ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ: 4x4 SUV.

Opel Mokka X, Side View

Ένα SUV συνδυάζει την άνεση με τη δύναμη της τετρακίνησης. Καμία άλλη κατηγορία αυτοκινήτων δεν έχει γνωρίσει τόσο μεγάλη άνθηση, όσο η κατηγορία των SUV την τελευταία δεκαετία. Αυτό οφείλεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των SUV.

4x4 ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Είναι φορές που νιώθετε την ανάγκη να οδηγήσετε εκτός δρόμου, σε λάσπες, άμμο ή χωματόδρομο; Αν ψάχνετε ένα αυτοκίνητο που να τα βγάζει πέρα σε χιόνι ή πάγο, ακριβώς όπως σε στεγνό οδόστρωμα, τότε ένα SUV είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς.

 

Το σύστημα 4x4 All-Wheel Drive εξασφαλίζει άριστο κράτημα και οδηγική απόλαυση, ανεξαρτήτως εδάφους. Πώς συμβαίνει αυτό; Η μετάδοση της κίνησης σε καθέναν από τους τέσσερις τροχούς, αντί για τους δύο εμπρός ή τους δύο πίσω, σας επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου. Σε δύσκολες συνθήκες, το Opel Mokka X αντιμετωπίζει επιτυχώς τις προκλήσεις, χάρη στο προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης, που εξασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση, σταθερότητα και έλεγχο.

"Έξυπνη" δύναμη.

Σε αντίθεση με τα off-road αυτοκίνητα της περασμένης δεκαετίας, τα σημερινά SUV εξοπλίζονται με πλήθος "έξυπνων" συστημάτων υποστήριξης οδηγού.


Για παράδειγμα, ο οδηγός μπορεί, με το πάτημα ενός κουμπιού, να επιλέξει κίνηση στους εμπρός ή στους πίσω τροχούς, όταν το αυτοκίνητο κινείται σε ομαλό και στεγνό οδόστρωμα, που δεν απαιτεί τετρακίνηση. Το αίσθημα της ελευθερίας που συνοδεύει την ψηλή θέση οδήγησης και την καλύτερη ορατότητα, είναι ένα ακόμα στοιχείο της οδηγικής εμπειρίας ενός SUV.

Adam Rocks, Front View

Κρατήστε τον έλεγχο.

Στην περίπτωση των SUV, δεν είναι μόνο η τετρακίνηση που προσφέρει οδηγική απόλαυση. Για παράδειγμα, στο Opel Grandland X μπορεί να τοποθετηθεί IntelliGrip. Το αυτοκίνητό σας αποκτά καλύτερο κράτημα, μέσα από πέντε διαφορετικά προγράμματα, για χιόνι, λάσπη, άμμο, ανηφόρες ή κατηφόρες. Το σύστημα υποβοήθησης σε ανηφόρα σάς βοηθά σε δρόμους με έντονη κλίση.

 

 

Προηγούμενο
 • Opel, Grandland X, Exterior, Front View

  GRANDLAND X

  Το sport SUV που εντυπωσιάζει με τη δυναμική του σχεδίαση, τους αποδοτικούς κινητήρες και την εξαιρετική τεχνολογία - για να ανακαλύψετε ξανά τη μαγεία της οδήγησης.

 • Opel, Mokka X, Exterior, Front View

  MOKKA X

  Η προαιρετική κίνηση 4x4 εξασφαλίζει πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, σε στεγνό ή βρεγμένο έδαφος. Είτε κατευθύνεστε σε θάλασσα είτε σε βουνό, αυτό το SUV είναι έτοιμο για περιπέτεια.

 • Opel, Crossland X, Exterior, Front View

  CROSSLAND X

  Το ελκυστικό Crossland X, με πολλές καινοτομίες, όπως το head-up display, η κάμερα οπισθοπορείας 180ο και το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, κάνει την οδήγηση στην πόλη ακόμα πιο ευχάριστη.

 • Opel, Adam Rocks, Exterior, Front View

  INSIGNIA COUNTRY TOURER

  Με off-road χαρακτηριστικά και προαιρετική τετρακίνηση, το Insignia Country Tourer κερδίζει τις εντυπώσεις. Η premium τεχνολογία και ο μεγάλος χώρος αποσκευών το καθιστούν το ιδανικό οικογενειακό SUV.

 • Opel, Adam Rocks, Exterior, Front View

  ADAM ROCKS

  Μικρό SUV, μεγάλη διασκέδαση! Το ADAM ROCKS με αναδιπλούμενη οροφή είναι η καλύτερη παρέα για αστικές εξερευνήσεις. Εσείς, τι τύπος ADAM είστε;

  Περισσότερα
Επόμενο