Skip To Content
Κύρια Χαρακτηριστικά

Opel Combo-e Cargo

Ανακαλύψτε τα κύρια χαρακτηριστικά του

Cargo

Διαστάσεις
Με εντυπωσιακό μήκος χώρου φόρτωσης 3.440 mm1, το Combo Cargo είναι compact εξωτερικά, αλλά εξαιρετικά ευρύχωρο στο εσωτερικό. 
1 Μέγιστο μήκος χώρου φόρτωσης 3.090 mm για την έκδοση L1, 3.440 mm για την έκδοση XL με το διαχωριστικό χώρου φόρτωσης ανοιχτό και τα καθίσματα συνοδηγού/επιβατών αναδιπλωμένα.
Χώρος Φόρτωσης
Με μέγιστη χωρητικότητα που φτάνει έως και 3,8 m3(1), το Combo-e Cargo διαθέτει άπλετο χώρο για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε απροβλημάτιστα ακόμα και ογκώδη αντικείμενα. 
1 Χωρητικότητα έως 3,8 m3 για την έκδοση L1, 4,4 m3 για την έκδοση XL με πάγκο εμπρός και διαχωριστικό χώρου φόρτωσης.
Ωφέλιμο Φορτίο
Ωφέλιμο φορτίο 800 κιλά σημαίνει ότι τίποτα δεν μπορεί να "τρομάξει" το Combo-eCargo! Είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εσάς! 
Πορτάκι Διαχωριστικού
Ένα αφαιρούμενο πορτάκι στο διαχωριστικό πίσω από τα μπροστινά καθίσματα, σας επιτρέπει να μεταφέρετε με ευκολία αντικείμενα μεγάλου μήκους. 
Άνοιγμα Οροφής
Χρειάζεται να μεταφέρετε πολύ μεγάλου μήκους αντικείμενα, όπως μία σκάλα; Το ιδιαίτερα εύχρηστο άνοιγμα οροφής ανοίγει στις 40ο, επιτρέποντας την ασφαλή μεταφορά των μεγαλύτερων αντικειμένων. 
Αποθηκευτικές Λύσεις
Με έως 15 αποθηκευτικές λύσεις στο εσωτερικό, στο Combo-e Cargo θα βρείτε θέση για όλα τα πράγματά σας.  

Ευελιξία

Πάγκος Συνοδηγού
Με τον πάγκο εμπρός μπορούν να μετακινηθούν έως 3 επιβάτες. Μπορείτε ακόμη να τον αναδιπλώσετε πλήρως για να επεκτείνετε τον χώρο φόρτωσης ή να τον μετατρέψετε σε τραπεζάκι, κάνοντας το Combo-e Cargo ένα κινητό γραφείο. 
Αναδιπλούμενο Κάθισμα Συνοδηγού
Τις φορές εκείνες που οδηγείτε με μόνη συντροφιά το φορτίο σας, μπορείτε να αναδιπλώσετε το κάθισμα συνοδηγού, δημιουργώντας έτσι έναν μεγαλύτερο και πιο ευέλικτο χώρο φόρτωσης. 
Διαχωριστικό Καμπίνας
Το διαχωριστικό φορτίου κρατάει εσάς, τους επιβάτες και το φορτίο σας ασφαλείς, αποτρέποντας την κύλιση αντικειμένων από τον χώρο φόρτωσης στην καμπίνα. Μπορείτε να επιλέξετε διαχωριστικό μεταλλικό, με γυάλινο άνοιγμα ή με πλέγμα. 
Πόρτες
Χάρη στη μονή ή διπλή συρόμενη πόρτα, η πρόσβαση στο πίσω μέρος του Combo-e Cago γίνεται πανεύκολη, ενώ αποτρέπεται ο κίνδυνος για χτυπήματα όταν παρκάρετε σε στενούς χώρους. 
Πίσω Πόρτα
Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, μπορείτε να επιλέξτε αν το Combo σας θα έχει πόρτα ή ασύμμετρες πόρτες με τζάμι για καλύτερη ορατότητα. 
Εκδόσεις
Το Combo-e Cargo διατίθεται σε δύο μήκη: 4,4 μέτρα για την έκδοση L1 και 4,75 μέτρα για την έκδοση XL για ακόμα μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης.  

Σχεδίαση

Εξωτερική Σχεδίαση
Γνήσιο Opel, το Combo-e Cargo είναι ο ιδανικός εκπρόσωπος της επιχείρησής σας.  
Εσωτερική Σχεδίαση
Υπερυψωμένη θέση οδήγησης, πλήθος αποθηκευτικών λύσεων στο εσωτερικό, εργονομικά χειριστήρια και εξαιρετική ευελιξία. Το εσωτερικό του Combo-e Cargo κερδίζει τις εντυπώσεις.  
Ημέρας
Τα φώτα ημέρας LED κρατούν εσάς - και τους άλλους οδηγούς - ασφαλείς στον δρόμο, κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Ασφάλεια & Καινοτομίες

Σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης
Το Σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης με Ανίχνευση Πεζού σας προειδοποιεί για πιθανές συγκρούσεις με πεζούς ή άλλα οχήματα1. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το σύστημα φρενάρει αυτόματα.  
1 Ενεργοποιείται αυτόματα με ταχύτητες μεταξύ των 5 χλμ./ώρα και των 85 χλμ./ώρα. Από τα 5 έως τα 30 χλμ./ώρα, η τιμή επιβράδυνσης για τη μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης κατά τη σύγκρουση είναι 0,9 g. Από τα 30 έως τα 85 χλμ./ώρα, το σύστημα μειώνει την ταχύτητα έως και κατά 22 χλμ./ώρα. Πάνω από αυτό το όριο, ο οδηγός πρέπει να φρενάρει ο ίδιος για να μειώσει την ταχύτητα ακόμα περισσότερο. Το εύρος της ταχύτητας λειτουργίας του Αυτόματου Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης εξαρτάται από το εμπόδιο που ανιχνεύεται (κινούμενο εμπόδιο: από 5 έως 85 χλμ./ώρα, σταθερό εμπόδιο: από 5 έως 80 χλμ./ώρα, πεζός: από 5 έως 60 χλμ./ώρα). Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να είναι υπεύθυνος για την οδήγηση του αυτοκινήτου.
Διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας
Το Σύστημα Διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας ενημερώνει τον οδηγό και επεμβαίνει διορθώνοντας την πορεία του Combo-e Cargo, αν αντιληφθεί εκούσια αλλαγή λωρίδας. 
Αναγνώριση ορίων ταχύτητας
Το Σύστημα Αναγνώρισης Ορίων Ταχύητητας αναγνωρίζει τα σήματα κυκλοφορίας και τις αλλαγές των ορίων ταχύτητας και ενημερώνει ανάλογα τον οδηγό.  
Ασφάλεια & Αερόσακοι
Αερόσακοι οδηγού & συνοδηγού εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.  
Προειδοποίηση τυφλού σημείου
Το Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου παρακολουθεί και προειδοποιεί για οχήματα που κινούνται στα τυφλά σημεία, παρέχοντας στον οδηγό μεγαλύτερη σιγουριά όταν αλλάζει λωρίδα. 
Hill Descent Control
Το Hill Descent Control είναι μια λειτουργία του συστήματος IntelliGrip που βοηθά τον οδηγό να κινείται με ασφάλεια ακόμη και στις πιο απότομες πλαγιές με ελεγχόμενο και προσεκτικό τρόπο. 
Flank Guard
Το σύστημα Flank Guard διαθέτει 12 αισθητήρες, που σας προειδοποιούν για εμπόδια που μπορεί να μην είναι ορατά κατά τη στροφή, μέσω οπτικών και ηχητικών ενδείξεων στην οθόνη του συστήματος infotainment. 
Κάμερα Οπισθοπορείας
Η κάμερα οπισθοπορείας 180° προβάλλει την περιοχή περιμετρικά του αυτοκινήτου στην οθόνη αφής 8''. Οι οδηγίες που προβάλλονται, διευκολύνουν σημαντικά την κίνηση με την όπισθεν. 
Head-Up Display
Χάρη στο head-up display, οι κύριες πληροφορίες όπως ταχύτητα, ενδείξεις πλοήγησης και ανίχνευση κόπωσης οδηγού εμφανίζονται σε μία γυάλινη οθόνη πίσω από το τιμόνι, για να μπορείτε να έχετε πάντα τα μάτια σας στον δρόμο. 
Έλεγχος ευστάθειας τρέϊλερ
Ο έλεγχος ευστάθειας τρέιλερ είναι ένα έξυπνο σύστημα που παρακολουθεί τη σταθερότητα ενός ρυμουλκούμενου τρέιλερ και προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του οχήματος χρησιμοποιώντας τη ροπή του κινητήρα και το φρενάρισμα σε όλους τους τροχούς για την απόσβεση των υπερβολικών και δυνητικά επικίνδυνων κραδασμών. 

Συνδεσιμότητα

Πλοήγηση
To Multimedia Navi Pro με προηγμένο φωνητικό έλεγχο και λειτουργία πλοήγησης σας βοηθά να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς άγχος. 
Επαγωγική Φόρτιση

Το σύστημα επαγωγικής φόρτισης του Combo-e Cargo σας επιτρέπει να φορτίσετε το κινητό σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς τη χρήση καλωδίου.

 

 

 
IntelliGrip
Το έξυπνο σύστημα IntelliGrip προσαρμόζεται σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, όπως η οδήγηση σε λάσπη, άμμο ή χιόνι, και διατίθεται με πέντε διαφορετικούς τρόπους οδήγησης. 

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με