.
 • Μπορεί να αφιερώσετε χρόνο συζητώντας για τα χρώματα, τον εξοπλισμό, τα τρέχοντα προγράμματα/χρηματοδότηση και τα χιλιομετρικά όρια (στην περίπτωση του Μίσθωση).
 
Όταν αισθανθείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε σας αρκούν για να αποφασίσετε, ο Σύμβουλος Πωλήσεων ή οι αρμόδιοι του τμήματος χρηματοδότησης και θα σας ενημερώσουν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αγορά του αυτοκινήτου σας.