Υπηρεσίες της Opel για Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα

e-ΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ.

Κάνουμε την ηλεκτροκίνηση εύκολη υπόθεση. Απλοποιήσαμε την εμπειρία της ιδιοκτησίας ενός ηλεκτρικού οχήματος, κάνοντάς την εξίσου εύκολη με τη χρήση ενός smartphone. Οι Υπηρεσίες της Opel για τα ηλεκτρικά οχήματα σας βάζουν στον σωστό δρόμο για να ξεκινήσετε.

* Οι περισσότερες υπηρεσίες αναμένεται να είναι διαθέσιμες την άνοιξη του 2020.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Το να οδηγείτε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι ευκολότερο από ό,τι νομίζετε, ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας για μετακινήσεις. Μάθετε τα πάντα σχετικά με σημαντικά θέματα όπως τις διάφορες μορφές ηλεκτροκίνησης, τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας, τις μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων και το συνολικό κόστος χρήσης.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ OPEL ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Το ηλεκτρικό Opel σας διαθέτει ένα πλήρες φάσμα χρήσιμων υπηρεσιών. Ακούσαμε τι έχουν να πουν όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Έπειτα, το σκεφτήκαμε από κάθε άποψη. Ξανά και ξανά. Έτσι, καταφέραμε να προσφέρουμε μια πραγματικά χρήσιμη, ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που καθιστούν το e-mobility εύκολο και διασκεδαστικό.


* Οι περισσότερες υπηρεσίες αναμένεται να είναι διαθέσιμες την άνοιξη του 2020.

Ιδιωτική Φόρτιση.
Η Opel προσφέρει ένα εύρος επιλογών συσκευών φόρτισης και υπηρεσιών, ώστε να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και τις ανάγκες σας. 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ WALLBOX
Trip Planner1 .
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για την αυτονομία. Υποδεχτείτε το Trip Planner, 1 τη διαδικτυακή υπηρεσία που απλοποιεί τα ηλεκτρικά ταξίδια. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβόλαια Service Ηλεκτρικών Οχημάτων.
Σας έχουμε καλά νέα! Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν λιγότερα κινητά εξαρτήματα κινητήρα σε σχέση με τα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το οποίο συνεπάγεται χαμηλότερα έξοδα service. Τα συμβόλαια service Opel FlexCare προσφέρουν εξειδικευμένη φροντίδα ειδικά για τα ηλεκτρικά οχήματα και εξαιρετική αξία. 
Εγγύηση Μπαταρίας.
Όλα τα ηλεκτρικά μας οχήματα συνοδεύονται από εγγύηση μπαταρίας οκτώ ετών ή 160.000 χλμ. για τουλάχιστον το 70% της αρχικής ικανότητας φόρτισης. Σας προσφέρουμε επίσης μια Πιστοποίηση Ικανότητας Μπαταρίας που επιβεβαιώνει την ικανότητα φόρτισης της μπαταρίας του οχήματός σας και διευκολύνει τη μεταπώλησή του. 
Τηλεφωνικό κέντρο για ηλεκτρικά οχήματα.
Τα τηλεφωνικά μας κέντρα λειτουργούν ειδικά για ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων μπαταρίας (BEV) και plug-in υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων (PHEV). Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό παρέχει τεχνική υποστήριξη και συμβουλές για τα σημεία φόρτισης, το service και τη συντήρηση. 
Οδική βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο.
Η Οδική Βοήθεια είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο σε όλες τις συνεργαζόμενες ευρωπαϊκές χώρες (για τον κατάλογο των συνεργαζόμενων χωρών, ανατρέξτε εδώ). Στην εξυπηρέτηση περιλαμβάνεται ο εντοπισμός των Διανομέων του Ομίλου Groupe PSA που διαθέτουν σημεία φόρτισης και, σε περίπτωση βλάβης, η ρυμούλκηση μόνο σε εξουσιοδοτημένους Διανομείς. 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.