Skip To Content
Κύρια Χαρακτηριστικά

Ανακαλύψτε τα κύρια χαρακτηριστικά του

Cargo

Διαστάσεις
Με ένα εντυπωσιακό μήκος φορτίου στα 3090 mm1, το Cargo είναι compact εξωτερικά, αλλά εξαιρετικά ευρύχωρο στο εσωτερικό. 

1Μέγιστο μήκος φορτίου 3090 mm για το L1, 3440 mm για το XL, με το διαχωριστικό χώρου φορτίου ανοιχτό και τα καθίσματα συνοδηγού/επιβατών αναδιπλωμένα.

 

Οι διαστάσεις διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση

Χώρος Φόρτωσης
Με μέγιστη χωρητικότητα που φτάνει έως τα 3.8 m3(1), το Combo διαθέτει άπλετο χώρο για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε απροβλημάτιστα ακόμα και ογκώδη αντικείμενα. 

1 Χωρητικότητα έως 3.8m3 για την έκδοση L1, 4.4 m3 για την έκδοση XL, με πάγκο εμπρός και διαχωριστικό χώρου φορτίου.

Ωφέλιμο Φορτίο

Ωφέλιμο φορτίο 1000 κιλά1,2 σημαίνει ότι τίποτα δεν μπορεί να "τρομάξει" το Combo! Είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εσάς!

 

1Προαιρετικά

2Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1000 κιλά για το L1 και 950 κιλά για το XL.

 
Πορτάκι Διαχωριστικού

Ένα αφαιρούμενο1 πορτάκι στο διαχωριστικό πίσω από τα μπροστινά καθίσματα, σας επιτρέπει να μεταφέρετε με ευκολία αντικείμενα μεγάλου μήκους.

 

1Προαιρετικά

 
Άνοιγμα Οροφής

Χρειάζεται να μεταφέρετε πολύ μεγάλου μήκους αντικείμενα, όπως μία σκάλα; Το ιδιαίτερα εύχρηστο άνοιγμα οροφής1 ανοίγει στις 40ο, επιτρέποντας την ασφαλή μεταφορά των μεγαλύτερων αντικειμένων.

 

1Προαιρετικά

 
Αποθηκευτικές Λύσεις
Με έως 15 αποθηκευτικές λύσεις στο εσωτερικό, στο Combo Cargo θα βρείτε θέση για όλα τα πράγματά σας. 

Ευελιξία

Πάγκος Συνοδηγού

Με τον πάγκο1 εμπρός μπορούν να μετακινηθούν έως 3 επιβάτες. Μπορείτε ακόμη να τον αναδιπλώσετε πλήρως για να επεκτείνετε τον χώρο φόρτωσης ή να τον μετατρέψετε σε τραπεζάκι, κάνοντας το Combo Cargo ένα κινητό γραφείο.

 

1Στάνταρ στην έκδοση Business, προαιρετικά στην έκδοση Selection

 
Αναδιπλούμενο Κάθισμα Συνοδηγού
Τις φορές εκείνες που οδηγείτε με μόνη συντροφιά το φορτίο σας, μπορείτε να αναδιπλώσετε το κάθισμα συνοδηγού, δημιουργώντας έτσι έναν μεγαλύτερο και πιο ευέλικτο χώρο φόρτωσης. 
Διαχωριστικό Καμπίνας

Το διαχωριστικό φορτίου1 κρατάει εσάς, τους επιβάτες και το φορτίο σας ασφαλείς, αποτρέποντας την κύλιση αντικειμένων από τον χώρο φόρτωσης στην καμπίνα. Μπορείτε να επιλέξετε διαχωριστικό μεταλλικό, με γυάλινο άνοιγμα ή με πλέγμα.

 

1Προαιρετικά

 
Πόρτες

Χάρη στη μονή ή διπλή συρόμενη πόρτα1, η πρόσβαση στο πίσω μέρος του Combo γίνεται πανεύκολη, ενώ αποτρέπεται ο κίνδυνος για χτυπήματα όταν παρκάρετε σε στενούς χώρους.

 

1Η διπλή συρόμενη πόρτα διατίθεται προαιρετικά.

 
Πίσω Πόρτα

Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, μπορείτε να επιλέξτε αν το Combo σας θα έχει πόρτα1 ή ασύμμετρες πόρτες με τζάμι για καλύτερη ορατότητα.

 

1Προαιρετικά.

 
Εκδόσεις
Το Combo Cargo διατίθεται σε δύο μήκη: 4,4 μέτρα για την έκδοση L1 και 4,75 μέτρα για την έκδοση XL για ακόμα μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης. 

Σχεδίαση

Εξωτερική Σχεδίαση
Γνήσιο Opel, το Combo Cargo είναι ο ιδανικός εκπρόσωπος της επιχείρησής σας. 
Εσωτερική Σχεδίαση
Υπερυψωμένη θέση οδήγησης, πλήθος αποθηκευτικών λύσεων στο εσωτερικό, εργονομικά χειριστήρια και εξαιρετική ευελιξία. Το εσωτερικό του Combo κερδίζει τις εντυπώσεις. 
Φώτα Ημέρας LED

Τα φώτα ημέρας LED1 κρατούν εσάς - και τους άλλους οδηγούς - ασφαλείς στον δρόμο, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

1Προαιρετικά

 

Αποδοτικότητα

Κινητήρες
Ισχυροί και αποδοτικοί κινητήρες diesel. 
Κιβώτια Ταχυτήτων

Το Combo Cargo συνδυάζεται με το ομαλό 5-τάχυτο ή 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με το προηγμένο 8-τάχυτο αυτόματο1 κιβώτιο. Η επιλογή είναι δική σας.

 

1 Το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρεται σε συνδυασμό με τον κινητήρα diesel 1.5lt 130 hp.

 

Καινοτομίες

Κάμερα Οπισθοπορείας

Η κάμερα οπισθοπορείας 180ο1 προβάλλει την περιοχή περιμετρικά του αυτοκινήτου στην οθόνη αφής 8''1. Οι οδηγίες που προβάλλονται, διευκολύνουν σημαντικά την κίνηση με την όπισθεν.

 

1Προαιρετικά

 
Θερμαινόμενα Συστήματα

Χάρη στα θερμαινόμενα καθίσματα1 και το θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι1, το Combo δημιουργεί τις πιο άνετες συνθήκες για εσάς, ανεξαρτήτως εποχής.

 

1Προαιρετικά

 
Head-Up Display

Χάρη στο head-up display1, οι κύριες πληροφορίες όπως ταχύτητα, προειδοποίηση σύγκρουσης και ενδείξεις πλοήγησης εμφανίζονται σε μία γυάλινη οθόνη πίσω από το τιμόνι, για να μπορείτε να έχετε πάντα τα μάτια σας στον δρόμο.

 

1Προαιρετικά

 

Ασφάλεια

Σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης
Το Σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης1 με Ανίχνευση Πεζού σας προειδοποιεί για πιθανές συγκρούσεις με πεζούς ή άλλα οχήματα2. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το σύστημα φρενάρει αυτόματα. 

1Προαιρετικά

 

2Ενεργοποιείται αυτόματα με ταχύτητες μεταξύ των 5 χλμ./ώρα και των 85 χλμ./ώρα. Από τα 5 έως τα 30 χλμ./ώρα, η τιμή επιβράδυνσης για τη μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης κατά τη σύγκρουση είναι 0,9 g. Από τα 30 έως τα 85 χλμ./ώρα, το σύστημα μειώνει την ταχύτητα έως και κατά 22 χλμ./ώρα. Πάνω από αυτό το όριο, ο οδηγός πρέπει να φρενάρει ο ίδιος για να μειώσει την ταχύτητα ακόμα περισσότερο. Το εύρος της ταχύτητας λειτουργίας του Αυτόματου Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης εξαρτάται από το εμπόδιο που ανιχνεύεται (κινούμενο εμπόδιο: από 5 έως 85 χλμ./ώρα, σταθερό εμπόδιο: από 5 έως 80 χλμ./ώρα, πεζός: από 5 έως 60 χλμ./ώρα). Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να είναι υπεύθυνος για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

Διατήρηση στη Λωρίδα Κυκλοφορίας

Το Σύστημα Διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας1 ενημερώνει τον οδηγό και επεμβαίνει διορθώνοντας την πορεία του Combo Cargo, αν αντιληφθεί εκούσια αλλαγή λωρίδας.

 

1Προαιρετικά

 
Αναγνώριση Ορίων Ταχύτητας
Το Σύστημα Αναγνώρισης Ορίων Ταχύητητας αναγνωρίζει τα σήματα κυκλοφορίας και τις αλλαγές των ορίων ταχύτητας και ενημερώνει ανάλογα τον οδηγό. 
Adaptive Cruise Control

Το Adaptive Cruise Control1 διατηρεί την επιθυμητή ταχύτητα μεταξύ 30-160 χλμ./ώρα και επιβραδύνει ή επιταχύνει αναλόγως, ώστε να διατηρήσει σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, εξασφαλίζοντάς σας ένα ξεκούραστο και ασφαλές ταξίδι.

 

1Προαιρετικά

 
Ασφάλεια
Τέσσερις αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού και πλευρικοί) εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας για εσάς και τους συνεπιβάτες σας. 
Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού
Το Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού1 αναλύει το οδηγικό στυλ, προκειμένου να εντοπίσει ενδείξεις κόπωσης του οδηγού. Στη συνέχεια, μέσω μίας σειράς προειδοποιήσεων, ο οδηγός καλείται να ενεργήσει ανάλογα. 
1 Μετά από 2 ώρες συνεχούς οδήγησης σε ταχύτητα άνω των 65 χλμ./ώρα, μία ηχητική έδειξη προειδοποιεί τον οδηγό. Ταυτόχρονα, το σύστημα υπολογίζει το επίπεδο συγκέντρωσης του οδηγού βάσει του οδηγικού του στυλ, για παράδειγμα αν παραμένει στη λωρίδα κυκλοφορίας. Σε περίπτωση που το σύστημα ανιχνεύσει επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά, μία σειρά ηχητικών ενδείξεων αυξανόμενης έντασης ειδοποιούν τον οδηγό. Το επίπεδο συγκέντρωσης επανέρχεται στο φυσιολογικό μετά από 10 λεπτά ασφαλούς οδήγησης. Ο υπολογισμός σταματά όταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου πέσει κάτω από τα 65 χλμ./ώρα.
Flank Guard

Το σύστημα Flank Guard1 διαθέτει 12 αισθητήρες, που σας προειδοποιούν για εμπόδια που μπορεί να μην είναι ορατά κατά τη στροφή, μέσω οπτικών και ηχητικών ενδείξεων στην οθόνη του συστήματος infotainment.

 

1Προαιρετικά

 

Συνδεσιμότητα

Infotainment
Το προηγμένο σύστημα Multimedia Navi Pro1 είναι συμβατό με το Apple CarPlayTM2 και το Android AutoTM2 της Google, για να έχετε πρόσβαση στο smartphone σας μέσω της οθόνης αφής 8''1. 

Το Apple CarPlayTM2 και το Android AutoTM2 της Google επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες του smartphone τους και σε διάφορα apps, ενώ οδηγούν:

  • Χρήση του τηλεφώνου ως σύστημα πλοήγησης μέσω Maps
  • Streaming μουσικής μέσω Spotify
  • Αποστολή και λήψη μηνυμάτων μέσω WhatsApp και Skype

 

Οι λειτουργίες αυτές είναι διαθέσιμες μέσω φωνητικού ελέγχου, για να κρατάτε τα χέρια σας στο τιμόνι και τα μάτια σας στον δρόμο.

 

1Προαιρετικά

2Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., κατατεθειμένο στις H.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Το Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google Inc.

Πλοήγηση

To Multimedia Navi Pro1 με προηγμένο φωνητικό έλεγχο και λειτουργία πλοήγησης σας βοηθά να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς άγχος.

 

1Προαιρετικά

 
Επαγωγική Φόρτιση

Το σύστημα επαγωγικής φόρτισης1 του Combo Cargo σας επιτρέπει να φορτίσετε το κινητό σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς τη χρήση καλωδίου.

 

1Προαιρετικά

 

Μιλάει με Στοιχεία

Αξεσουάρ - Ειδικά για εσάς!

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το Combo Cargo σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel. Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση.

 

Ασφάλεια & Προστασία
Εμφάνιση Λεπτομερειών
Προστατευτική Σχάρα
Εμφάνιση Λεπτομερειών
Συστήματα Μεταφοράς
Εμφάνιση Λεπτομερειών

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με