ΤΟ ΝΕΟ VIVARO.

Αυτό είναι το νέο Vivaro, το Van που θα γίνει ο πιο πολύτιμος συνεργάτης σας. Αν ψάχνετε Γερμανική ασφάλεια και αποδοτικότητα, σε συνδυασμό με αξιοπιστία και ευελιξία, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε αλλού.

ΧΩΡΟΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.

Απολαύστε εξαιρετικά επίπεδα ευελιξίας με χαρακτηριστικά όπως το FlexCargo με λειτουργία load-through, οι ηλεκτρικά συρόμενες πόρτες, το μέγιστο μήκος φόρτωσης των 4 μέτρων και το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο των 1400 κιλών.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ.

Μετακινείστε και χρειάζεστε να έχετε το γραφείο σας μαζί σας; Το νέο Vivaro σας δίνει λύσεις, όπως προσαρμοζόμενη επιφάνεια εργασίας, πλοήγηση μέσω οθόνης αφής 7'', ηχομόνωση και θερμαινόμενα εργονομικά καθίσματα.

Close

Από τον Μάιο του 2019, θα είστε ακόμα πιο ασφαλείς και πλήρως συνδεδεμένοι σε κάθε διαδρομή, χάρη στο Opel Connect.

Close

Όταν έχετε τα χέρια σας φορτωμένα, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών με το σύστημα hands-free. Το σύστημα Open & Start απλοποιεί ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά σας, ενώ ο εντυπωσιακός χώρος φόρτωσης που φτάνει τα 6.6m3 κάνει το Vivaro την ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη.

 

1Μέγιστο μήκος φόρτωσης 4 m και χωρητικότητα όγκου φόρτωσης 6,6m3 στο Vivaro XL με το Flex Cargo.
2Στάνταρ ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου, με δυνατότητα μέγιστου φορτίου 1400 Kg.

Close

Το νέο Vivaro αποτελεί εξαιρετικό value for money, με έμφαση στην έξυπνη σχεδίαση, για να μπορείτε να πάρετε το γραφείο σας μαζί σας όπου και αν πάτε.