Προηγούμενο
Επόμενο
Προηγούμενο
Επόμενο
Από
€33.300,00

OPEL MOVANO.

Το απόλυτο επαγγελματικό όχημα της Opel.

Το Opel Movano είναι το νέο αστέρι στον κόσμο των van. Μια εντυπωσιακή επιλογή από εκδόσεις, μεταξόνια, μικτά βάρη και ύψη, το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας του. Τα επαγγελματικά οχήματα του Movano προσφέρουν κομψή σχεδίαση, εξαιρετική οικονομία καυσίμου, επιδόσεις και κορυφαία άνεση.

Λειτουργικό σε κάθε λεπτομέρεια, το Opel Movano ελαχιστοποιεί τα κόστη, ενώ προάγει την άνεση και την εικόνα της επιχείρησής σας. Ανακαλύψτε γιατί.

 

  • Ικανός χώρος φόρτωσης
  • Πλούσια γκάμα εκδόσεων
  • Βελτιωμένα πλαίσια
  • Οικονομική ισχύς
  • Ολοκληρωτική ασφάλεια

Enlarge

Άνεση στη μετακίνηση

Σχεδιασμένο να θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της άνεσης των επιβατών, το Opel Movano προσφέρει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά άνεσης και χρήσιμες λύσεις αποθήκευσης. Θέλετε air condition, κανένα πρόβλημα. Φωτισμό και αερισμό για τους επιβάτες σας; Είναι όλα εκεί και σας περιμένουν.


Enlarge

Συναντά τις ανάγκες σας

Τέσσερα μήκη και τρία ύψη, εμπρός ή πίσω κίνηση, πλούσια γκάμα εκδόσεων panel van, combi ή bus. Ορίστε τις ανάγκες σας και θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένα Movano έτοιμο να τις ικανοποιήσει.


Enlarge

Έτοιμο για τις διανομές σας

Σύστημα εμπρός ή πίσω κινησης, μονοί ή διπλοί πίσω τροχοί, το Opel Movano είναι λειτουργικό, με ελάχιστες απαιτήσεις service και μεγαλύτερα διαστήματα service. Με οδηγική συμπεριφορά μεγάλου οχήματος, αλλά και με ικανότητα φόρτωσης και ρυμούλκισης, διεκπεραιώνει το ρόλο φορτηγού.


Enlarge

Επιδόσεις diesel

Το Opel Movano διατίθεται με τέσσερις οικονομικούς και υψηλών επιδόσεων πετρελαιοκινητήρες. Όλοι προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως υψηλές επιδόσες, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, μειώμενα κόστη συντήρησης και παραμονής στο συνεργείο. Ομαλή λειτουργία με το 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.


Enlarge

Προστατεύει τους επιβάτες και τα φορτία σας

Το ESP® δεν θα πρέπει να αποτελεί πλέον πολυτέλεια. Οι εμπροσθοκίνητρε εκδόσεις Opel Movano διατίθενται με στάνταρ ABS και ESP®. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ποικιλία προηγμένων χαρακτηριστικών, που προσφέρουν κορυφαία επίπεδα ασφάλειας στα φορτία σας.


Επόμενα Βήματα
Επόμενα Βήματα

Περισσότερες πληροφορίες για το Movano