Skip To Content

Τι θα γινόταν αν…
 
Ο καλύτερος τρόπος να διαμορφώσουμε το μέλλον, είναι να το οραματιστούμε: έως το 2028 η Opel θα είναι μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα. Έχοντας ως οδηγό το τολμηρό και ανήσυχο πνεύμα μας, είμαστε έτοιμοι να εξερευνήσουμε «νέες διαδρομές». Αυτή η πρωτοποριακή φιλοσοφία μας, αποτελεί έμπνευση για όλα μας τα μοντέλα και καθορίζει την κάθε λεπτομέρεια που σχεδιάζουμε. Η ίδια αυτή φιλοσοφία εκφράζεται μέσα από την ιστοσελίδα μας και το νέο μας λογότυπο. Γνωρίστε την νέα Opel.
 
 

… αν σχεδιάζαμε το αυτοκίνητο του μέλλοντος σήμερα;

 

Όλο μας το όραμα σε ένα αυτοκίνητο. Χάρη στη συνεχή επιμονή μας κατορθώνουμε να ξεπερνάμε τα όριά μας και να πετυχαίνουμε το ακατόρθωτο. Το Opel Experimental προσφέρει μια εντελώς νέα προοπτική για τα μοντέλα μας και τη μάρκα συνολικά. Πρόκειται για  ένα διορατικό “concept car” που αναδεικνύει για μια ακόμα φορά τον καινοτόμο χαρακτήρα της Opel: “detox προσέγγιση” στην εμπειρία οδήγησης, βιώσιμη μετακίνηση και σύγχρονη Γερμανική τεχνολογία και σχεδίαση. Το Opel Experimental συμβολίζει όλα αυτά τα οποία επιδιώκουμε με όλη μας την ενέργεια.  


 … αν διοχετεύαμε όλη μας την ενέργεια σε ένα όραμα; 
Γνωρίστε το Opel Experimental.


 … αν ένα αυτοκίνητο σας βοηθούσε να επικεντρωθείτε μόνο στα απαραίτητα;

Φιλοσοφία “Detox”.

 

Η νέα μας προσέγγιση εστιάζει στην πιο ασφαλή και δυναμική οδήγηση, αφήνοντας στην άκρη κάθε τι περιττό. Η εσωτερική σχεδίαση που προσφέρει μια λιτή και συναρπαστική εμπειρία, επιτρέπει στον οδηγό να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην οδήγηση. Το νέο πλήρως ψηφιακό “pure panel” εστιάζει στα ουσιώδη. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Έχουμε εξοικονομήσει χώρο εξαλείφοντας όλα τα μηχανικά εξαρτήματα του συστήματος διεύθυνσης. Τα ελαφριά προσαρμοζόμενα καθίσματα, που συνδυάζουν μια λιτή, αλλά ανθεκτική δομή με υφάσματα τεχνολογίας 3D mesh, εξασφαλίζουν κορυφαία άνεση και μια εκπληκτική εμπειρία οδήγησης. 
 … αν ένα αυτοκίνητο έκανε κάθε ταξίδι σας πιο φωτεινό;

Φιλοσοφία “Greenovation”.

 

Για εμάς στην Opel η φιλοσοφία “Greenovation” σημαίνει καινοτομία στη βιώσιμη μετακίνηση. Είναι πολύ περισσότερα από τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου, είναι το επόμενο κεφάλαιο στη σχεδιαστική φιλοσοφία του αύριο. Το Opel Experimental είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιεί ελαστικά κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο καουτσούκ. Κύριο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό του είναι η απουσία χρωμίου. Οι λεπτομέρειες χρωμίου έχουν αντικατασταθεί από φωτεινά στοιχεία που βασίζονται στην πιο προηγμένη τεχνολογία φωτισμού. Η εξωτερική σχεδίαση εξασφαλίζει την βέλτιστη αεροδυναμική απόδοση, η οποία σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή σιλουέτα, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, που επεκτείνεται πέρα από τα όρια του σήμερα.  
… αν επαναπροσδιορίζαμε την έννοια του design; 

Μοντέρνα Γερμανική σχεδίαση.

 

Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία “Bold and pure” είναι εμφανής σε κάθε λεπτομέρεια. Η 4D επόμενη γενιά του Opel Vizor και το εκφραστικό σχήμα της «πυξίδας» κυριαρχούν στο τολμηρό μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου. Η μοναδική εξωτερική σχεδίαση εναρμονίζεται με το πρωτοποριακό μας πνεύμα. Τα εντυπωσιακά φώτα τελευταίας τεχνολογίας αναδεικνύουν την σύγχρονη προσωπικότητα και προϊδεάζουν για τη μελλοντική σχεδίαση των αυτοκινήτων μας. 

… αν το λογότυπό μας ήταν κάτι περισσότερο από ένα απλό λογότυπο;
Το νέο Blitz. Ο δρόμος προς την ηλεκτροκίνηση. 
 
Το “Opel Blitz” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Εκφράζει τις αξίες μας, το ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε. Συμβολίζει τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την κινητικότητα για όλους και παράλληλα, εκφράζει τη στρατηγική μας ώστε να γίνουμε μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη έως το 2028. Κανένα άλλο λογότυπο δεν μπορεί να αποτυπώσει καλύτερα την “Bold & Pure” φιλοσοφία της μάρκας μας, που στοχεύει σε ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το επανασχεδιάσαμε και το κάναμε πιο τολμηρό, αιχμηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση. Γνωρίστε το νέο Opel “Blitz”.