ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Αυξημένη ροπή σε χαμηλές στροφές με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές. Ακούγεται αδύνατον; Το Opel Movano Van παρέχει μια σειρά από υψηλούς αποδοτικούς κινητήρες. Διαλέξτε την έκδοση που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας και συνδυάστε τη με το μοντέλο αμαξώματος της επιλογής σας.

Enlarge

Γκάμα κινητήρων

Το Movano Combi και Bus είναι διαθέσιμα αποκλειστικά με κινητήρες Euro 6, 2.3 CDTI BiTurbo με τεχνολογία BlueInjection.Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στον κινητήρα με 125 kW (170 hp) και ροπή 380 Nm για το Movano Combi και στον κινητήρα 120 kW (163 hp) και ροπή 380 Nm για το Movano Bus. Όλες αυτές οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με το σύστημα Start / Stop στο βασικό εξοπλισμό.


Enlarge

Τεχνολογία Bi Turbo

Ο υψηλής τεχνολογίας κινητήρας BiTurbo του Opel Movano συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός μικρού υπερσυμπιεστή (γρήγορη ανταπόκριση με υψηλή ισχύ και ροπή στις χαμηλές στροφές) με τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου υπερσυμπιεστή (υψηλή ισχύς και ροπή) στις υψηλές στροφές. Ένα διπλό intercooler εξασφαλίζει καθαρή, αποδοτική καύση. Το αποτέλεσμα είναι σταθερά υψηλή ροπή στις χαμηλές στροφές και υψηλή απόδοση ισχύος σε υψηλότερες στροφές και άριστη οικονομία.


Enlarge

Μηχανικό κιβώτιο 6-ταχυτήτων

Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων, στο βασικό εξοπλισμό. Σε σύγκριση με ένα μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων, προσφέρει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και βελτιωμένη απόδοση ισχύος χάρη στην ακριβέστερη σχέση ταχυτήτων. Η σχέση ταχυτήτων και ο σύνθετος συγχρονισμός εγγυώνται την άριστη ποιότητα αλλαγής.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα μοντέλα διαθέτουν ενδεικτική λυχνία αλλαγής ταχύτητας, η οποία βρίσκεται στον πίνακα των οργάνων και δείχνει την καταλληλότερη στιγμή αλλαγής ταχύτητας για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.


1: Κατανάλωση καυσίμου για Movano Bus εντός πόλης 7.5, εκτός πόλης 6.1, μικτού κύκλου 6.6 σε l/100 km. Εκπομπές ρύπων CO2 173g/km.

Σύμφωνα με R (EC) No. 715/2007 και R (EC) No. 692/2008 (στην αντίστοιχη ισχύουσα έκδοση).