Κύρια Χαρακτηριστικά

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ ΤΟΥ VIVARO-e.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

ΜΕΓΕΘΗ

To Vivaro-e διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη, το καθένα από τα οποία προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ εξωτερικών διαστάσεων και ενός ευρύχωρου, εξαιρετικά ευέλικτου εσωτερικού.
 

Η έκδοση Small, με μήκος μόλις 4,60 μ., είναι απόλυτα ευέλικτη στους στενούς δρόμους και σε αστικές περιοχές, όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Η έκδοση αυτή μπορεί να μεταφέρει δύο Ευρω-παλλέτες, ενώ οι εκδόσεις Medium και Large μπορούν να μεταφέρουν τρεις.

 

ΓΙΑ ΑΝΕΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ
Οι ηλεκτρικά συρόμενες πόρτες προσφέρουν ένα μεγάλο και άνετο άνοιγμα για τους επιβάτες ή το φορτίο, ενώ το κάτω των 1,90m ύψος του Vivaro-e εξασφαλίζει την πρόσβαση σε υπόγειους χώρους στάθμευσης. 
Το όριο ύψους κάτω των 1.90m δεν ισχύει για το Vivaro-e Large ή για εκδόσεις με μέγιστο οφέλιμο φορτίο 1400kg.

CARGO.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Ο καινοτόμος διθέσιος πάγκος FlexCargo® ενισχύει την ευελιξία του Vivaro-e, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό χώρο φόρτωσης που φτάνει τα 6,6m3 (1) με μέγιστο μήκος έως 3,93m. 
Επωφεληθείτε από μέγιστο μήκος φορτίου 2,77m στο Vivaro-e Large ή χρησιμοποιήστε το διαχωριστικό FlexCargo® για αντικείμενα μήκους έως 3,93m.

1Στο Vivaro-e Large με FlexCargo®.
ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ
Μειώστε τις διαδρομές μεταφέροντας περισσότερα κάθε φορά, χάρη στο γενναιόδωρο μέγιστο ωφέλιμο φορτίο των 1200kg1 του Vivaro-e.
 

1Προαιρετικά. Το στάνταρ ωφέλιμο φορτίο είναι 1000kg.
 
ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
Με διπλές ηλεκτρικά συρόμενες πόρτες1 και πρόσβαση χωρίς χέρια1, το άνοιγμα του Vivaro-e με γεμάτα χέρια και η πρόσβαση στον τεράστιο χώρο φόρτωσης δεν ήταν ποτέ ευκολότερα.
 

1Προαιρετικά 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μοναδικό ανάμεσα στους ανταγωνιστές του, το Vivaro-e Small έχει μήκος μόλις 4,6m - ιδανικό για οδηγούς που κινούνται συχνά στους δρόμους της πόλης ή σε αστικές περιοχές. 
Παρά τις μειωμένες διαστάσεις της, η μικρότερη έκδοση του Vivaro-e διαθέτει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1400kg1. Η έκδοση Medium έχει μήκος 4,95m, ενώ η έκδοση Large σας προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο, με 5,3m μήκος.

1Προαιρετικά - στάνταρ ωφέλιμο φορτίο 1000kg.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

INFOTAINMENT
Το σύστημα Multimedia Navi1 του Vivaro-e, με την οθόνη αφής 7"1, σας βοηθά να επιλέξετε την πιο σύντομη διαδρομή για να φτάσετε στον προορισμό σας, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη μουσική σας και στο περιεχόμενο του smartphone σας, μέσω του Android Auto 1,2 και του Apple CarPlay 1,2

1Προαιρετικά.


2Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο συσκευής και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., κατατεθέν στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Το Android είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η λειτουργία Android Auto δεν διατίθεται ακόμα στην ελληνική αγορά.

 

OPELCONNECT  
Μείνετε απόλυτα συνδεδεμένοι στον δρόμο, χάρη στην έξυπνη τεχνολογία και τα συστήματα ασφαλείας. 
Χρήσιμες λειτουργίες, όπως η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης e-call και η Κλήση λόγω Βλάβης b-call με Πρόσβαση σε Οδική Βοήθεια σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς.

"ΚΙΝΗΤΟ" ΓΡΑΦΕΙΟ.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Χάρη στον διθέσιο πάγκο FlexCargo®, το Vivaro-e μεταμορφώνεται σε ένα "κινητό" γραφείο, με ένα προσαρμοζόμενο τραπεζάκι για τον οδηγό ή τον συνοδηγό. 

Επωφεληθείτε από τις εύχρηστες βάσεις για smartphone και tablet1, για να διατηρείτε τις συσκευές σας ασφαλείς. Απολαύστε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τα μαξιλάρια βάσης των καθισμάτων1, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε εξοπλισμό εργασίας και άλλα πολύτιμα αντικείμενα όγκου έως 60lt.

 

1Προαιρετικά

 

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Απολαύστε υψηλά επίπεδα άνεσης στην ευρύχωρη καμπίνα του Vivaro-e, με θερμαινόμενα καθίσματα1 στην πρώτη σειρά, που σας κρατούν ζεστούς όταν ο καιρός κρυώσει.

 

1 Προαιρετικά 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Το Vivaro-e διαθέτει χώρους για όλα τα μικροαντικείμενά σας, αφού διαθέτει ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους στο ταμπλώ, θήκες στις πόρτες για μπουκάλια 1.5lt και ντουλαπάκι συνοδηγού με λειτουργία ψύξης. 
ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ
Χάρη στην ποιότητα των υλικών καμπίνας, που εξασφαλίζουν επιπλέον ηχομόνωση, μπορείτε να κρατήσετε τους θορύβους μακριά και να απολαύσετε μια άνετη οδηγική εμπειρία. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ
Το να μείνετε ξύπνιοι δεν είναι πάντα εύκολο! Η λειτουργία Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού αναλύει το οδηγικό σας στυλ μέσω της μπροστινής κάμερας και του τιμονιού και σας ενημερώνει πότε είναι η ώρα γα ένα σύντομο διάλειμμα. 
Το σύστημα Προειδοποίησης Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας αναγνωρίζει πότε το όχημα παρεκκλίνει από τη σωστή λωρίδα και ενημερώνει τον οδηγό μέσω μιας ηχητικής και οπτικής ένδειξης. Η λειτουργία Smart Beam επεμβαίνει στο σύστημα προβολέων και επιλέγει ή απο-επιλέγει τη μεγάλη σκάλα φώτων, για να μην τυφλώνετε τους άλλους οδηγούς. Η Προσαρμογή Ορίου Ταχύτητας χρησιμοποιεί το Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας για να παρακολουθεί τις αλλαγές των ορίων ταχύτητας. Με το πάτημα του κουμπιού μνήμης, το cruise control ρυθμίζει ανάλογα την ταχύτητά σας.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Με το πάτημα ενός κουμπιού, το Automatic Cruise Control μειώνει την ταχύτητα, έτσι ώστε να διατηρείται συνεχώς μία ασφαλής απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ενώ την επαναφέρει στα αρχικά επίπεδα μόλις ο δρόμος μπροστά σας είναι ανοιχτός. 
Η λειτουργία Ανίχνευσης Τυφλού Σημείου χρησιμοποιεί αισθητήρες και προβάλλει στην άκρη του εξωτερικού καθρέφτη μία προειδοποιητική ένδειξη, ενημερώνοντας τον οδηγό για την ύπαρξη οχήματος στο τυφλό του σημείο, βοηθώντας έτσι στην αποφυγή ατυχημάτων. Το σύστημα Προειδοποίησης Εμπρόσθιας Σύγκρουσης ελέγχει τον δρόμο μπροστά από το όχημα για την πιθανότητα σύγκρουσης με άλλο όχημα ή με πεζό. Αν χρειαστεί, το σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης αναλαμβάνει δράση για την αποφυγή ατυχήματος, επεμβαίνοντας στο σύστημα πέδησης.
HEAD UP DISPLAY
Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε, όπως η ταχύτητα και τα στοιχεία του cruise control, προβάλλονται στο ύψος των ματιών του οδηγού, στο Head-Up Display
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ 180°  
Κινηθείτε άνετα σε στενά δρομάκια και παρκάρετε χωρίς άγχος, χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας 180°1, οι ενδείξεις της οποίας προβάλλονται στην οθόνη αφής 7"1.

 

1Προαιρετικά 

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ.

INTELLIGRIP
Το σύστημα IntelliGrip στο Vivaro-e περιλαμβάνει ελαστικά ειδικής σχεδίασης και σας προσφέρει καλύτερη πρόσφυση σε δύσκολες επιφάνειες, όπως λάσπη, άμμος ή χιόνι1.

1Διαθέσιμο από τον Μάρτιο του 2021. 

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ.