Τιμοκατάλογος Γνήσιων Ανταλλακτικών

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ OPEL.

Τα εργοστάσια της Opel χρησιμοποιούν πάντα την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην κατασκευή, με σκοπό τη δημιουργία οχημάτων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Την ίδια υψηλή ποιότητα απαιτούν και για τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν στη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Αυτό σημαίνει:

  • Επιδόσεις
  • Αξιοπιστία
  • Άψογη εφαρμογή στο αμάξωμα χωρίς κενά & τριγμούς
  • Μεγάλη διάρκεια & αντοχή
  • Εξαιρετική σχέση αξίας / τιμής


Γι’ αυτό η Opel μπορεί να προσφέρει μέχρι και 1 χρόνο εγγύηση* ανταλλακτικού, από την ημέρα τοποθέτησής του στο αυτοκίνητό σας. Οι μπαταρίες, τα αμορτισέρ και οι εξατμίσεις έχουν εγγύηση δύο χρόνια.

Μην παρασύρεστε από τις φθηνές απομιμήσεις. Επισκεφθείτε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel και ενημερωθείτε για όλη τη γκάμα Γνήσιων Ανταλλακτικών τα οποία σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που προβλέπονται για το Opel σας.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τις Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής για όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ Opel.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Δεν περιλαμβάνουν τυχόν εργασίες που απαιτούνται για την τοποθέτηση γνησίων ανταλλακτικών ή αξεσουάρ.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για απευθείας αγορά από κατάστημα στο Επίσημο Δίκτυο Opel και δεν περιλαμβάνουν μεταφορικά.

*εξαιρούνται αναλώσιμα, ανταλλακτικά τριβής & ανταλλακτικά που υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ