Προηγούμενο
  • Corsa OPC

    Opel Corsa OPC Οι φωτογραφίες ενδέχεται να απεικονίζουν προαιρετικό εξοπλισμό.
    Από
    € 22.450,00

    Το Opel Corsa OPC φέρνει την αίσθηση της αγωνιστικής πίστας στον δρόμο, παρέχοντας μια εντελώς νέα έννοια στις υψηλές επιδόσεις αυτοκινήτων μικρών διαστάσεων.

Επόμενο

ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Γκάμα σπορ αυτοκινήτων της Opel.

Ο όρος "σπορ αυτοκίνητο" είναι υποβλητικός και σε μεγάλο βαθμό προσωπικός. Για κάποιους, παραπέμπει στο παραδοσιακό roadster που συνοδεύεται από κύρος αλλά και έλλειψη άνεσης. Για εμάς στην Opel, σπορ αυτοκίνητο σημαίνει υψηλή ακρίβεια χειρισμού, ισχύ και ικανοποίηση οδήγησης που σας κάνει να θέλετε να οδηγήσετε, οπουδήποτε και οποτεδήποτε έχετε διάθεση.

Στην πραγματικότητα, όπου βλέπετε τα αρχικά OPC μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι μηχανικοί μας στο κέντρο Opel Performance Centre έχουν κάνει τα μαγικά τους για να σας προσφέρουν μια γνήσια εμπειρία σπορ αυτοκινήτου. Ημέρες οδήγησης σε πίστα, εκδηλώσεις του κλαμπ ή απλώς η ικανοποίηση να κατακτήσετε τους δρόμους και να απολαύσετε τον χειρισμό και τις επιδόσεις – με το κορυφαίο OPC. Η απόφαση είναι δική σας.

Και όσον αφορά την αντοχή και τις επιδόσεις, έχουμε πολλά ακόμη να προσφέρουμε. Ας πάρουμε για παράδειγμα το GTC. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα σας πηγαίνει ευχαρίστως κάθε μέρα στη δουλειά, αλλά το οποίο δικαιολογεί επίσης τον τίτλο του Grand Touring Coupe. Διαθέτει ποιότητα, εκπληκτική σχεδίαση και απόλυτο σπορ χαρακτήρα. Ή αναλογιστείτε τον χαρακτήρα του νέου Corsa OPC.

Εάν αναζητάτε ένα αυτοκίνητο με ξεχωριστές επιδόσεις και περιπετειώδη χαρακτήρα, τα SUV μας θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Corsa OPC

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να απεικονίζουν προαιρετικό εξοπλισμό.
Από
€ 22.450,00