Κύρια Χαρακτηριστικά

ΤΟ ΝΕΟ GRANDLAND HYBRID.

DESIGN.

ΦΙΛΟΔΟΞΟ & ΤΟΛΜΗΡΟ
Το Νέο Opel Grandland Hybrid συνδυάζει τολμηρή αισθητική με γερμανική ακρίβεια, δημιουργώντας ένα SUV που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Με τη νέα υπογραφή Vizor, που αποτελεί το νέο πρόσωπο της Opel, το Grandland χαρακτηρίζεται από αυτοπεποίθηση και διαθέτει επιβλητική παρουσία στο δρόμο, ξεπερνώντας ένα συνηθισμένο SUV.  
ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
Μέσα στο νέο Opel Grandland θα ανακαλύψετε την εντυπωσιακή οθόνη Pure Panel. Αυτή η πρωτοποριακή, ψηφιακή οθόνη  επαναπροσδιορίζει την οδηγική εμπειρία, παρέχοντας στον οδηγό όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον πιο λιτό τρόπο, εξαλείφοντας την ακαταστασία, τον θορύβο και την απόσπαση προσοχής. 
ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Όταν λέμε ότι δεν υπάρχει τίποτα συνηθισμένο στο νέο Opel Grandland Hybrid, το εννοούμε. Τα πάντα πάνω του έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων των sport ζαντών αλουμινίου που διατίθενται σε διαστάσεις 17", 18" ή 19". 
ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ.
Ο καθένας μας είναι μοναδικός…το ίδιο θα πρέπει να είναι και το αυτοκίνητο που οδηγούμε. Ανακαλύψτε και αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ μέσα από τους χρωματικούς συνδυασμούς και τις διχρωμίες οροφής του νέου Grandland Hybrid. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περνάτε απαρατήρητοι! 
GRAND, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ
Το νέο έμβλημα του Grandland αποδεικνύει ότι η λιτή, τολμηρή και ανανεωμένη σχεδιαστική γλώσσα της Opel έχει εφαρμοστεί ιδανικά στο κορυφαίο μας SUV. Σας προετοιμάζει για την προηγμένη τεχνολογία που σας περιμένει κάτω από το καπό και για τη δύναμη που είναι έτοιμη να σας συναρπάσει. Αυτό είναι το πιο σίγουρο σημάδι ότι η οδήγηση έχει περάσει σε μια νέα Grand εποχή. 
ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Από κάθε γωνία, το νέο Grandland Hybrid ξεχωρίζει, αφού διαθέτει τολμηρές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, προηγμένα χαρακτηριστικά και καινοτομίες. Από το εμβληματικό Opel Vizor μέχρι τα φωτιστικά σώματα LED, το Grandland έχει πολλά μυστικά για να ανακαλύψετε. 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ.

INTELLILUX LED PIXEL LIGHT
Σας παρουσιάζουμε τους πρωτοποριακούς προβολείς IntelliLux LED® Pixel Light, το επόμενο βήμα στην τεχνολογία των προβολέων. Αυτό το κορυφαίο στην κατηγορία σύστημα βελτιώνει τη νυχτερινή ορατότητα, χωρίς να τυφλώνει τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων. Κάθε προβολέας αποτελείται από 84 τμήματα που προσαρμόζονται στις συνθήκες κυκλοφορίας απενεργοποιώντας αυτόματα μεμονωμένα τμήματα. 
NIGHT VISION

Συνήθως, μόνο οι προβολείς σας βοηθούν να βλέπετε όταν οδηγείτε στο σκοτάδι. Τουλάχιστον, αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα. Χάρη στο καινοτόμο Night Vision1, μια προηγμένη υπέρυθρη κάμερα βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα για περισσότερο από 300 μέτρα μπροστά, ανιχνεύει πεζούς ή ζώα στο σκοτάδι και εμφανίζει βίντεο απευθείας στον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Εάν κάτι έρθει πολύ κοντά σας, τότε ενεργοποιείται το σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης. Έτσι, όταν μιλάμε για ασφαλέστερη νυχτερινή οδήγηση, το νέο Grandland σίγουρα δεν είναι ένα τυπικό SUV.

 

1 Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Το σύστημα1 προειδοποιεί με ένα ηχητικό σήμα τον οδηγό για ενδεχόμενες επικίνδυνες καταστάσεις. Εάν ένα άλλο αυτοκίνητο ή ένας πεζός πλησιάσει πολύ, επιβραδύνει ή ακινητοποιεί το όχημα.

 

1 Το σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης με Ανίχνευση Πεζών ενεργοποιείται αυτόματα με ταχύτητες 5 km/h  έως 140 km/h. Από 5 έως 30 km/h, η τιμή επιβράδυνσης για τη μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης κατά τη σύγκρουση είναι 0,9 g. Από τα 30 έως τα 140 km/h το σύστημα μειώνει την ταχύτητα έως και κατά 50 km/h. Πάνω από αυτό το όριο, ο οδηγός πρέπει να φρενάρει ο ίδιος για να μειώσει ακόμη περισσότερο την ταχύτητα. Το εύρος της ταχύτητας λειτουργίας του συστήματος εξαρτάται από το εμπόδιο που ανιχνεύεται (κινούμενο εμπόδιο: από 5 έως 140 km/h, σταθερό εμπόδιο: από 5 έως 80 km/h, πεζός: από 5 έως 60 km/h). Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
ADVANCED PARK ASSIST 1

Το Opel Grandland Hybrid εντοπίζει για εσάς μια θέση πάρκινγκ και στη συνέχεια ελέγχει τις κινήσεις του τιμονιού για να παρκάρετε. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατάτε το φρένο ή το γκάζι. 

 

1 Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
360° CAMERA
Βλέπετε τα πάντα, ακόμα και σε στενούς χώρους. Η προηγμένη κάμερα 360° ανιχνεύει οτιδήποτε υπάρχει γύρω από το αυτοκίνητό σας και εσείς το βλέπετε απευθείας στην οθόνη.  
ACTIVE LANE KEEP ASSIST 

Απολαύστε υψηλά επίπεδα ασφάλειας ενώ οδηγείτε. Το σύστημα Προειδοποίησης Παρέκκλισης και Επαναφοράς στη Λωρίδα Κυκλοφορίας ανταποκρίνεται άμεσα όποτε υπάρχει ανάγκη, επαναφέροντας το όχημα στη σωστή λωρίδα. Επιπλέον, σας προειδοποιεί όταν αντιλαμβάνεται ακούσια αλλαγή λωρίδας.

 

Τα χέρια του οδηγού πρέπει να παραμένουν στο τιμόνι συνεχώς. 

 

Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
HIGHWAY INTEGRATION ASSIST
Το Highway Integration Assist είναι μια καινοτόμος συνέργεια των συστημάτων του Grandland Hybrid, που συνδυάζει τη λειτουργία Advanced Cruise Control, Stop-and-Go και Lane Keep Assist. Λειτουργεί ως ημιαυτόματο σύστημα που σας βοηθά να ενταχθείτε σε έναν αυτοκινητόδρομο, να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη λωρίδα ή να ακολουθήσετε ένα όχημα μπροστά. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο από το σύστημα ανά πάσα στιγμή απλά μετακινώντας το τιμόνι. 
8 ΤΑΧΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 

Επιλέξτε από 4 διαφορετικά οδηγικά στυλ - ηλεκτρικό, υβριδικό,  sport and 4WD1.  Το υβριδικό θα επιλέξει μόνο του την πιο αποδοτική επιλογή, αλλάζοντας έξυπνα σε ηλεκτρικό στις χαμηλές ταχύτητες για μηδενικές εκπομπές. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με ηλεκτρικό επιλογέα διαθέτει τις ακόλουθες λειτουργίες οδήγησης:

 

 • Στάθμευση (Ρ)
 • Νεκρά (Ν)
 • Κίνηση (D)
 • Όπισθεν (R)
 • Αυξημένη ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα
 
1 Η επιλογή τετρακίνησης συνδυάζεται μόνο με το Hybrid4.
 

PREMIUM ΑΝΕΣΗ.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Ξεχάστε τον πόνο στην πλάτη σας από τα μεγάλα ταξίδια. Τα Εργονομικά Καθίσματα εμπρός, πιστοποιημένα από τον οργανισμό AGR1, σας προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης σε κάθε διαδρομή.

 

 • Άνετη θέση οδήγησης
 • 16 ρυθμίσεις 
 • Πολυτελής δερμάτινη ταπετσαρία 
 • Θερμαινόμενα και αεριζόμεναΗ πιστοποίηση AGR αποτελεί σφραγίδα ποιότητας και απονέμεται από έναν ανεξάρτητο οργανισμό που υποστηρίζεται από γιατρούς και θεραπευτές.

 
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Αντιμετωπίστε το κρύο, χάρη στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 

 • Θερμαινόμενα εμπρός & πίσω καθίσματα. Προσφέρετε στον εαυτό σας και τους δικούς σας τη ζεστασιά που χρειάζονται
 • Θερμαινόμενο τιμόνι. Με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε πάντα τα χέρια σας ζεστά.
 • Θερμαινόμενο Thermatec™ παρμπρίζ. Και δείτε τον πάγο να λιώνει αμέσως.
 • Θερμαινόμενοι καθρέφτες. Για να μην θολώνει τίποτα την θέα σας.
 
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ
Γιατί να ανοίγετε το πορτμπαγκάζ με τον τυπικό τρόπο; Το σύστημα ανοίγματος πίσω πόρτας λειτουργεί γρήγορα και εύκολα, καθώς σας επιτρέπει να ανoίξετε την πόρτα του πορτμπαγκάζ είτε με μια απλή κίνηση του ποδιού σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα είτε με το πάτημα ενός κουμπιού. 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

INFOTAINMENT 

Το Νέο Grandland εξοπλίζεται με το πλήρως ψηφιοποιημένο Pure Panel και με οθόνες αφής 7" ή 10", για να παραμένετε συνδεδεμένοι. Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το smartphone σας μέσω Apple CarPlay™1,3  ή Android Auto™2,3  για πλοήγηση, μηνύματα και audio streaming. 

 

 • AM/FM και DAB radio
 • Audio streaming και hands-free κλήσεις μέσω Bluetooth
 • Θύρα USB
 • Φωνητικός έλεγχος μέσω του συνδεδεμένου smartphoneΤα Apple CarPlay™ και Apple Siri™ είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

2 Το Android Auto™ είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Google Inc.

3 Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση λειτουργικού συστήματος. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση www.apple.com ή www.android.com, ή απευθυνθείτε σε έναν Διανομέα Opel.

4 Το Bluetooth® είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG Inc.

 
NAVIGATION

Επισκεφθείτε μέρη που πριν δεν θα πηγαίνατε. Κάθε προορισμός βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων σας, χάρη στους 3D χάρτες του Multimedia Navi Pro με οθόνη αφής 10”.

 

 • Δυναμική 3D πλοήγηση 
 • Χάρτης Ευρώπης
 • Σημεία ενδιαφέροντος
 • Φωνητικός έλεγχος
 
ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Δεν χρειάζεστε πλέον καλώδιο για να φορτίσετε το κινητό σας μέσα στο Grandland Hybrid.

 

Για τη φόρτιση ορισμένων smartphone ενδέχεται να απαιτείται κάποιο επιπλέον αξεσουάρ. Μόνο για συσκευές με δυνατότητες PMA ή Qi. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, απευθυνθείτε στον Διανομέα Opel της περιοχής σας.

 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ GRANDLAND HYBRID.

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το όχημα σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel.
Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.

 

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση.

Mode 3 Καλώδιο φόρτισης 11 kW
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Τσάντα καλωδίων
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ