Γνήσια Αξεσουάρ & Ελαστικά Opel

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ OPEL+ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ OPEL ΣΑΣ.

OPELΣΧΕΔΙΑΣΗ

Τα Αξεσουάρ Opel+ σχεδιάζονται έτσι ώστε να εξασφαλίσουν στο αυτοκίνητό σας εξατομικευμένο στυλ. Σίγουρα το Opel σας θα είναι μοναδικό.

OPELΤΑΞΙΔΙΑ

Το αυτοκίνητό σας θα γίνει ακόμη πιο πρακτικό με τα Αξεσουάρ Opel+. Μπαγκαζιέρες και σχάρες οροφής μεταφοράς θα κάνουν τις μετακινήσεις σας πιο εύκολες και θα εξασφαλίσουν περισσότερο χώρο μέσα στο αυτοκίνητο.

OPELΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλα τα Αξεσουάρ Opel+ υπόκεινται σε αυστηρά τέστ ασφαλείας. Ειδικά Αξεσουάρ όπως παιδικά καθίσματα ελέγχονται στα όριά τους για να εξασφαλίσουν ότι το Opel σας θα είναι ακόμη πιο ασφαλές.

OPELΆΝΕΣΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Έξυπνες ιδέες με πρακτικά Αξεσουάρ από την Opel+ κάνουν τη ζωή σας στο αυτοκίνητο πιο εύκολη & άνετη, ειδικά για εσάς που βρίσκεστε συνεχώς στο τιμόνι. Θα δείτε ότι η οδήγηση θα γίνει απόλαυση!

OPELΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

'Οταν τα πράγματα δυσκολεύουν, η βροχή & η λάσπη επιτίθενται στο αυτοκίνητό σας, τότε τα αξεσουάρ Opel+ θα βοηθήσουν στην προστασία του.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΑΣ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ OPEL.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ OPEL
Δείτε τις τιμές Γνήσιων Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ που σχεδιάζονται & κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που προβλέπονται για το Opel σας με 1 χρόνο εγγύηση από την ημέρα τοποθέτησής τους στο αυτοκίνητό σας. Οι μπαταρίες, τα αμορτισέρ και οι εξατμίσεις έχουν εγγύηση δύο χρόνια. Εξαιρούνται αναλώσιμα, ανταλλακτικά τριβής & ανταλλακτικά που υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 
Δείτε εδώ την προτεινόμενη λιανική τιμή
ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΡΟΧΟΙ & ΖΑΝΤΕΣ OPEL
Τονίστε ακόμη περισσότερο το δυναμικό στυλ του αυτοκίνήτου σας, με ένα νέο σετ τροχών από την Opel.
 
Δείτε τη συλλογή Ελαστικών & Τροχών
ΚΛΑΣΣΙΚΑ OPEL
Στο Ειδικό Κέντρο Ανταλλακτικών Opel, μπορείτε να βρείτε Γνήσια Ανταλλακτικά για τα περισσότερα κλασσικά μοντέλα της Opel.
 
Ανακαλύψτε τα Κλασσικά της Opel