Ειδικές προσφορές κατά τη διάρκεια του COVID-19

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.

Ειδικές προσφορές κατά τη διάρκεια του COVID-19.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ OPEL ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ

Απολύμανση του αυτοκινήτου εσωτερικά και εξωτερικά.

 

Οι ομάδες μας έχουν εκπαιδευτεί να σέβονται τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να σας προστατεύσουν και να προστατευτούν. Χρησιμοποιούν προϊόντα που έχουν επιλεγεί από τους  τεχνικούς μας εμπειρογνώμονες προκειμένου να παρέχουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

 

 

Αυτά είναι τα βήματα για την απολύμανση του αυτοκινήτου σας που διασφαλίζουν τη βέλτιστη ποιότητα εργασίας:

 

  • Εξοπλισμός των τεχνικών μας με είδη ατομικής προστασίας
  • Προετοιμασία οχήματος
  • Καθαρισμός και απολύμανση του εσωτερικού του οχήματός σας, όλες οι πόρτες ανοίγουν σε 17 βήματα
  • Καθαρισμός και απολύμανση του εξωτερικού του αυτοκινήτου σας
  • Απόσυρση του εξοπλισμού προστασίας των τεχνικών

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΤΡΟΥ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 30%.

Οι ομάδες μας έχουν εκπαιδευτεί να σέβονται τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να σας προστατεύσουν και να προστατευτούν.

 

Η Opel,  έχοντας ως προτεραιότητα την δική σας ασφάλεια και υγεία, παραμένει πάντα δίπλα σας!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτό το καλοκαίρι είμαστε στην ευχάριστη  θέση να προσφέρουμε τον Τεχνικό Έλεγχο του αυτοκινήτου σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Διανύουμε μια εποχή υψηλού κινδύνου, όσον αφορά στις ασθένειες του αναπνευστικού μας συστήματος και όχι μόνον.  Η σωστή λειτουργία του κλιματιστικού λοιπόν, ειδικά τώρα είναι άκρως απαραίτητη καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δική σας καλή υγεία αλλά και των επιβατών του αυτοκινήτου σας!

Συντηρώντας το σύστημα κλιματισμού αποφεύγεται η συσσώρευση μικροοργανισμών στο φίλτρο καμπίνας, εκεί ακριβώς που αναπτύσσονται τα μικρόβια και οι μύκητες. Η αλλαγή φίλτρου καμπίνας  διασφαλίζει την άνετη και ασφαλή οδήγηση, χωρίς επιπτώσεις στην υγεία σας και δυσάρεστες οσμές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Γι’ αυτό και σας παρέχουμε έκπτωση 30%, για απολύμανση κλιματιστικού με  αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας*.

Αν πάλι θέλετε να επωφεληθείτε, όμως δεν επιθυμείτε να μετακινηθείτε από το χώρο σας, το συνεργείο της επιλογής σας μπορεί να βοηθήσει! Οι συνεργάτες του δικτύου μας, αναλαμβάνουν παραλαβή & παράδοση του αυτοκινήτου σας από και προς το σημείο που εσείς θα υποδείξετε**

Κλείστε ραντεβού τώρα για το Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο στο Επίσημο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel, από 1η  Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2020.

 * Η προσφορά ισχύει έως τις 15 Ιουλίου 2020

**Η υπηρεσία διατίθεται Δωρεάν έως τις 15 Ιουλίου 2020 και μόνον κατόπιν συνεννόησης με το συνεργείο της επιλογής σας.

Λειτουργικά πρότυπα με σεβασμό στους κανόνες υγιεινής, σε κάθε βήμα!