Skip To Content
Κύρια χαρακτηριστικά

Το νέο Opel Astra

Σχεδίαση

Κοιτάζοντας Μπροστά
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδέψετε το νέο Opel Astra με άλλο αυτοκίνητο. Κάθε ακμή και κάθε καμπύλη του αποδεικνύουν ότι αυτό είναι το μέλλον της αυτοκίνησης. Από το τολμηρό και εμβληματικό Vizor® στο μπροστινό τμήμα έως τις καθαρές, λείες επιφάνειες και τη μοναδική sport εμφάνιση, κάθε χαρακτηριστικό του νέου Astra το κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος. 
Εσωτερικό που εντυπωσιάζει
Ανακαλύψτε έναν καινούργιο κόσμο σχεδίασης και καινοτομίας. Το νέο, βελτιωμένο και πλήρως ψηφιακό Opel Pure Panel ®, που βελτιστοποιεί την παροχή πληροφοριών στον οδηγό, κυριαρχεί στο εσωτερικό του νέου Astra. Χαλαρώστε στα εμπρός εργονομικά καθίσματα που διαθέτουν επένδυση από πολυτελές δέρμα Alcantara ή Nappa, με λειτουργίες αερισμού και μασάζ. Απολαύστε ευρυχωρία, premium άνεση και τεχνολογία, χάρη στην υπερσύγχρονη συνδεσιμότητα του νέου Astra. 
1 Πιστοποιημένα από την Καμπάνια για Υγιέστερη Σπονδυλική Στήλη (AGR). Η πιστοποίηση AGR είναι μια σφραγίδα ποιότητας που απονέμεται από μια ανεξάρτητη επιτροπή ειδικών.
Κορυφαίο Στυλ
Ευκαιρία να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να ξεχωρίσετε. Αναβαθμίστε το προσωπικό σας στυλ με τις τολμηρές σχεδιαστικές πινελιές του Astra, όπως η κομψή οροφή σε μαύρο χρώμα. 
Κινηθείτε με στυλ
Κουραστήκατε να ακολουθείτε το πλήθος; Νιώθετε πλήξη από την “βαρετή” ομοιομορφία; Αναδείξτε το στυλ και την προσωπικότητά σας με τις δυναμικές ζάντες αλουμινίου του νέου Astra. Επιλέξτε από μια τολμηρή, sport γκάμα ζαντών και απολαύστε ξεχωριστή εμφάνιση και συναρπαστική οδηγική συμπεριφορά. 
Εντυπωσιακό από κάθε πλευρά
Η λιτή σχεδίαση είναι “καθαρή” σε γραμμές, γι’ αυτό ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες του νέου Astra είναι αποτελεσματικά και τέλεια ισορροπημένες. Οι εξαιρετικά ακριβείς γερμανικές αναλογίες υιοθετούν την νέα σχεδιαστική γλώσσα της “πυξίδας”, όπου ακόμα και τα πίσω φωτιστικά σώματα LED εναρμονίζονται τέλεια με τον οπτικό άξονα. 
Αντικρίστε το μέλλον
Γνωρίστε το πιο τολμηρό compact μοντέλο. Σε αντίθεση με τη συνηθισμένη μάσκα, το Opel Astra φέρει την νέα υπογραφή Vizor®. Αυτή η γερμανικής σχεδίασης, πρωτοποριακή  μάσκα, όχι μόνο εντυπωσιάζει και τονίζει τον τολμηρό χαρακτήρα του Astra, αλλά ταυτόχρονα παραμένει λειτουργική, αφού όλοι οι αισθητήρες ενσωματώνονται κάτω από μια ομοιόμορφη επιφάνεια, στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου.  

Ασφάλεια & Καινοτομίες

Προβολείς Intelli-Lux® Pixel Matrix LED
Το Opel Astra εξοπλίζεται με το πιο σύγχρονο σύστημα φωτισμού Intlli-Lux® Pixel LED Matrix. Το νέο και βελτιωμένο σύστημα φωτισμού αποτελεί το επόμενο βήμα στην τεχνολογία προβολέων, ένα βήμα παραπάνω από τις προηγούμενες γενιές Intelli-Lux. 168 στοιχεία LED προσαρμόζουν αυτόματα το φωτισμό, παρέχοντας βέλτιστη ορατότητα και σας επιτρέπουν να οδηγείτε με τη μεγάλη σκάλα προβολέων, χωρίς να τυφλώνετε τους οδηγούς των επερχόμενων οχημάτων.  
Intelli-HUD 
Το Intelli-HUD (Head up Display), με τη φουτουριστική αίσθηση, προβάλλει τις βασικές πληροφορίες απευθείας στο παρμπρίζ, στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Προσφέρει μεγαλύτερο πεδίο προβολής, διαθέτει βελτιωμένη ανάλυση και μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να εμφανίζει πληροφορίες του πίνακα οργάνων, όπως ειδοποιήσεις, εισερχόμενες κλήσεις και πληροφορίες πολυμέσων.  
Intelli-Drive 1.0 
Το Intelli-Drive 1.0 συνδυάζει τις λειτουργίες των τριών πιο προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων του Astra και σας προσφέρει μέγιστη ασφάλεια, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των διαδρομών σας. Το Intelli-Drive 1.0 ενσωματώνει το σύστημα Διατήρησης Πορείας εντός της Λωρίδας Κυκλοφορίας (LPA), που επιτρέπει στο Astra να διορθώνει απαλά το τιμόνι, ώστε να παραμένετε στη λωρίδα κυκλοφορίας, το σύστημα Υποβοήθησης αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας, που σας ενημερώνει για οχήματα που πλησιάζουν το αυτοκίνητό σας ή που κινούνται στο τυφλό σημείο σας και το σύστημα Προειδοποίησης για όχημα, πεζό ή ποδηλάτη που διέρχονται πίσω από το όχημά σας, σε απόσταση έως και 40 μέτρα, όταν κινείστε με την όπισθεν. 
Intelli-Vision
Το Intelli-Vision ενεργοποιείται αυτόματα όταν κάνετε όπισθεν (ή κατόπιν επιλογής σας) και χρησιμοποιεί τέσσερις κάμερες, οι οποίες είναι τοποθετημένες περιμετρικά του αυτοκινήτου. Οι εικόνες HD και οι εικόνες σε πραγματικό χρόνο αποτελούν την καλύτερη υποστήριξη για τον έλεγχο της περιοχής γύρω από το αυτοκίνητο. Μπορείτε να εναλλάσσετε από τη μία κάμερα στην άλλη για να έχετε καθαρή εικόνα από ο,τιδήποτε πλησιάζει και για να παρκάρετε με ευκολία ακόμα και στα πιο στενά σημεία. 
Intelli-Drive 2.0
Το Intelli-Drive 2.0 περιλαμβάνει τα πιο προηγμένα και έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού της Opel, τα οποία συνεργάζονται για να σας προσφέρουν την ασφαλέστερη και πιο ξεκούραστη οδηγική εμπειρία που είχατε ποτέ. Το σύστημα ενσωματώνει τη λειτουργία Προσαρμογής Ταχύτητας σε Καμπές/Στροφές (CSA), η οποία υπολογίζει και προσαρμόζει την επιτάχυνση του Astra στις στροφές, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του οχήματος και να κινείστε με μέγιστη ασφάλεια, τη λειτουργία Έξυπνης Προσαρμογής Αναμενόμενης Ταχύτητας (A-ISA), η οποία παρακολουθεί την οδική σήμανση και, αναλόγως, επιβραδύνει ή επιταχύνει το αυτοκίνητο, λαμβάνοντας υπόψη της ακόμα και τις καιρικές συνθήκες. Το Intelli-Drive 2.0 διαθέτει επίσης τη λειτουργία Ημιαυτόματης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (SALC), η οποία ανιχνεύει πότε πρόκειται να αλλάξετε λωρίδα κυκλοφορίας και αναλαμβάνει να κάνει τους ελιγμούς για λογαριασμό σας. 
Keyless Entry & Start
Χάρη στο σύστημα Εισόδου & Εκκίνησης χωρίς κλειδί και τις έξυπνες χειρολαβές θυρών, απλά μπαίνετε στο νέο Astra σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τον βηματισμό σας, πατάτε start και ξεκινάτε. 

Premium Άνεση

Ergonomic Active Καθίσματα
Τα Εργονομικά Καθίσματα του νέου Opel Astra φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας AGR1 (Καμπάνια για Υγιέστερη Σπονδυλική Στήλη). Με πολυάριθμες επιλογές προσαρμογής, όπως ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη και επεκτεινόμενο μαξιλάρι βάσης, αυτά τα καθίσματα είναι εξαιρετικά άνετα και ταυτόχρονα υποστηρίζουν μια πιο υγιή στάση σώματος. 
1 Η πιστοποίηση AGR αποτελεί σφραγίδα ποιότητας και απονέμεται από έναν ανεξάρτητο οργανισμό που υποστηρίζεται από γιατρούς και θεραπευτές.
Θερμαινόμενα Χαρακτηριστικά
Γρήγορο και αποτελεσματικό ξεπάγωμα και ξεθάμπωμα με το θερμαινόμενο παρπρίζ ThermaTec®. Απολαύστε ζεστές και άνετες διαδρομές τα κρύα πρωΐνά, χάρη στα θερμαινόμενα καθίσματα και το θερμαινόμενο τιμόνι.   
Πανοραμική Ηλιοροφή

Η πανοραμική ηλιοροφή1 πλημμυρίζει με φως το ευρύχωρο εσωτερικό του Opel Astra.

 

1 Προαιρετικά

 
Intelli-Air
Το Intelli-Air είναι ένα νέο φίλτρο αέρα υψηλής απόδοσης, το οποίο παρέχει συνεχή ενημέρωση για την ποιότητα του αέρα. Βοηθά στη διατήρηση της ποιότητας του αέρα της καμπίνας. 

Συνδεσιμότητα

Multimedia
Το νέο πλήρως ψηφιακό Pure Panel® διαθέτει πίνακα οργάνων 10˝ και κεντρική οθόνη αφής 10˝, στην οποία ενσωματώνεται ασύρματα το smartphone σας μέσω Apple CarPlay™1 και Android Auto™1,2. Το νέο και διαισθητικό interface μπορεί να εξατομικευτεί πλήρως με διαφορετικά προφίλ, ακόμα και με αναγνώριση οδηγού. Το σύστημα multimedia περιλαμβάνει λειτουργίες όπως ραδιόφωνο AM/FM/DAB+, audio streaming μέσω Bluetooth®3 και διπλές θύρες USB-C για να απολαμβάνετε τη μουσική σας, όπου κι αν πηγαίνετε. 

1 Τα Apple CarPlay και Apple Siri είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Το Android Auto είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Google Inc.

 

2 Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση λειτουργικού συστήματος. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση www.apple.com ή www.android.com, ή απευθυνθείτε σε διανομέα Opel.

 

3 Το Bluetooth® είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG Inc.

Navigation
Το υπερσύγχρονο σύστημα πλοήγησης της Opel συνοδεύεται από online ενημέρωση για την κυκλοφορία, πληροφορίες στάθμευσης, αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος και ενημερώσεις καιρού1 με καθοδήγηση διαδρομής, πληροφορίες που προβάλλονται στο Intelli-HUD (Head up Display), στον πίνακα οργάνων ή/και στην κεντρική οθόνη αφής. Το σύστημα ακολουθεί ακόμη και τις φωνητικές εντολές σας με την εντολή "Hey Opel!". Οδηγήστε έξυπνα χάρη στις υπηρεσίες πλοήγησης, συμπεριλαμβανομένων των over-the-air ενημερώσεων χαρτών, και δώστε στο ταξίδι σας επιπλέον ώθηση με το σύστημα 8 ηχείων HiFi. Για επιπλέον ευκολία, στείλτε τον προορισμό σας στο αυτοκίνητο με το smartphone σας και την εφαρμογή myOpel ή λάβετε καθοδήγηση για το τελευταίο τμήμα της διαδρομής σας από όπου κι αν έχετε παρκάρει. 
1 Μέσω του Connected Navigation Pack Plus, διαθέσιμο για 3 χρόνια. Η διαθεσιμότητα και οι δυνατότητες της συνδεδεμένης υπηρεσίας διαφέρουν από χώρα σε χώρα και από όχημα σε όχημα. Η χρήση του Connected Navigation Pack Plus απαιτεί ενεργοποίηση μέσω του OpelConnect Store ή της εφαρμογής myOpel.
Επαγωγική Φόρτιση

Τακτοποιημένο και καθαρό εσωτερικό, χωρίς μπερδεμένα καλώδια, χάρη στη  νέα φιλοσοφία εσωτερικού “digital – detox” της Opel και στα καινοτόμα χαρακτηριστικά που διαθέτει το Astra. Φορτίστε τις συσκευές σας με τον ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή1.

 

1 Για τη φόρτιση ορισμένων smartphone ενδέχεται να απαιτείται κάποιο επιπλέον αξεσουάρ. Μόνο για συσκευές με δυνατότητες PMA ή Qi. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, απευθυνθείτε στον Διανομέα Opel της περιοχής σας.

 

Οδηγική Εμπειρία

Κινητήρες Νέας Γενιάς

Η νέα γενιά Opel Astra έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα με γερμανική ακρίβεια για ευελιξία, άνεση και εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά. Κάτω από το καπό, μπορείτε να επιλέξετε από μια γκάμα τεχνολογικά προηγμένων κινητήρων Turbo. Όλοι εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία, είναι αξιόπιστοι και αποδοτικοί, με εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος χρήσης και χαμηλές εκπομπές CO2

Ανακαλύψτε τον υψηλής απόκρισης κινητήρα βενζίνης 1.2 και τον αποδοτικό κινητήρα πετρελαίου 1.5. Και οι δύο αποδίδουν 130 ίππους και διαθέτουν λειτουργία stop/start.

 
Κιβώτια Ταχυτήτων
Εξοικειωθείτε με τα δυναμικά αλλά και οικονομικά κιβώτια ταχυτήτων του Astra. Τόσο οι πετρελαιοκινητήρες όσο και οι βενζινοκινητήρες συνοδεύονται από ένα μηχανικό κιβώτιο ακριβείας έξι σχέσεων ή ένα εξαιρετικά ομαλό και εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. 
Προγράμματα οδήγησης

Με το νέο Opel Astra έχετε τη δύναμη στην άκρη των δαχτύλων σας, αφού μπορείτε σας να επιλέξετε το Πρόγραμμα οδήγησης1 που ταιριάζει καλύτερα στη διαδρομή, τις οδικές συνθήκες και τη διάθεσή σας. Το NORMAL θα σας προσφέρει πάντα την ιδανική ισορροπία μεταξύ αυτονομίας και ισχύος, ενώ το ECO θα βελτιστοποιεί την οικονομία. Φυσικά, όποτε αναζητάτε διασκέδαση, απλώς πατήστε SPORT και μετατρέψτε την οδήγηση σε μια συναρπαστική εμπειρία.

 

1 Τα προγράμματα οδήγησης είναι διαθέσιμα μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

 

Αξεσουάρ - Ειδικά για εσάς!

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το Astra σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel. Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση.

 

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με