Εκδόσεις Corsa

OPEL CORSA.

Επιλέξτε το δικό σας μοντέλο Corsa.

CORSA

Ανακαλύψτε το Opel Corsa. To Γερμανικό αυτοκίνητο πόλης που είναι έτοιμο για το μέλλον και συνδυάζει την απολαυστική καθημερινή οδήγηση με τεχνολογίες ενός αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας. Επιλέξτε κινητήρες βενζίνης ή diesel, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Απολαύστε ένα πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών , όπως οι προβολείς IntelliLux LED® Matrix, ένα ολοκληρωμένο σύνολο συστημάτων ασφαλείας, όπως η κάμερα οπισθοπορείας και premium επίπεδα άνεσης, χάρη στα συστήματα infotainment και τα εργονομικά καθίσματα..

 

  • Εξωτερικές διαστάσεις: Συνολικό μήκος 4,060 mm, ύψος 1,433 mm, πλάτος 1,960 mm

  • Χώρος αποσκευών: 309 lt

  • Οδηγική εμπειρία: 174 km/h – 208 km/h μέγιστη ταχύτητα
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗΣ
CORSA-e - 100% ELECTRIC

Ανακαλύψτε το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e. Το Γερμανικό αυτοκίνητο πόλης με εντυπωσιακή αυτονομία, γρήγορη φόρτιση και ελάχιστο θόρυβο με μέγιστη ισχύ. Απολαύστε ένα πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών , όπως οι προβολείς IntelliLux LED® Matrix, ένα ολοκληρωμένο σύνολο συστημάτων ασφαλείας, όπως η κάμερα οπισθοπορείας και premium επίπεδα άνεσης, χάρη στα συστήματα infotainment και τα εργονομικά καθίσματα.

 

  • Εξωτερικές διαστάσεις: Συνολικό μήκος 4,060 mm, ύψος 1,433 mm, πλάτος 1,960 mm

  • Χώρος αποσκευών: 267 lt

  • Οδηγική εμπειρία: 150 km/h μέγιστη ταχύτητα, 337 km αυτονομία (WLTP)
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗΣ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ.

Το Opel Corsa  θα σας εντυπωσιάσει οδηγικά από την πρώτη στιγμή, χάρη στην τεχνολογία αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας. Είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύσουμε και να σας βοηθήσουμε στην αγορά σας.