Προηγούμενο
 • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ OPEL ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ

  COMBO

  Logistics, μεταφορές, διανομές; Η γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων Opel περιλαμβάνει τα πάντα, από van, crew cab, πλατφόρμες (chassis cab), εργοστασιακές μετατροπές, έως εξειδικευμένα οχήματα από έμπιστους προμηθευτές. Με λίγα λόγια, έχουμε το Opel van που ταιριάζει απόλυτα στις επαγγελματικές σας απαιτήσεις, καθώς και τις εξειδικευμένες γνώσεις και τα αξεσουάρ για επαγγελματικά οχήματα που χρειάζεστε έτσι ώστε το van σας να κάνει αυτό ακριβώς που θέλετε: να φέρει εις πέρας το έργο του.

Επόμενο

Μετατροπές

Βρείτε άριστης αξίας επαγγελματικά οχήματα και λύσεις στόλου για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Ενημερωθείτε για την ευρεία γκάμα εργοστασιακών μετατροπών στο Επίσημο Δίκτυο Opel.

Πληροφορίες Χρηματοδότησης

Είτε θέλετε να μισθώσετε ή να χρηματοδοτήσετε την αγορά ενός van, ή να διαχειριστείτε έναν ολόκληρο στόλο, θα βρείτε προσαρμοσμένες λύσεις και σπουδαίες προσφορές από την Opel.

Περισσότερα

Service

Ενημερωθείτε για εγγυήσεις, οδική βοήθεια, υπηρεσίες συντήρησης, και επίσης βρείτε εγχειρίδια για τα επαγγελματικά σας οχήματα από την Opel.

Περισσότερα

Αξεσουάρ

Ανακαλύψτε τις προσφορές της Opel για γνήσια ανταλλακτικά, ζάντες, ελαστικά και εποχιακά προϊόντα.

Περισσότερα
Προηγούμενο
 • CORSAVAN

  Μεγάλο στην τεχνολογία και τον πρακτικό χώρο φόρτωσης, αλλά μικρό στο δρόμο: το Opel Corsavan προσφέρει την ιδανική λύση για τα αυστηρά ωράρια λειτουργίας και τους πολυσύχναστους δρόμους.

Επόμενο
Προηγούμενο
 • COMBO

  Χάρη στη χωρητικότητα έως ενός τόνου, τον όγκο φορτίου 5,4 m3 και τις δύο εκδόσεις με διαφορετικό μήκος και ύψος, το Opel Combo γίνεται ο κορυφαίος επαγγελματικός συνεργάτης στην κατηγορία του.

  Περισσότερα
  Διαμορφωτής
Επόμενο
Προηγούμενο Επόμενο
Προηγούμενο
 • MOVANO

  Το Opel Movano είναι το πραγματικό αστέρι επιδόσεων στον κόσμο των van. Με μια εντυπωσιακή επιλογή εκδόσεων, ανάλογα με το ωφέλιμο βάρος και το ύψος που θέλετε, το Movano ξεπερνά με άνεση τον ανταγωνισμό του.

Επόμενο