Skip To Content
Κύρια Χαρακτηριστικά

Νέο Opel Grandland

Design

Φιλόδοξο & Τολμηρό
Αφήστε πίσω ο,τιδήποτε συμβατικό. Η τολμηρή και λιτή φιλοσοφία σχεδίασης της Opel έχει μετατρέψει το νέο Opel Grandland σε ένα SUV που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Η εντυπωσιακή sport αισθητική συνδυάζεται με τη γερμανική ακρίβεια και το αποτέλεσμα είναι ένα επιβλητικό SUV, που ξεπερνά κάθε προσδοκία. 
Εστιάζει στα Σημαντικά
Μέσα στο νέο Opel Grandland θα ανακαλύψετε την εντυπωσιακή οθόνη Pure Panel. Αυτός ο πρωτοποριακός ψηφιακός επαναπροσδιορισμός της οδηγικής εμπειρίας απλοποιεί την τυπική υπερφόρτωση πληροφοριών που συναντά κανείς στα περισσότερα SUV. Αντ' αυτού, το Opel Grandland απλοποιεί όλα τα δεδομένα του με στόχο την εξάλειψη της ακαταστασίας, του θορύβου και της απόσπασης προσοχής. 
Έμφαση στη Λεπτομέρεια
Όταν λέμε ότι δεν υπάρχει τίποτα συνηθισμένο στο νέο Opel Grandland, το εννοούμε. Τα πάντα πάνω στο νέο μέλος της οικογένειας Opel έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων των sport ζαντών αλουμινίου που διατίθενται σε διαστάσεις 17", 18" ή 19". 
Όλα τα βλέμματα επάνω σας
Ανακαλύψτε και αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ μέσα από τους χρωματικούς συνδυασμούς και τις διχρωμίες οροφής του νέου Grandland. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περνάτε απαρατήρητοι!  
Εμβληματικό
Το νέο έμβλημα του Grandland αποδεικνύει ότι η λιτή, τολμηρή και ανανεωμένη σχεδιαστική γλώσσα της Opel έχει εφαρμοστεί ιδανικά στο κορυφαίο μας SUV. Σας προετοιμάζει για την προηγμένη τεχνολογία που σας περιμένει κάτω από το καπό και για τη δύναμη που είναι έτοιμη να σας εντυπωσιάσει. Σηματοδοτεί την έλευση μιας εντελώς νέας γενιάς SUV. 
Βλέπει στο μέλλον
Από κάθε γωνία, το νέο Grandland ξεχωρίζει, αφού διαθέτει ως εφόδια το τολμηρό design, τα προηγμένα χαρακτηριστικά και τις καινοτομίες. Από το εμβληματικό Opel Vizor μέχρι τα φωτιστικά σώματα LED, το Grandland έχει πολλά μυστικά για να ανακαλύψετε. 

Καινοτομίες

Intelli-lux LED pixel light
Σας παρουσιάζουμε τους πρωτοποριακούς προβολείς Intelli-Lux LED® Pixel Light, το επόμενο βήμα στην τεχνολογία των προβολέων. Αυτό το κορυφαίο στην κατηγορία σύστημα βελτιώνει τη νυχτερινή ορατότητα, χωρίς να τυφλώνει τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων. Κάθε προβολέας αποτελείται από 84 τμήματα που προσαρμόζονται στις συνθήκες κυκλοφορίας απενεργοποιώντας αυτόματα μεμονωμένα τμήματα. 
Night Vision

Βγείτε από το σκοτάδι, χάρη στο καινοτόμο Night Vision1. Μια προηγμένη υπέρυθρη κάμερα που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του οχήματος ανιχνεύει ανθρώπους και ζώα έως και 100 μέτρα μπροστά χρησιμοποιώντας τη θερμική διαφορά μεταξύ αυτών και του περιβάλλοντος, καθώς και την κατεύθυνσή τους, και εμφανίζει τα δεδομένα απευθείας στον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, το Night Vision συνεργάζεται με το σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης για ακινητοποίηση σε περίπτωση επερχόμενης σύγκρουσης.

 

 

Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης

Το σύστημα1 προειδοποιεί με ένα ηχητικό σήμα τον οδηγό για ενδεχόμενες επικίνδυνες καταστάσεις. Εάν ένα άλλο αυτοκίνητο ή ένας πεζός πλησιάσει πολύ, επιβραδύνει ή ακινητοποιεί το όχημα.

 

1 Το σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης με Ανίχνευση Πεζών ενεργοποιείται αυτόματα με ταχύτητες 5 km/h  έως 140 km/h. Από 5 έως 30 km/h, η τιμή επιβράδυνσης για τη μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης κατά τη σύγκρουση είναι 0,9 g. Από τα 30 έως τα 140 km/h το σύστημα μειώνει την ταχύτητα έως και κατά 50 km/h. Πάνω από αυτό το όριο, ο οδηγός πρέπει να φρενάρει ο ίδιος για να μειώσει ακόμη περισσότερο την ταχύτητα. Το εύρος της ταχύτητας λειτουργίας του συστήματος εξαρτάται από το εμπόδιο που ανιχνεύεται (κινούμενο εμπόδιο: από 5 έως 140 km/h, σταθερό εμπόδιο: από 5 έως 80 km/h, πεζός: από 5 έως 60 km/h). Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
Advanced Park Assist 1

Το Opel Grandland εντοπίζει για εσάς μια θέση πάρκινγκ και στη συνέχεια ελέγχει τις κινήσεις του τιμονιού για να παρκάρετε. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατάτε το φρένο ή το γκάζι. 

 

1 Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
360° camera
Βλέπετε τα πάντα, ακόμα και σε στενούς χώρους. Η προηγμένη κάμερα 360º ανιχνεύει ο,τιδήποτε υπάρχει γύρω από το αυτοκίνητό σας και εσείς το βλέπετε απευθείας στην οθόνη.  
Προειδοποίηση Παρέκκλισης & Επαναφορά στη Λωρίδα Κυκλοφορίας

Απολαύστε υψηλά επίπεδα ασφάλειας ενώ οδηγείτε. Το σύστημα Προειδοποίησης Παρέκκλισης και Επαναφοράς στη Λωρίδα Κυκλοφορίας ανταποκρίνεται άμεσα όποτε υπάρχει ανάγκη, επαναφέροντας το όχημα στη σωστή λωρίδα. Επιπλέον, σας προειδοποιεί όταν αντιλαμβάνεται ακούσια αλλαγή λωρίδας.

 

Τα χέρια του οδηγού πρέπει να παραμένουν στο τιμόνι συνεχώς. 

 

Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.

 
Highway Integration Assist

Το Highway Integration Assist1 είναι μια καινοτόμος συνέργεια των συστημάτων του Grandland, που συνδυάζει τη λειτουργία Advanced Cruise Control, Stop-and-Go και Lane Keep Assist. Λειτουργεί ως ημιαυτόματο σύστημα που σας βοηθά να ενταχθείτε σε έναν αυτοκινητόδρομο, να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη λωρίδα ή να ακολουθήσετε ένα όχημα μπροστά. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο από το σύστημα ανά πάσα στιγμή, απλά μετακινώντας το τιμόνι.

 

1 Μόνο με 8-τάχυτο Αυτόματο κιβώτιο.

 

Premium Άνεση

Ergonomic Active Seats

Τα Εργονομικά Καθίσματα εμπρός, πιστοποιημένα από τον οργανισμό AGR1, σας προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης σε κάθε διαδρομή.

 

• Άνετη θέση οδήγησης

• 16 ρυθμίσεις 

• Πολυτελής δερμάτινη ταπετσαρία 

• Θερμαινόμενα και αεριζόμενα

 

 

1 Η πιστοποίηση AGR αποτελεί σφραγίδα ποιότητας και απονέμεται από έναν ανεξάρτητο οργανισμό που υποστηρίζεται από γιατρούς και θεραπευτές.

 
Θερμαινόμενα Καθίσματα

Νικήστε το κρύο, χάρη στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 

• Θερμαινόμενα εμπρός & πίσω καθίσματα

• Θερμαινόμενο τιμόνι

• Θερμαινόμενο Thermatec™ παρμπρίζ

• Θερμαινόμενοι καθρέφτες

 
Άνοιγμα Χωρίς Χέρια
 Το σύστημα ανοίγματος πίσω πόρτας λειτουργεί γρήγορα και εύκολα, καθώς σας επιτρέπει να ανοίξετε την πόρτα του πορτμπαγκάζ είτε με μια απλή κίνηση του ποδιού σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα είτε με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Συνδεσιμότητα

Infotainment 
  • Το Νέο Grandland εξοπλίζεται με το πλήρως ψηφιοποιημένο Pure Panel και με οθόνες αφής 7" ή 10", για να παραμένετε συνδεδεμένοι. Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το smartphone σας μέσω Apple CarPlay™1,3  ή Android Auto™2,3  για πλοήγηση, μηνύματα και audio streaming. 
 
  • AM/FM και DAB radio
  • Audio streaming και hands-free κλήσεις μέσω Bluetooth
  • Θύρα USB
  • Φωνητικός έλεγχος μέσω του συνδεδεμένου smartphoneΤα Apple CarPlay και Apple Siri είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

 

Το Android Auto είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Google Inc.

 

Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση λειτουργικού συστήματος. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση www.apple.com ή www.android.com, ή απευθυνθείτε σε διανομέα Opel.

 

Το Bluetooth® είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG Inc.

 
Navigation

Κάθε προορισμός στις άκρες των δαχτύλων σας, χάρη στους 3D χάρτες του Multimedia Navi Pro με οθόνη αφής 10.

 

• Δυναμική 3D πλοήγηση

• Χάρτης Ευρώπης

• Σημεία ενδιαφέροντος

• Φωνητικός έλεγχος

 

 

 
Επαγωγική Φόρτιση

Δεν χρειάζεστε πλέον καλώδιο για να φορτίσετε το κινητό σας μέσα στο Grandland.

 

Για τη φόρτιση ορισμένων smartphone ενδέχεται να απαιτείται κάποιο επιπλέον αξεσουάρ. Μόνο για συσκευές με δυνατότητες PMA ή Qi. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, απευθυνθείτε στον Διανομέα Opel της περιοχής σας.

 

Δυναμική Οδήγηση

Κινητήρες
Δύναμη αλλά και απόλυτος έλεγχος από τη στιγμή που θα βάλετε μπροστά τη μηχανή του Opel Grandland. Κινητήρες τελευταίας γενιάς, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα Βενζίνης άμεσου ψεκασμού 1.2 Direct και του ισχυρού 1.5 Turbo Diesel, και οι δύο απόδοσης kW / 130hp. 
Αποδοτικότητα
Η σπορ γκάμα κινητήρων χαμηλής τριβής και υψηλής απόδοσης του Opel Grandland σάς προσφέρει μια επιλογή χειροκίνητων ή αυτόματων 8-ταχυτων κιβωτίων, όλα με σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου Start / Stop. Όλοι οι κινητήρες diesel διαθέτουν τεχνολογία ελέγχου εκπομπών επόμενης γενιάς.  

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με