Skip To Content
Κύρια Χαρακτηριστικά

Το Opel Grandland Plug-in Hybrid

Design

Φιλόδοξο & Τολμηρό
Το Opel Grandland Plug-In Hybrid συνδυάζει τολμηρή αισθητική με γερμανική ακρίβεια, δημιουργώντας ένα SUV που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Με τη νέα υπογραφή Vizor, που αποτελεί το νέο πρόσωπο της Opel, το Grandland χαρακτηρίζεται από αυτοπεποίθηση και διαθέτει επιβλητική παρουσία στο δρόμο, ξεπερνώντας ένα συνηθισμένο SUV.   
Εστιάζει στα Σημαντικά
Μέσα στο Opel Grandland Plug-In Hybrid θα ανακαλύψετε την εντυπωσιακή οθόνη Pure Panel. Αυτή η πρωτοποριακή, ψηφιακή οθόνη  επαναπροσδιορίζει την οδηγική εμπειρία, παρέχοντας στον οδηγό όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον πιο λιτό τρόπο, εξαλείφοντας την ακαταστασία, τον θορύβο και την απόσπαση προσοχής.  
Έμφαση στη Λεπτομέρεια
Όταν λέμε ότι δεν υπάρχει τίποτα συνηθισμένο στο Opel Grandland Plug-In Hybrid, το εννοούμε. Τα πάντα πάνω του έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων των sport ζαντών αλουμινίου που διατίθενται σε διαστάσεις 17", 18" ή 19".  
Όλα τα βλέμματα επάνω σας
Ο καθένας μας είναι μοναδικός…το ίδιο θα πρέπει να είναι και το αυτοκίνητο που οδηγούμε. Ανακαλύψτε και αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ μέσα από τους χρωματικούς συνδυασμούς και τις διχρωμίες οροφής του Grandland Plug-In Hybrid. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περνάτε απαρατήρητοι!  
Εμβληματικό
Το νέο έμβλημα του Grandland Plug-In Hybrid αποδεικνύει ότι η λιτή, τολμηρή και ανανεωμένη σχεδιαστική γλώσσα της Opel έχει εφαρμοστεί ιδανικά στο κορυφαίο μας SUV. Σας προετοιμάζει για την προηγμένη τεχνολογία που σας περιμένει κάτω από το καπό και για τη δύναμη που είναι έτοιμη να σας εντυπωσιάσει. Σηματοδοτεί την έλευση μιας εντελώς νέας γενιάς SUV. 
Βλέπει στο Μέλλον
Από κάθε γωνία, το Grandland Plug-In Hybrid ξεχωρίζει, αφού διαθέτει τολμηρές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, προηγμένα χαρακτηριστικά και καινοτομίες. Από το εμβληματικό Opel Vizor μέχρι τα φωτιστικά σώματα LED, το Grandland Plug-In Hybrid έχει πολλά μυστικά για να ανακαλύψετε.  

Καινοτομίες

Intelli-lux LED pixel light
Σας παρουσιάζουμε τους πρωτοποριακούς προβολείς Intelli-Lux LED® Pixel Light, το επόμενο βήμα στην τεχνολογία των προβολέων. Αυτό το κορυφαίο στην κατηγορία σύστημα βελτιώνει τη νυχτερινή ορατότητα, χωρίς να τυφλώνει τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων. Κάθε προβολέας αποτελείται από 84 τμήματα που προσαρμόζονται στις συνθήκες κυκλοφορίας απενεργοποιώντας αυτόματα μεμονωμένα τμήματα. 
Night Vision

Βγείτε από το σκοτάδι, χάρη στο καινοτόμο Night Vision1. Μια προηγμένη υπέρυθρη κάμερα που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του οχήματος ανιχνεύει ανθρώπους και ζώα έως και 100 μέτρα μπροστά χρησιμοποιώντας τη θερμική διαφορά μεταξύ αυτών και του περιβάλλοντος, καθώς και την κατεύθυνσή τους, και εμφανίζει τα δεδομένα απευθείας στον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, το Night Vision συνεργάζεται με το σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης για ακινητοποίηση σε περίπτωση επερχόμενης σύγκρουσης.

 

 

1 Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης

Το σύστημα1 προειδοποιεί με ένα ηχητικό σήμα τον οδηγό για ενδεχόμενες επικίνδυνες καταστάσεις. Εάν ένα άλλο αυτοκίνητο ή ένας πεζός πλησιάσει πολύ, επιβραδύνει ή ακινητοποιεί το όχημα.

 

1 Το σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης με Ανίχνευση Πεζών ενεργοποιείται αυτόματα με ταχύτητες 5 km/h  έως 140 km/h. Από 5 έως 30 km/h, η τιμή επιβράδυνσης για τη μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης κατά τη σύγκρουση είναι 0,9 g. Από τα 30 έως τα 140 km/h το σύστημα μειώνει την ταχύτητα έως και κατά 50 km/h. Πάνω από αυτό το όριο, ο οδηγός πρέπει να φρενάρει ο ίδιος για να μειώσει ακόμη περισσότερο την ταχύτητα. Το εύρος της ταχύτητας λειτουργίας του συστήματος εξαρτάται από το εμπόδιο που ανιχνεύεται (κινούμενο εμπόδιο: από 5 έως 140 km/h, σταθερό εμπόδιο: από 5 έως 80 km/h, πεζός: από 5 έως 60 km/h). Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
Advanced Park Assist 1

Το Opel Grandland Plug-In Hybrid εντοπίζει για εσάς μια θέση πάρκινγκ και στη συνέχεια ελέγχει τις κινήσεις του τιμονιού για να παρκάρετε. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατάτε το φρένο ή το γκάζι. 

 

 

1 Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
Camera
Βλέπετε τα πάντα, ακόμα και σε στενούς χώρους. Η προηγμένη κάμερα ανιχνεύει οτιδήποτε υπάρχει γύρω από το αυτοκίνητό σας και εσείς το βλέπετε απευθείας στην οθόνη.  
Active Lane Keep Assist 

Απολαύστε υψηλά επίπεδα ασφάλειας ενώ οδηγείτε. Το σύστημα Προειδοποίησης Παρέκκλισης και Επαναφοράς στη Λωρίδα Κυκλοφορίας ανταποκρίνεται άμεσα όποτε υπάρχει ανάγκη, επαναφέροντας το όχημα στη σωστή λωρίδα. Επιπλέον, σας προειδοποιεί όταν αντιλαμβάνεται ακούσια αλλαγή λωρίδας.

 

Τα χέρια του οδηγού πρέπει να παραμένουν στο τιμόνι συνεχώς. 

 

Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
Highway Integration Assist
Το Highway Integration Assist είναι μια καινοτόμος συνέργεια των συστημάτων του Grandland Plug-In Hybrid, που συνδυάζει τη λειτουργία Advanced Cruise Control, Stop-and-Go και Lane Keep Assist. Λειτουργεί ως ημιαυτόματο σύστημα που σας βοηθά να ενταχθείτε σε έναν αυτοκινητόδρομο, να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη λωρίδα ή να ακολουθήσετε ένα όχημα μπροστά. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο από το σύστημα ανά πάσα στιγμή απλά μετακινώντας το τιμόνι. 
8 ταχυτο Αυτόματο Κιβώτιο 

Επιλέξτε από 4 διαφορετικά οδηγικά στυλ - ηλεκτρικό, υβριδικό,  sport and 4WD1.  Το υβριδικό θα επιλέξει μόνο του την πιο αποδοτική επιλογή, αλλάζοντας έξυπνα σε ηλεκτρικό στις χαμηλές ταχύτητες για μηδενικές εκπομπές. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με ηλεκτρικό επιλογέα διαθέτει τις ακόλουθες λειτουργίες οδήγησης:

 

 • Στάθμευση (Ρ)
 • Νεκρά (Ν)
 • Κίνηση (D)
 • Όπισθεν (R)
 • Αυξημένη ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα
 
1 Η επιλογή τετρακίνησης συνδυάζεται μόνο με το Plug-In Hybrid4.
 

Premium Άνεση

Εργονομικά Καθίσματα

Ξεχάστε τον πόνο στην πλάτη σας από τα μεγάλα ταξίδια. Τα Εργονομικά Καθίσματα εμπρός, πιστοποιημένα από τον οργανισμό AGR1, σας προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης σε κάθε διαδρομή.

 

 • Άνετη θέση οδήγησης
 • 16 ρυθμίσεις 
 • Πολυτελής δερμάτινη ταπετσαρία 
 • Θερμαινόμενα και αεριζόμενα1 Η πιστοποίηση AGR αποτελεί σφραγίδα ποιότητας και απονέμεται από έναν ανεξάρτητο οργανισμό που υποστηρίζεται από γιατρούς και θεραπευτές.

 
Θερμαινόμενα Καθίσματα

Αντιμετωπίστε το κρύο, χάρη στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 

 • Θερμαινόμενα εμπρός & πίσω καθίσματα. Προσφέρετε στον εαυτό σας και τους δικούς σας τη ζεστασιά που χρειάζονται
 • Θερμαινόμενο τιμόνι. Με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε πάντα τα χέρια σας ζεστά.
 • Θερμαινόμενο Thermatec™ παρμπρίζ. Και δείτε τον πάγο να λιώνει αμέσως.
 • Θερμαινόμενοι καθρέφτες. Για να μην θολώνει τίποτα την θέα σας.
 
Άνοιγμα Χωρίς Χέρια
Γιατί να ανοίγετε το πορτμπαγκάζ με τον τυπικό τρόπο; Το σύστημα ανοίγματος πίσω πόρτας λειτουργεί γρήγορα και εύκολα, καθώς σας επιτρέπει να ανoίξετε την πόρτα του πορτμπαγκάζ είτε με μια απλή κίνηση του ποδιού σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα είτε με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Συνδεσιμότητα

Infotainment 

Το Grandland εξοπλίζεται με το πλήρως ψηφιοποιημένο Pure Panel και με οθόνες αφής 7" ή 10", για να παραμένετε συνδεδεμένοι. Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το smartphone σας μέσω Apple CarPlay™1,3  ή Android Auto™2,3  για πλοήγηση, μηνύματα και audio streaming. 

 

 • AM/FM και DAB radio
 • Audio streaming και hands-free κλήσεις μέσω Bluetooth
 • Θύρα USB
 • Φωνητικός έλεγχος μέσω του συνδεδεμένου smartphoneΤα Apple CarPlay™ και Apple Siri™ είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

2 Το Android Auto™ είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Google Inc.

3 Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση λειτουργικού συστήματος. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση www.apple.com ή www.android.com, ή απευθυνθείτε σε έναν Διανομέα Opel.

4 Το Bluetooth® είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG Inc.

 
Navigation

Επισκεφθείτε μέρη που πριν δεν θα πηγαίνατε. Κάθε προορισμός βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων σας, χάρη στους 3D χάρτες του Multimedia Navi Pro με οθόνη αφής 10”.

 

 • Δυναμική 3D πλοήγηση 
 • Χάρτης Ευρώπης
 • Σημεία ενδιαφέροντος
 • Φωνητικός έλεγχος
 
Επαγωγική Φόρτιση

Δεν χρειάζεστε πλέον καλώδιο για να φορτίσετε το κινητό σας μέσα στο Grandland Electric Plug-In Hybrid.

 

Για τη φόρτιση ορισμένων smartphone ενδέχεται να απαιτείται κάποιο επιπλέον αξεσουάρ. Μόνο για συσκευές με δυνατότητες PMA ή Qi. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, απευθυνθείτε στον Διανομέα Opel της περιοχής σας.

 

Αξεσουάρ για το Grandland Plug-in Hybrid

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το όχημα σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel.
Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.

 

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση.

Mode 3 καλώδιο φόρτισης 11 kw
Εμφάνιση Λεπτομερειών
Τσάντα καλωδίων
Εμφάνιση Λεπτομερειών

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Ζητήστε Προσφορά
Ζήτησέ με
Ζητήστε Test Drive
Οδήγησέ με