Με μια ματιά

ΤΟ ΝΕΟ GRANDLAND HYBRID.

Ανακαλύψτε το νέο Opel Grandland Plug-In Hybrid με το τολμηρό design, το εμβληματικό Vizor, το πολυτελές και πλήρως ψηφιακό εσωτερικό με το Pure Panel, τον κορυφαίο κινητήρα 300hp και τις εντυπωσιακές καινοτομίες, όπως το Night Vision και τα IntelliLux LED® Pixel Light. 

ΤΟ ΝΕΟ GRANDLAND. ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ SUV.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ GRANDLAND.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ.
Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε για τα plug-in υβριδικά, γιατί το Grandland Hybrid είναι ο,τιδήποτε εκτός από συνηθισμένο. Κορυφαία τεχνολογία που σας πηγαίνει παντού ηλεκτρικά, ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα. Φορτίστε το καθημερινά για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την υβριδική τεχολογία. 
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ. 
Το Grandland Hybrid κάνει τη φόρτιση εύκολη. Είτε βρίσκεστε σπίτι χρησιμοποιώντας μια συνηθισμένη μπρίζα ή ένα Wallbox είτε σε κάποιον δημόσιο σταθμό φόρτισης, η διαδικασία φόρτισης είναι γρήγορη και αποτελεσματική. 
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
Η Η e-ΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ.
Υπάρχουν πολλά προγράμματα παροχής κινήτρων για την απόκτηση ενός Grandland Hybrid, όπως η οικονομική υποστήριξη για ένα wall-box.  

ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ
Η ηλεκτρική ισχύς του Grandland Hybrid προέρχεται από μια υπερσύγχρονη μπαταρία ιόντων λιθίου 13,2 kwh που βρίσκεται κάτω από την καμπίνα - προσφέροντας μέγιστο χώρο καμπίνας και χώρου φόρτωσης, με χαμηλό & σταθερό, κέντρο βάρους. 
ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ. ΑΠΛΑ GRAND.

Με κινητήρα βενζίνης 1.6 Direct Injection με ηλεκτρική ισχύ από μπαταρία 13,2 kwh… συναρπαστικό και ταυτόχρονα αποδοτικό, είναι αυτό που περιμένετε από το νέο Grandland Hybrid.

 

Ανάλογα με την επιλογή του συστήματος μετάδοσης κίνησης, μπορείτε να απολαύσετε 221 kW (300hp) με ροπή 520nm για τις τετρακίνητες εκδόσεις και 165 kW (225hp) με ροπή 360nm για εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

 

Ο συμβατικός κινητήρας εμπλέκεται αυτόματα για να παρέχει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ αποδοτικότητας και επιδόσεων.

 
ΙΣΧΥΡΟ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Τόσο οι εκδόσεις FWD όσο και AWD του Grandland Hybrid είναι εξοπλισμένες με ένα ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης 8 ταχυτήτων και διαθέτουν ηλεκτρικό επιλογέα, ο οποίος, σε συνδυασμό με δυναμικά paddles, παρέχει πιο σπορ εμπειρία οδήγησης με ομαλές μεταβάσεις και άμεση απόκριση γκαζιού. Η ισχύς δεν είναι χρήσιμη χωρίς έλεγχο, γι 'αυτό το Grandland Hybrid διαθέτει την τεχνολογία e-AWD1 μέσω ενός ηλεκτροκίνητου πίσω άξονα για την καλύτερη δυνατή πρόσφυση σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης. 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

Με 4 προγράμματα οδήγησης, με το πάτημα ενός κουμπιού, το Grandland Hybrid μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στον τρόπο που προτιμάτε να οδηγείτε - παρέχοντας όλα τα πλεονεκτήματα ενός SUV σε συνδυασμό με αυτά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

 

  • Το Hybrid προσφέρει τα καλύτερα δύο κόσμων, συνδυάζοντας ελεγχόμενη κατανάλωση καυσίμου και επιδόσεις στον δρόμο.
  • Το AWD (εάν υπάρχει) ενεργοποιεί τόσο τον κινητήρα όσο και τον ηλεκτροκινητήρα για να παρέχει βελτιωμένη πρόσφυση σε δύσκολες επιφάνειες.
  • Το Sport βασίζεται στη συνδυασμένη ισχύ του κινητήρα και του ηλεκτροκινητήρα για πιο δυναμική οδήγηση.
  • Το Electric ενεργοποιεί μόνο τον ηλεκτρικό κινητήρα, για μηδενικές εκπομπές CO2 και απόλυτα αθόρυβη λειτουργία.
 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ

Χρησιμοποιώντας το υπερσύγχρονο σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης i-Booster *, το Grandland Hybrid ανακτά την ενέργεια που χρησιμοποιείται στην οδήγηση και το φρενάρισμα και την μετατρέπει σε πρόσθετη ηλεκτρική ενέργεια.

 

Το i-Booster διαθέτει δύο τρόπους ανάκτησης:

  • Το D-drive  ενεργοποιείται όταν ο οδηγός βγάζει το πόδι του από το γκάζι για μέτρια επαναφορά
  • Η λειτουργία B αυξάνει την ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα και κατά την επιβράδυνση.

 

Όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως ή αν εντοπιστεί η ανάγκη για μεγαλύτερη επιβράδυνση, το Grandland Hybrid θα αλλάξει αυτόματα από τη χρήση φρένων i-Booster σε στάνταρ φρένα.

*max 10% της συνολικής χωρητικότητας για υβριδικό μοντέλο.

 
VEHICLE DATA MONITORING
Tο νέο Grandland Hybrid διαθέτει Συστήματα Παρακολούθησης Δεδομένων που ενημέρωνουν τον οδηγό με μια απλή ροή πληροφοριών μέσω της ψηφιακής οθόνης Pure Panel. Αυτό σας δίνει μια διαισθητική εικόνα της κατανάλωσης ενέργειας, ώστε να παραμένετε ενημερωμένοι και να  πετύχετε εύκολα τη μέγιστη αυτονομία και αποδοτικότητα. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ OPEL ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Από τις επιλογές φόρτισης έως και τις λειτουργίες Mobility, οι υπηρεσίες Opel για ηλεκτρικά οχήματα προσφέρουν μια ομαλή και ξέγνοιαστη αρχή στο e-mobility. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ GRANDLAND HYBRID
Ανακαλύψτε όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που μπορεί το Grandland Hybrid να σας προσφέρει.  
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Αποκτήστε τα γνήσια αξεσουάρ της Opel για το Grandland Hybrid σας. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ