Skip To Content
Με μια ματιά

Νέο Combo Cargo Electric

Το νέο Combo Cargo Electric ενσωματώνει όλα όσα κάνουν ξεχωριστή τη νέα γκάμα ηλεκτρικών van της Opel: Συνδυάζει την εμπειρία της Opel στα επαγγελματικά οχήματα με την μηχανολογική αρτιότητα, με αποτέλεσμα την κατασκευή ενός αμιγώς ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος με βέλτιστη αποδοτικότητα και ασυμβίβαστη ευελιξία. Ακόμη και με τις συμπαγείς διαστάσεις του, το Combo Cargo Electric προσφέρει μεγάλο όγκο φορτίου 4,4 m³, που υποστηρίζεται από κορυφαία χαρακτηριστικά διαχείρισης φορτίου, όπως είναι το σύστημα φόρτωσης FlexCargo®. 


330 km1
Μέγιστη αυτονομία μπαταρίας, που εξαρτάται από το φορτίο και τον προαιρετικό εξοπλισμό
4.4 m3
Μέγιστος όγκος χώρου φόρτωσης1
3,4  m
Μέγιστο μήκος χώρου φόρτωσης
(1)  εξαρτάται από τις εκδόσεις και τον προαιρετικό εξοπλισμό που έχει επιλεγείΕξηλεκτρισμένος συνεργάτης

Με την έξυπνη σχεδίαση, τους άφθονους χώρους και την αξιόπιστη μπαταρία του, το νέο Combo Cargo Electric είναι ο ιδανικός μεταφορέας σχεδόν για κάθε επιχείρηση.

Πρακτική σχεδίαση
H εμφάνιση υπηρετεί την πρακτικότητα
Το νέο Combo Cargo Electric είναι αναμφίβολα Opel εξωτερικά, ενώ και το εσωτερικό του προσφέρει μέγιστη άνεση, εργονομία και ευρυχωρία. Ανακαλύψτε ένα πραγματικά χρηστικό πολυεργαλείο με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης και έξυπνες λειτουργίες για την υποστήριξη των απαιτήσεων της καθημερινότητάς σας.
e-λεκτροκίνηση
Μπαταρία, φόρτιση και άλλα
 Μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση ; Σπουδαία επιχειρηματική απόφαση: οικονομική, βιώσιμη και με το βλέμμα στο μέλλον. Η ιδανική λύση για την επιχείρησή σας.
Ευελιξία
Γερμανικό πολυεργαλείο
Διαμορφώστε το νέο σας Combo Cargo Electric: Με δύο διαφορετικά μήκη και στυλ αμαξώματος, αλλά και πολλές έξυπνες λύσεις για να αυξήσετε την πρακτικότητα και την ευχρηστία στο εσωτερικό του, το Combo Cargo Electric είναι το ιδανικό Γερμανικό πολυεργαλείο για τις καθημερινές σας εργασίες.
Cargo
Ιδανικό για όλα τα είδη φορτίων

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για κάθε εργασία! Το νέο Combo Cargo Electric παρέχει κορυφαίες διαστάσεις χώρου φόρτωσης που συμπληρώνονται από έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως το Flex Cargo. Με εντυπωσιακό μέγιστο μήκος φόρτωσης τα 3090 mm2, αυτό το van είναι συμπαγές εξωτερικά, αλλά ευρύχωρο εσωτερικά.1,2

 

1 Οι διαστάσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση.

2 Μέγιστο μήκος χώρου φόρτωσης 3090 mm στο στάνταρ μεταξόνιο του Combo Cargo Electric / 3440 mm στο  Combo Cargo Electric L2 με τη διαχωριστική θυρίδα ανοιχτή και αναδιπλωμένο το κάθισμα του συνοδηγού.

Συνδεσιμότητα
Για να γνωρίζετε πάντα πού πηγαίνετε

 Με το νέο Combo Electric, μεγιστοποιείτε την αποδοτικότητα στο κάθε σας δρομολόγιο. Το υπερσύγχρονο σύστημα ηλεκτροκίνησης, το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης, καθώς και οι Υπηρεσίες OpelConnect, κρατούν ασφαλές το προσωπικό σας στον δρόμο.

 

Ασφάλεια και υποστήριξη οδηγού
Η ασφάλεια σε προτεραιότητα

 Βελτιώστε την ασφάλεια για εσάς και το προσωπικό σας. Το νέο Opel Combo Cargo Electric διαθέτει σύστημα φωτισμού IntelliLux® Matrix LED1 με τους καλύτερους στην κατηγορία προβολείς, που παρέχουν βέλτιστη ορατότητα και προσαρμόζονται αυτόματα, ώστε να μην τυφλώνονται οι οδηγοί στο αντίθετο ρεύμα. Με 14 μεμονωμένα στοιχεία LED και νέο σχεδιασμό, το σύστημα προβολέων IntelliLux® εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλες τις συνθήκες! Άνθρωποι, όχημα, φορτίο, όλα παραμένουν προστατευμένα, χάρη στα προηγμένα συστήματα που βοηθούν στην πρόληψη ατυχημάτων και διευκολύνουν την οδήγηση.

Έτσι, μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: την επιχείρησή σας!

1 Διατίθεται προαιρετικά

Αποδοτικότητα κατά την οδήγηση
Οδηγεί την επιχείρησή σας στο μέλλον
Αξιοποιήστε πλήρως το νέο σας Combo Cargo, χάρη στον εξαιρετικά αποδοτικό και ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, με τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης. Είτε οδηγείτε προς έναν πελάτη που βρίσκεται στο επόμενο τετράγωνο, είτε θέλετε να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο μακριά ή χρειάζεστε μέγιστη αποδοτικότητα μεταφέροντας βαριά φορτία, υπάρχει μια λειτουργία οδήγησης που ταιριάζει σε κάθε κατάσταση.
Αξεσουάρ Opel+ & ακόμα περισσότερα
Wallboxes και άλλα
Η Opel αντιλαμβάνεται ότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι η κινητήρια δύναμη του νέου Combo Cargo Electric και, κατά συνέπεια, η επιτυχία της επιχείρησής σας. Γι' αυτό, το van σας διαθέτει καλώδιο φόρτισης στον βασικό εξοπλισμό. Μάθετε ποια στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Lorem ipsum
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt

Μάθετε περισσότερα

Wall boxes

Μάθετε τα πάντα για τα wallboxes και τη φόρτιση στο σπίτι στο e-mobility hub.

Φόρτιση & Αυτονομία

Βρείτε την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με τη φόρτιση και την αυτονομία στο e-mobility hub.