Skip To Content
Κύρια Χαρακτηριστικά

Το νέο Opel Movano

Ο ιδανικός συνεργάτης για την επιχείρησή σας

Design

Εξωτερική Σχεδίαση
Το Νέο Movano έχει ένα μοντέρνο νέο design που κάνει μια σοβαρή δήλωση στυλ, αφού ενισχύει την απαράμιλλη λειτουργικότητα με μια επαγγελματική εμφάνιση και αίσθηση.  
Άνετη Καμπίνα
Το ευρύχωρο εσωτερικό του νέου Movano σάς προσφέρει ένα εξαιρετικά λειτουργικό και ταυτόχρονα άνετο περιβάλλον εργασίας. Είναι ένα ευέλικτο κινητό γραφείο, με προηγμένη ψηφιακή συνδεσιμότητα μέσω OpelConnect. Υπάρχει χώρος για τρεις επιβάτες μπροστά και έως και τέσσερα ακόμη άτομα στο πίσω μέρος. 

Ευελιξία

Τολμηρές Διαστάσεις, Τολμηρό Στύλ
Το Νέο Opel Movano διατίθεται σε 4 μήκη και 3 ύψη αμαξώματος, για απεριόριστη ευελιξία. 
Ευελιξία Χώρου Φόρτωσης
Ο χώρος φόρτωσης του νέου Opel Movano είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία του, με εύκολη πρόσβαση μέσω θυρών που ανοίγουν διάπλατα και χωρητικότητα έως και 17 m³ χωρίς συμβιβασμούς. Με χώρο για έως και 4 ευρωπαλέτες, μπορείτε να διαμορφώσετε το Movano σας για να επιτύχετε μέγιστη χωρητικότητα, πάντα με μέγιστη ασφάλεια από τα πλευρικά και επιδαπέδια προστατευτικά.  

Cargo

Βάρη

GVW: 3.000kg, 3.300kg, 3.500kg και 4.000kg 

Ωφέλιμο φορτίο έως 2.100kg 

Ελκτική ικανότητα έως 3.000kg 

 
Ασφάλεια Φορτίου
Χώρος και άνεση για εσάς, τους επιβάτες σας και το φορτίο σας. Άφθονοι και πρακτικοί αποθηκευτικοί χώροι βρίσκονται σε άμεση πρόσβαση σε ολόκληρη την καμπίνα, συμπεριλαμβανομένης της ασφαλούς αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα. Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώστε τον χώρο φόρτωσης όπως ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας και να μεταφέρετε το φορτίο σας με ασφάλεια.  

Συνδεσιμότητα

Infotainment
Ο οδηγός και οι επιβάτες μέσα στο νέο Opel Movanoαπολαμβάνουν κάθε διαδρομή με ψηφιακό ραδιόφωνο, συνδεσιμότητα Bluetooth και USB. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα επιλογής ψηφιακής οθόνης αφής 5 ιντσών. 
Κάμερα Οπισθοπορείας
Η κάμερα οπισθοπορείας κάνει τη διαδικασία ελιγμών στο Νέο Movano πιο ασφαλή. Επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει την περιοχή πίσω από το όχημα στην οθόνη αφής κατά τη διάρκεια των ελιγμών και τον κατευθύνει με διαφορετικές χρωματιστές γραμμές καθοδήγησης. Ενεργοποιείται αυτόματα όταν μπαίνει η όπισθεν ή όταν ανοίγουν οι πίσω πόρτες και μπορεί να συνδυαστεί με τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος για πρόσθετη ασφάλεια. 

Στην καμπίνα του Movano

Μπροστινά Καθίσματα
Τα μπροστινά καθίσματα διαθέτουν αφαιρούμενα και ρυθμιζόμενα προσκέφαλα από αφρό, με ρυθμιζόμενες πλάτες και ρύθμιση βάσης. 
Αναδιπλούμενο Κεντρικό Κάθισμα
Δημιουργεί μια χρήσιμη επιφάνεια για να τοποθετήσετε έναν φορητό υπολογιστή ή το μεσημεριανό σας όταν δεν κινείστε. 
Καθισμα οδηγου με αερανάρτηση
Ιδανικό για ανώμαλο έδαφος ή μεγάλες αποστάσεις. Ρυθμιζόμενο σε τέσσερις κατευθύνσεις με σταθερό υποβραχιόνιο και με ρυθμιζόμενη ευαισθησία ανάρτησης σε εύρος από 40kg έως 130kg. 
Αποθηκευτικές Λύσεις
Πολλές επιλογές αποθήκευσης για όλα τα έγγραφά σας, καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία, όπως ντουλαπάκι συνοδηγού, αποθηκευτικός χώρος στο πάνω μέρος, ποτηροθήκες και εύχρηστες θήκες στις πόρτες. 
Κινητό Γραφείο
Ένα εύχρηστο clipboard, το οποίο μπορεί να κρυφτεί στο ντουλαπάκι όταν δεν το χρειάζεστε. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη του smartphone ή του tablet σας. 

Αποδοτικό

Κινητήρες & Κιβώτια
Το Opel Movano σας παρέχει τη δύναμη που απαιτείται για να γίνει σωστά η δουλειά σας. Οι νέοι κινητήρες diesel 2.2 πληρούν τις προδιαγραφές του προτύπου Euro 6d και έχουν τρία επίπεδα απόδοσης: 88kW/120hp, 103kW/140hp και 123kW/165hp. Συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και προσφέρουν μέγιστη ροπή έως 370 Nm. 
Κόστος Χρήσης
Το Opel Movano προσφέρει σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος κτήσης, προγραμματισμένες δαπάνες συντήρησης, εξαιρετική οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων. 

Ασφάλεια & Υποστήριξη Οδηγού

Πρόγραμμα Ηλεκτρονικής Ευστάθειας (ESP)
Μαζί με το Traction Control, το σύστημα ESP χρησιμοποιεί το σύστημα πέδησης για να περιορίσει το σπινάρισμα του τροχού σε περίπτωση απώλειας πρόσφυσης. Το ενσωματωμένο σύστημα Load Adaptive Control βοηθά στη διατήρηση της αρχικής πορείας του Νέου Movano σε δύσκολες συνθήκες, προσαρμόζοντας το ESP του οχήματος ανάλογα με το βάρος και την κατανομή του ωφέλιμου φορτίου. 
Αναγνώριση Ορίων Ταχύτητας
Σε συνεργασία με το Cruise Control, το σύστημα αυτό αναγνωρίζει οδικά σήματα και ενημερώνει τον οδηγό για τα όρια ταχύτητας. 
Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας
Επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα ή περιορίζει τη μέγιστη ταχύτητα του οχήματος. 
Προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας
Παρακολουθεί τον δρόμο μέσω μιας έξυπνης κάμερας που βρίσκεται πάνω από τον κεντρικό καθρέφτη. Σε περίπτωση που το όχημα παρεκκλίνει από τη λωρίδα, ακούγεται μια ηχητική προειδοποίηση. 
IntelliGrip
Χάρη στο έξυπνο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, η οδήγηση σε δύσκολες συνθήκες βελτιώνεται, καθώς το σύστημα μεταφέρει την κίνηση στον τροχό με το μεγαλύτερο κράτημα. Το Hill Descent Control αποτελεί επίσης μέρος αυτού του καινοτόμου συστήματος και επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί τον πλήρη έλεγχο του οχήματος σε έναν λασπωμένο ή βραχώδη λόφο. 
Rear Cross Traffic Alert
Χρησιμοποιώντας έναν πίσω αισθητήρα, αυτό το σύστημα εντοπίζει τα οχήματα που πλησιάζουν πίσω από το Νέο Movano και εκπέμπει μια ηχητική προειδοποίηση για τον οδηγό, βοηθώντας στην αποφυγή ατυχημάτων κατά την όπισθεν. 
Advanced Brake Assist

Το σύστημα1 προειδοποιεί μέσω ηχητικού μηνύματος τον οδηγό για επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά. Εάν ένα άλλο όχημα πλησιάσει πολύ, το σύστημα ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία φρεναρίσματος εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει.

 

1 Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του οχήματος.

 
Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου
Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό όταν είναι επικίνδυνο να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας, λόγω μετακίνησης οχημάτων στα τυφλά σημεία. 

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με