Skip To Content
Με μια ματιά

Το νέο Opel Rocks Electric συμβολίζει την Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα (SUM - Sustainable Urban Mobility) - και μπορεί να οδηγηθεί από νεαρά άτομα ηλικίας από 16 ετών*. 100% ηλεκτρικό με μηδενικές εκπομπές ρύπων και συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις προσφέρει έξυπνη λειτουργική κινητικότητα για όλους. Το μικρό όχημα για δύο που ξεχωρίζει χάρη στην τολμηρή ξεχωριστή του σχεδίαση!

 

*Μπορεί να οδηγηθεί από νεαρά άτομα ηλικίας από 16 ετών με άδεια οδήγησης κατηγορίας AM*. Ισχύει για ελαφρά τετράτροχα με ονομαστική συνεχή/αξιοποιήσιμη ισχύ έως 6kW, με έως και δύο καθίσμτα και τελική ταχύτητα που δεν υπερβαίνει τα 45 km/h

ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

ΕΞΥΠΝΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 16

Ελευθερία και πράσινη μετακίνηση; Το νέο Opel Rocks Electric, είναι η απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις κινητικότητας, προσφέροντας ηλεκτροκίνηση σε όλα τα νεαρά άτομα από 16 ετών.1

 

1 Επιτρέπεται από την ηλικία των 16 ετών με δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας AM*. Ισχύει για ελαφριά τετράτροχα οχήματα με ονομαστική συνεχή/αξιοποιήσιμη ισχύ έως 6 kW, με έως και δύο καθίσματα και τελική ταχύτητα που δεν υπερβαίνει τα 45 km/h.

 
75 KM ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Με 75km1 αυτονομία, το Rocks Electric είναι ιδανικό για τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Σας παρέχει ελευθερία και ανεξαρτησία να πάτε οπουδήποτε θελήσετε.

 

1 Η αυτονομία έχει μετρηθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP (Regulation (EC) No. 715/2007 και Regulation (EU) No. 2017/1151). Η πραγματική αυτονομία ενδέχεται να διαφέρει σε καθημερινές συνθήκες και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εξωτερική θερμοκρασία, το προσωπικό στυλ οδήγησης, τα χαρακτηριστικά της διαδρομής, τη χρήση θέρμανσης και κλιματισμού (A/C) και τη λειτουργία preconditioning (ρύθμιση θερμοκρασίας εσωτερικού πριν την εκκίνηση).

 
ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 4 ΩΡΕΣ
Εύκολη φόρτιση σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα. Απλά, συνδέετε το ενσωματωμένο καλώδιο που βρίσκεται στην πόρτα του συνοδηγού και το Rocks Electric θα φορτιστεί πλήρως σε μόλις 4 ώρες και 20 λεπτά. 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ROCKS ELECTRIC ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ VISUALIZER

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

ΤΟ ROCKS-ELECTRIC ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Η περιορισμένη ειδική έκδοση έχει ένα μαύρο και κίτρινο αυτοκόλλητο 09 και στις δύο πόρτες. 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Τα καλύμματα καθισμάτων με το εντυπωσιακό σχέδιο BVB δείχνουν για ποιον χτυπάει πιο δυνατά η καρδιά σας. 
ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ
  • Εκτός έδρας φανέλα της BVB για τη σεζόν 21/22
  • Αθλητικό σακίδιο πλάτης της BVB
  • Αυτοκόλλητο BVB σε ασημί χρώμα

 

 

COMING SOON.

You'll soon be able to finance the Rocks-e from as little as €49.00* per month. Simply register for the newsletter to stay up to date. Περισσότερα Εμφάνιση Λιγότερων

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Πώς να ξεκινήσετε την οδήγηση
Πώς να φορτίσετε την μπαταρία σας
Πώς να χρησιμοποιήσετε το ConnectBox και την εφαρμογή MyOpel App

ΘΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ.

ΦΥΓΑΜΕ

Είναι επιτέλους εδώ - το νέο Rocks-e. Καλώς ήρθατε στο μοναδικό σας όχημα πόλης. Πριν ξεκινήσετε, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Ανακαλύψτε τα πιο σημαντικά Do's & Don'ts εδώ.

ΦΟΡΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ROCKS-e

Παρκάρετε όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια πρίζα, τραβήξτε το χειρόφρενο και σβήστε τον κινητήρα. Θυμηθείτε: Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τη φόρτιση του Rocks-e σας μέχρι να ενεργοποιήσετε το χειρόφρενο.

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ  ROCKS-e

Προσπαθήστε να δώσετε προσοχή στον τρόπο οδήγησής σας. Όσο πιο χαλαρά οδηγείτε, τόσο μεγαλύτερη είναι η εμβέλειά σας. Και να θυμάστε ότι η κατανάλωση ενέργειας δεν εξαρτάται μόνο από την ταχύτητά σας, αλλά και από το φορτίο, την απόσταση και τις οδικές συνθήκες. Η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στα 45 km/h.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ  ROCKS-e

Χρησιμοποιείτε μόνο εγκεκριμένα καθαριστικά για τον εσωτερικό χώρο και λάστιχο κήπου για τον εξωτερικό καθαρισμό. Απλά ψεκάστε προσεκτικά και σκουπίστε απαλά με ένα καθαρό πανί μικροϊνών. Για πιο επίμονες βρωμιές, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού εδώ!