Προηγούμενο
  • Astra Sports Tourer

    Opel Astra Sports Tourer Οι φωτογραφίες ενδέχεται να απεικονίζουν προαιρετικό εξοπλισμό.
    Από
    € 18.600,00

    Όπου κι εάν κοιτάξετε στο εσωτερικό και ό,τι κι εάν θέλετε να κάνετε, το Sports Tourer διαθέτει πρακτικές καινοτομίες και χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν.

Επόμενο

STATION WAGON.

Γκάμα Station Wagon της Opel.

Η ευκολία των πέντε θυρών, τα πέντε καθίσματα και ένας επίπεδος χώρος φόρτωσης, προσθέτουν κάτι παραπάνω στην κατηγορία των station wagon. Στην Opel, τα ονομάζουμε Sports Tourer και κυκλοφορούν στο κομψό σχήμα του Astra ή του Insignia. Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν όλα όσα επιθυμείτε: εκπληκτική κομψότητα και εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Τα station wagon έχουν διανύσει πολύ μεγάλη διαδρομή από τότε που ξεκίνησαν. Απέκτησαν τη φήμη πολυτέλειας και ποιότητας και οδηγούνται από άτομα που επιθυμούν τον ίδιο δυναμικό χειρισμό που περιμένουν από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, αλλά με τον χώρο που τους δίνει την ελευθερία να έχουν και πρόσθετα φορτία.

Εάν ανήκετε σε αυτούς, δείτε τις επιλογές station wagon της Opel: το κορυφαίο επίπεδο άνεσης εκφράζεται είτε στο Astra Sports Tourer είτε στο Insignia Sports Tourer. Εξερευνήστε τη συναρπαστική ευελιξία του εσωτερικού και την ξεχωριστή ευκολία που παρέχει ο εξαιρετικός εργονομικός σχεδιασμός. Είμαστε βέβαιοι ότι, όσον αφορά την ευελιξία, την πρακτικότητα και την ευκολία, θα πειστείτε.

Η Opel διαθέτει μια εκτεταμένη γκάμα οικογενειακών αυτοκινήτων και SUV.

Astra Sports Tourer

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να απεικονίζουν προαιρετικό εξοπλισμό.
Από
€ 18.600,00