ΤΟ ΝΕΟ ZAFIRA LIFE.

Σας παρουσιάζουμε το νέο Zafira Life. Τώρα, μπορείτε να μεταφέρετε έως 9 επιβάτες με απόλυτη άνεση, έχοντας ένα πλήθος έξυπνων τεχνολογιών στη διάθεσή σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ.

Οι μετακινήσεις για τους επιβάτες της 2ης και της 3ης σειράς καθισμάτων γίνονται πιο ευχάριστες από ποτέ, χάρη στις ηλεκτρικά συρόμενες πόρτες για εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό και στην ευέλικτη διαμόρφωση καθισμάτων, όπως τα face-to-face καθίσματα με το πτυσσόμενο τραπέζι.

ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ.

Το νέο Zafira Life προσαρμόζεται τέλεια στο δικό σας lifestyle. Συνδέστε το smartphone σας μέσω του Android AutoTM1 ή του Apple CarPlayTM1, ενώ απολαμβάνετε τη θέα από την εντυπωσιακή πανοραμική οροφή.

Close

Φορτώστε τα πράγματά σας εύκολα, χάρη στο ανοιγόμενο παράθυρο της πόρτας του χώρου αποσκευών και δημιουργήστε στο εσωτερικό τις συνθήκες που επιθυμείτε με τον διζωνικό ηλεκτρονικό κλιματισμό. Η λειτουργία Smart Beam και το Automatic Cruise Control εξασφαλίζουν μια ακόμα πιο άνετη οδηγική εμπειρία.

 

1Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Το Apple CarPlayTM1 είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. κατατεθέν στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Το Android AutoTM1 είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η λειτουργία Android Auto δεν διατίθεται ακόμα στην ελληνική αγορά.

Close

Το νέο Zafira Life διατίθεται σε 3 διαφορετικά μήκη, έτσι ώστε έως 9 ενήλικες να μπορούν να ταξιδέψουν με άνεση. Στο μπροστινό μέρος, ο οδηγός και ο συνοδηγός απολαμβάνουν τα πολυτελή καθίσματα με λειτουργία μασάζ.

Close

Προικισμένο με υψηλά επίπεδα ευελιξίας, το Zafira Life ανταπεξέρχεται με επιτυχία σε κάθε πρόκληση της καθημερινότητάς σας. Είναι ιδανικό για αυτούς που αναζητούν το κάτι παραπάνω από το αυτοκίνητό τους.