Υπηρεσίες της Opel για Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα

ΑΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ. Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Μπορεί να θεωρούσατε ότι η μετάβαση σε ένα ηλεκτρικό όχημα είναι δύσκολη και πολύπλοκη. Όμως, δεν χρειάζεται να είναι. Απλοποιήσαμε την εμπειρία της ιδιοκτησίας και κάναμε τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων εξίσου εύκολη με τη φόρτιση ενός smartphone.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ OPEL ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

ΦΟΡΤΙΣΗ.

Είτε φορτίζετε το ηλεκτρικό σας όχημα στο σπίτι σας είτε εκτός σπιτιού, η στρατηγική φόρτισης της Opel σας επιτρέπει να διατηρείτε την ευελιξία σας, τόσο στις καθημερινές αποστάσεις, όσο και στις μεγαλύτερες διαδρομές.
ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.
Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα λύσεων για φόρτιση στο σπίτι και στο γραφείο. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ.
Διατηρήστε την ευελιξία σας εν κινήσει: το πρόγραμμα δημόσιας φόρτισης της Opel μέσω των Υπηρεσιών Free2Move παρέχει πρόσβαση σε ένα εκτενές δίκτυο σημείων φόρτισης ανά την Ευρώπη. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ.

Οι υπηρεσίες μετακίνησης της Opel διασφαλίζουν ότι θα συνεχίσετε να κινείστε, βοηθώντας σας να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας από πριν και υποστηρίζοντάς σας όσο είστε εν κινήσει.
TRIP PLANNER*
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για την αυτονομία. Υποδεχτείτε το Trip Planner, τη διαδικτυακή υπηρεσία που απλοποιεί τα ηλεκτρικά ταξίδια. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

Αξιοποιήστε στο έπακρο το ηλεκτρικό σας όχημα όταν το οδηγείτε, αλλά και όσο είστε μακριά από αυτό. Η υπηρεσία E-Mobility σας προσφέρει συμβουλές οδήγησης, για να αυξήσετε την αυτονομία του οχήματός σας. Μέσω του smartphone σας, μπορείτε να ελέγχετε από απόσταση τα πάντα, από τη φόρτιση της μπαταρίας μέχρι τη θερμοκρασία στο εσωτερικό.
E-MOBILITY COACHING
Το πρόγραμμα e-Mobility coaching δεν σας δείχνει μόνο πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αυτονομία του οχήματός σας και να εξοικονομήσετε χρήματα σε πραγματικό χρόνο, αλλά και πόσο καλά τα πηγαίνετε σε σχέση με άλλους χρήστες. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
Θέλετε να αλλάξετε το πρόγραμμα φόρτισης της μπαταρίας, να ζεστάνετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου ή να το δροσίσετε; Χρησιμοποιήστε απλώς το smartphone σας! 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΕΓΧΟΙ & ΕΓΓΥΗΣΗ.

Το Opel FlexCare είναι ένα πρακτικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που σας απαλλάσσει από κάθε άγχος. Προσφέρουμε πακέτα που περιλαμβάνουν Οδική Βοήθεια, Επέκταση Εγγύησης και Service Οχήματος, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και στις ιδιαιτερότητες του ηλεκτρικού σας οχήματος.
ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Σας έχουμε καλά νέα! τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν λιγότερα κινητά εξαρτήματα κινητήρα σε σχέση με τα οχήματα με θερμικό κινητήρα, το οποίο συνεπάγεται χαμηλότερα έξοδα service. Τα συμβόλαια service Opel FlexCare προσφέρουν εξειδικευμένη φροντίδα ειδικά για τα ηλεκτρικά οχήματα και εξαιρετική αξία.
 
ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Όλα τα ηλεκτρικά μας οχήματα συνοδεύονται από εγγύηση μπαταρίας οκτώ ετών ή 160.000 χλμ. για τουλάχιστον το 70% της αρχικής ικανότητας φόρτισης. Σας προσφέρουμε επίσης μια Πιστοποίηση Ικανότητας Μπαταρίας που επιβεβαιώνει την ικανότητα φόρτισης της μπαταρίας του οχήματός σας και διευκολύνει τη μεταπώληση του οχήματος. 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ.

Το τηλεφωνικό κέντρο και οι Υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας της Opel προσφέρουν στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων την ίδια αίσθηση ηρεμίας που απολαμβάνουν πάντα οι ιδιοκτήτες Opel. Όπου κι αν ταξιδέψετε στην Ευρώπη με το ηλεκτρικό σας όχημα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε πάντα εκεί για εσάς.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Τα τηλεφωνικά μας κέντρα λειτουργούν ειδικά για ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων μπαταρίας (BEV) και plug-in υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων (PHEV). Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό παρέχει τεχνική υποστήριξη και συμβουλές για τα σημεία φόρτισης, το service και τη συντήρηση.
 
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Οδική Βοήθεια είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο σε όλες τις συνεργαζόμενες ευρωπαϊκές χώρες (για τον κατάλογο των συνεργαζόμενων χωρών, ανατρέξτε εδώ). Στην εξυπηρέτηση περιλαμβάνεται ο εντοπισμός των Διανομέων του Ομίλου Groupe PSA που διαθέτουν σημεία φόρτισης και, σε περίπτωση βλάβης, η ρυμούλκηση μόνο σε εξουσιοδοτημένους Διανομείς.
 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.