ΞΕΝΟΙΑΣΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι οδηγούν μόλις 60 χλμ. την ημέρα. Μπορείτε να φορτίζετε επαρκώς την μπαταρία σας για αυτή την απόσταση στη διάρκεια της νύχτας, χρησιμοποιώντας μια συνηθισμένη οικιακή ηλεκτρική πρίζα (2,3 kW). Θέλετε έως και τρεις φορές γρηγορότερη φόρτιση; Τότε εγκαταστήστε έναν προαιρετικό οικιακό σταθμό φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος, γνωστό και ως ταχυφορτιστή AC Wallbox. Τα μοντέλα ταχυφορτιστών AC Wallbox υψηλότερων προδιαγραφών διαθέτουν μετρητές ενέργειας, οι οποίοι σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνετε κατά τη φόρτιση στο σπίτι.  

Φόρτιση στο σπίτι με ταχυφορτιστή AC Wallbox.

Ο ταχυφορτιστής AC Wallbox μπορεί να τοποθετηθεί στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας, σε μονοκατοικίες ή σε διαμερίσματα, εφόσον έχει ληφθεί οικοδομική άδεια. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία, έχετε το δικαίωμα να εγκαταστήσετε μια λύση για ιδιωτική φόρτιση, συνεπώς η λήψη οικοδομικής άδειας θα πρέπει να είναι σχετικά απλή.

Ο Διανομέας Opel της περιοχής σας θα σας προτείνει το πακέτο φόρτισης που είναι ιδανικό για εσάς, ανάλογα με τη χρήση, τον τύπο της μπαταρίας και την αυτονομία του οχήματός σας.

Η συμβουλή μας: εάν δεν είστε βέβαιοι ότι ένας ταχυφορτιστής Wallbox θα είναι αποδοτικός μακροπρόθεσμα, η καλύτερη επιλογή θα ήταν ενδεχομένως ένα καλώδιο φόρτισης γενικής χρήσης. Προσφέρει γρηγορότερη ροή ρεύματος και λειτουργεί παντού: σε απλές πρίζες στο σπίτι ή στο γραφείο και σε πρίζες σταθμών δημόσιας φόρτισης.