Skip To Content
Skip To Content
Κύρια Χαρακτηριστικά

Είναι το Crossland

Το εντυπωσιακό του design είναι το bonus

Σχεδίαση

Εξωτερική Σχεδίαση
Το Crossland κάνει μία ηχηρή δήλωση χάρη στο εντυπωσιακό του design. Γερμανική σχεδίαση και τεχνολογία που καλύπτει τις ανάγκες της πολυάσχολης καθημερινότητάς σας, αλλά και κάθε νέας περιπέτειας. 
Εσωτερικό
Το εντυπωσιακό design συνεχίζεται σε ένα ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό. Απολαύστε υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά, όπως τα καθίσματα Alcantara, εργονομία και ψηλή θέση οδήγησης.
 
Πίσω Τμήμα
Τα πίσω σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα LED προσθέτουν στυλ, ως μέρος της γενικότερης χαρακτηριστικής σχεδίασης Opel. Οι λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο και το νέο Opel logo δημιουργούν την αίσθηση "χαμηλώματος" του αυτοκινήτου, προσδίδοντας μία πιο στιβαρή εμφάνιση στο Crossland. 
Ζάντες
Η ανανεωμένη εμφάνιση του Crossland σας δίνει τη σιγουριά που χρειάζεστε για την καθημερινότητά σας. Επιλέξτε κάποια από τις ζάντες που ταιριάζει με το δικό σας στυλ και ξεχωρίστε. 
Πανοραμική & Δίχρωμη Οροφή
Η αιωρούμενη οροφή, που είναι διαθέσιμη σε Diamond Black ή σε Jade White, τονίζει ακόμα περισσότερο την εντυπωσιακή σχεδίαση του Crossland. Αναβαθμίστε στη γυάλινη πανοραμική οροφή για ακόμα πιο απολαυστικές διαδρομές. 

Ασφάλεια & Καινοτομίες

Προβολείς AFL LED
Διατηρήστε τον απόλυτο έλεγχο στον δρόμο και παραμείνετε ασφαλείς. Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς AFL LED βελτιώνουν την ορατότητα κάτω από όλες τις συνθήκες. Αρχικά, ρυθμίζουν τη μεγάλη σκάλα, ώστε να μην τυφλώνετε τους άλλους οδηγούς, ενώ φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία καθώς στρίβετε.
 
Κάμερα Οπισθοπορείας 180°
Αυτή η έξυπνη κάμερα οπισθοπορείας 180º σας προσφέρει μία πολύ καλή απεικόνιση του περιβάλλοντος χώρου, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε για τυφλά σημεία, εμπόδια ή πιθανούς κινδύνους κατά την όπισθεν. 
Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης
Τεχνολογία Opel που σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να είστε έτοιμοι για κάθε διαδρομή, πάντα με ασφάλεια για εσάς και τους γύρω σας. Το Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης1 ανιχνεύει πεζούς και άλλα οχήματα που μπορεί να διαφύγουν της προσοχής σας. Σας προειδοποιεί και αυτόματα φρενάρει το όχημα στην περίπτωση που δεν φρενάρετε εσείς, ώστε να μειώσει τον κίνδυνο και τη σφοδρότητα μιας πιθανής σύγκρουσης. 
1 Προαιρετικά. Λειτουργεί αυτόματα με ταχύτητες από 5 km/h έως 85 km/h. Από τα 5 έως τα 30 χλμ./ώρα, η τιμή επιβράδυνσης για τη μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης κατά τη σύγκρουση είναι 0,9 g. Από τα 30 έως τα 85 km/h το σύστημα μειώνει την ταχύτητα έως και κατά 22 km/h. Πάνω από αυτό το όριο, ο οδηγός πρέπει να φρενάρει ο ίδιος για να μειώσει την ταχύτητα ακόμα περισσότερο. Το εύρος της ταχύτητας λειτουργίας του Αυτόματου Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης εξαρτάται από το εμπόδιο που ανιχνεύεται (κινούμενο εμπόδιο: από 5 έως 85 km/h, σταθερό εμπόδιο: από 5 έως 80 km/h, πεζός: από 5 έως 60 km/h). Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των ορίων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου.
Head-Up Display
Το Head-Up Display προβάλλει τις κύριες πληροφορίες, όπως η ταχύτητα, διάφορες ειδοποιήσεις και οδικά σήματα ακριβώς στο ύψος των ματιών σας, ώστε να μην χρειάζεται να πάρετε τα μάτια σας από τον δρόμο.
 
Automatic Park Assistant
Το παρκάρισμα γίνεται πανεύκολο χάρη στο σύστημα υποβοήθησης του Crossland, το οποίο σας καθοδηγεί με ακρίβεια ακόμα και στις πιο στενές θέσεις πάρκινγκ. Το Automatic Parking Assistant εντοπίζει με ειδικούς αισθητήρες τον χώρο στάθμευσης και ελέγχει τις κινήσεις του τιμονιού. Εσείς χρειάζεται μόνο να πατάτε γκάζι και φρένο.
 

Premium Άνεση

Ευελιξία
Το Crossland σας προσφέρει όλο τον χώρο που χρειάζεστε. Το εσωτερικό του είναι πλήρως ευέλικτο για να προσαρμόζεται στο lifestyle σας, προσφέροντάς σας τη χωρητικότητα ενός SUV. Με χώρο αποσκευών από 410 lt, που επεκτείνεται έως τα 1.255 lt, το Crossland διαθέτει μία από τις υψηλότερες τιμές χωρητικότητας στην κατηγορία. 
Συρόμενα Πίσω Καθίσματα
Αν η μέρα σας αποδειχθεί πιο απαιτητική από ό,τι περιμένατε, μπορείτε να κάνετε το Crossland σας ακόμα πιο ευρύχωρο. Τα πίσω καθίσματα κινούνται και αναδιπλώνονται σε 40/60, το υποβραχιόνιο μπορεί να αναδιπλωθεί για να επιτρέπει τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους, ενώ το πάτωμα του χώρου αποσκευών μπορεί να ρυθμιστεί καθ' ύψος. 
Εργονομικά Καθίσματα με Πιστοποίηση AGR
Tα εργονομικά καθίσματα του Crossland έχουν λάβει πιστοποίηση AGR (Καμπάνια για υγιέστερη σπονδυλική στήλη). Με δυνατότητα 16 ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοζόμενων προσκέφαλων, της οσφυικής υποστήριξης και της επέκτασης της βάσης καθίσματος, τα καθίσματα αυτά υποστηρίζουν τη σωστή στάση του σώματός σας. 
Η Καμπάνια για Υγιέστερη Σπονδυλική Στήλη (AGR) είναι μία ανεξάρτητη Γερμανική αρχή που υποαστηρίζεται από γιατρούς και θεραπευτές. Από το 1995, η AGR έχει διενεργήσει εκτενείς έρευνες για την πρόληψη τραυματισμών στη σπονδυλική στήλη. Η σφραγίδα πιστοποίησης AGR επιβεβαιώνει ότι τα καθίσματα του Crossland πληρούν τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας και εργονομίας, εξασφαλίζοντας ότι η πλάτη του οδηγού και του συνοδηγού βρίσκονται σε καλά χέρια.
Θερμαινόμενα Καθίσματα & Τιμόνι
Τα μπροστινά καθίσματα του Crossland διαθέτουν λειτουργία θέρμανσης τριών σταδίων, ενώ ταυτόχρονα ο οδηγός απολαμβάνει την άνεση ενός θερμαινόμενου τιμονιού. Ιδανικά για τις κρύες ημέρες του χειμώνα! 

Συνδεσιμότητα

Infotainment
Μείνετε συνδεδεμένοι και διασκεδάστε ανεξαρτήτως προορισμού. Βελτιώστε την εμπειρία για τον οδηγό και τον συνοδηγό χάρη στο σύστημα Radio 4.0 IntelliLink που επιτρέπει σύνδεση του smartphone σας μέσω Bluetooth®, Apple CarPlay ή Android Auto. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να μιλάτε ή να στέλνετε μηνύματα χωρίς να παίρνετε τα μάτια σας από τον δρόμο και τα χέρια σας από το τιμόνι. 
Πλοήγηση
Είτε ακολουθείτε μια ήδη γνωστή διαδρομή είτε εξερευνείτε μια νέα περιοχή το Navi 5.0 IntelliLink του Crossland θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον προορισμό σας άνετα και με ασφάλεια. 
Επαγωγική Φόρτιση
Αποχαιρετίστε τα καλώδια χάρη στον ασύρματο φορτιστή του Crossland. 
Προαιρετικά. Για τη φόρτιση ορισμένων smartphone ενδέχεται να απαιτείται κάποιο επιπλέον αξεσουάρ. Μόνο για συσκευές με δυνατότητες PMA ή Qi. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, απευθυνθείτε στον Διανομέα Opel της περιοχής σας.

Δυναμική Οδήγηση

Κινητήρες
Η εμφάνιση του Crossland καταργεί τον μύθο ότι τα SUV δεν μπορούν να είναι όμορφα και κομψά, ενώ οι αποδοτικοί του κινητήρες θέτουν νέα στάνταρ στην οδήγηση των SUV. 
O κινητήρας βενζίνης 1.2 αποδίδει 61 kW (83 hp), ενώ ο 1.2 Direct Injection Turbo βενζινοκινητήρας φτάνει τα 96 kW (130 hp). Ο ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας Diesel  1.5 αποδίδει 81 kW (110 hp) ή 88 kW (120 hp). Όποιον κινητήρα και αν επιλέξετε, σίγουρα θα απολαμβάνετε μία εξαιρετική οδηγική εμπειρία.
Κιβώτια Ταχυτήτων
Την ομαλή κίνηση του Crossland εξασφαλίζουν το μηχανικό 5 ή 6 σχέσεων κιβώτιο ταχυτήτων ή το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. 
Εκπομπές
Προηγμένοι κινητήρες, τεχνολογία μείωσης των ρύπων και χαρακτηριστικά που προάγουν την αποδοτικότητα, όπως το Start/Stop, σημαίνουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων. 

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με