Skip To Content
Κύρια Χαρακτηριστικά

Είναι το Crossland

Εντυπωσιακό design που ξεχωρίζει 

Σχεδίαση

Εξωτερική Σχεδίαση
Λιτό, τολμηρό, εντυπωσιακό design. Γερμανική σχεδίαση και τεχνολογία που καλύπτει τις ανάγκες της πολυάσχολης καθημερινότητάς σας, αλλά και κάθε νέας περιπέτειας. 
Εσωτερικό
Το εντυπωσιακό design χαρακτηρίζει και το ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό του Crossland. Απολαύστε υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά, εργονομία και ψηλή θέση οδήγησης.
 
Πίσω Τμήμα
Τα πίσω σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα LED προσθέτουν στυλ, ως μέρος της γενικότερης χαρακτηριστικής σχεδίασης Opel. Οι λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο και το νέο Opel logo δημιουργούν την αίσθηση "χαμηλώματος" του αυτοκινήτου, προσδίδοντας μία πιο στιβαρή εμφάνιση στο Crossland. 
Ζάντες
Η ανανεωμένη εμφάνιση του Crossland σας δίνει τη σιγουριά που χρειάζεστε για την καθημερινότητά σας. Επιλέξτε κάποια από τις ζάντες που ταιριάζει με το δικό σας στυλ και ξεχωρίστε. 
Πανοραμική & Δίχρωμη Οροφή
Η αιωρούμενη οροφή σε Diamond black αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την εντυπωσιακή σχεδίαση του Crossland. Για ακόμα πιο απολαυστικές και “φωτεινές” διαδρομές, επιλέξτε την γυάλινη πανοραμική οροφή. 

Ασφάλεια & Καινοτομίες

Προβολείς AFL LED
Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο του δρόμου και οδηγήστε με μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι, υψηλής τεχνολογίας, προσαρμοζόμενοι προβολείς AFL LED, βελτιστοποιούν την ορατότητα, κάτω από όλες τις συνθήκες οδήγησης. Το σύστημα προσαρμόζει αυτόματα τους προβολείς στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης και ρυθμίζει τη μεγάλη σκάλα, ώστε να μην τυφλώνονται οι άλλοι οδηγοί, ενώ παράλληλα φωτίζονται τα σκοτεινά σημεία καθώς στρίβετε.
 
Κάμερα Οπισθοπορείας 180°
Αυτή η έξυπνη κάμερα οπισθοπορείας 180º σας προσφέρει μία πολύ καλή απεικόνιση του περιβάλλοντος χώρου, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τα τυφλά σημεία, για εμπόδια ή πιθανούς κινδύνους κατά την όπισθεν. 
Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης
Η τεχνολογία Opel σας δίνει τη σιγουριά που χρειάζεστε για να κινείστε με ασφάλεια σε οποιαδήποτε διαδρομή. Το Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης1 ανιχνεύει πεζούς και άλλα οχήματα που μπορεί να διαφύγουν της προσοχής σας. Σας προειδοποιεί και αυτόματα φρενάρει το όχημα στην περίπτωση που δεν φρενάρετε εσείς, ώστε να μειώσει τον κίνδυνο και τη σφοδρότητα μιας πιθανής σύγκρουσης. 
1 Προαιρετικά. Λειτουργεί αυτόματα με ταχύτητες από 5 km/h έως 85 km/h. Από τα 5 έως τα 30 χλμ./ώρα, η τιμή επιβράδυνσης για τη μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης κατά τη σύγκρουση είναι 0,9 g. Από τα 30 έως τα 85 km/h το σύστημα μειώνει την ταχύτητα έως και κατά 22 km/h. Πάνω από αυτό το όριο, ο οδηγός πρέπει να φρενάρει ο ίδιος για να μειώσει την ταχύτητα ακόμα περισσότερο. Το εύρος της ταχύτητας λειτουργίας του Αυτόματου Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης εξαρτάται από το εμπόδιο που ανιχνεύεται (κινούμενο εμπόδιο: από 5 έως 85 km/h, σταθερό εμπόδιο: από 5 έως 80 km/h, πεζός: από 5 έως 60 km/h). Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.
Προηγμένο σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος
Αβίαστο παρκάρισμα, χάρη στο προηγμένο σύστημα παρκαρίσματος του Crossland, το οποίο σας καθοδηγεί με ακρίβεια ακόμα και στις πιο στενές θέσεις parking. Το σύστημα, με ειδικούς αισθητήρες, εντοπίζει τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης και ελέγχει τις κινήσεις του τιμονιού. Εσείς, απλά ελέγχετε  το φρένο, το γκάζι και τις αλλαγές σχέσεων. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το σύστημα σας ενημερώνει ότι η στάθμευση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. 

Premium Άνεση

Ευελιξία
Το Crossland διαθέτει ένα ευρύχωρο και πλήρως ευέλικτο εσωτερικό, που προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής και στις ανάγκες σας. Με χώρο αποσκευών από 410 lt, που μπορεί να επεκταθεί έως τα 1.255 lt, το Crossland διαθέτει έναν από τους πιο ευρύχωρους χώρους αποσκευών στην κατηγορία του.  
Συρόμενα Πίσω Καθίσματα
Αν η μέρα σας αποδειχθεί πιο απαιτητική από ό,τι περιμένατε, μπορείτε να κάνετε το Crossland σας ακόμα πιο ευρύχωρο. Τα πίσω καθίσματα κινούνται και αναδιπλώνονται σε 40/60, το υποβραχιόνιο μπορεί να αναδιπλωθεί για να επιτρέπει τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους, ενώ το πάτωμα του χώρου αποσκευών μπορεί να ρυθμιστεί καθ' ύψος. 
Εργονομικά Καθίσματα με Πιστοποίηση AGR
Tα εργονομικά καθίσματα του Crossland έχουν λάβει πιστοποίηση AGR (Καμπάνια για υγιέστερη σπονδυλική στήλη). Με δυνατότητα 16 ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοζόμενων προσκέφαλων, της οσφυικής υποστήριξης και της επέκτασης της βάσης καθίσματος, τα καθίσματα αυτά υποστηρίζουν τη σωστή στάση του σώματός σας. 
Η Καμπάνια για Υγιέστερη Σπονδυλική Στήλη (AGR) είναι μία ανεξάρτητη Γερμανική αρχή που υποαστηρίζεται από γιατρούς και θεραπευτές. Από το 1995, η AGR έχει διενεργήσει εκτενείς έρευνες για την πρόληψη τραυματισμών στη σπονδυλική στήλη. Η σφραγίδα πιστοποίησης AGR επιβεβαιώνει ότι τα καθίσματα του Crossland πληρούν τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας και εργονομίας, εξασφαλίζοντας ότι η πλάτη του οδηγού και του συνοδηγού βρίσκονται σε καλά χέρια.

Συνδεσιμότητα

Infotainment
Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, εσείς μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική. Βελτιώστε την εμπειρία οδήγησης με το σύστημα Radio 4.0 IntelliLink, που επιτρέπει τη σύνδεση του smartphone σας μέσω Bluetooth®, Apple CarPlay TM ή Android Auto TM, ώστε να συνεχίσετε να μιλάτε ή να στέλνετε μηνύματα, χωρίς να παίρνετε τα μάτια σας από το δρόμο και τα χέρια σας από το τιμόνι.  
Πλοήγηση
Είτε ακολουθείτε μια ήδη γνωστή διαδρομή είτε εξερευνείτε μια νέα περιοχή το Multimedia Navi Pro του Crossland θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον προορισμό σας άνετα και με ασφάλεια. 

Δυναμική Οδήγηση

Κινητήρες
Η εμφάνιση του Crossland καταργεί το μύθο ότι η ελκυστική σχεδίαση και η κομψότητα δεν μπορούν να συνδυαστούν με τον SUV χαρακτήρα, ενώ οι αποδοτικοί κινητήρες του επαναπροσδιορίζουν την έννοια της δυναμικής οδήγησης των SUV. 
O κινητήρας βενζίνης 1.2lt Turbo 110hp αποδίδει 61 kW (83 hp), ενώ ο 1.2lt Turbo 130hp AT6 βενζινοκινητήρας φτάνει τα 96 kW (130 hp). Ο ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας 1.5lt Diesel 110hp MT6 αποδίδει 81 kW (110 hp) ή 88 kW (120 hp). Όποιον κινητήρα και αν επιλέξετε, σίγουρα θα απολαμβάνετε μία εξαιρετική οδηγική εμπειρία.
Κιβώτια Ταχυτήτων
Η ομαλή κίνηση του Crossland εξασφαλίζεται από το μηχανικό ή το αυτόματο 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. 
Εκπομπές Ρύπων
Προηγμένοι κινητήρες, τεχνολογία μείωσης των ρύπων και χαρακτηριστικά που προάγουν την αποδοτικότητα, όπως το Start/Stop, σημαίνουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων. 

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με