Hybrid Experience

ΤΟ GRANDLAND X HYBRID.

Για όλους εσάς που ανησυχείτε για το "περιβαλλοντικό αποτύπωμά" σας: Ασυμβίβαστη δύναμη SUV σε συνδυασμό με καλή επίδραση στο περιβάλλον. Αδύνατον; Όχι για το Grandland X Hybrid4. Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του μαζί με έναν νέο τρόπο δυναμικής οδήγησης. Ετοιμαστείτε να αισθανθείτε GRAND ευελιξία, ενώ ξεκινάτε για νέες περιπέτειες.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η υπεροχή ενός SUV συναντά την καινοτόμο υβριδική τεχνολογία plug-in και δίνουν άλλη διάσταση στην έννοια της αποδοτικότητας. Το Grandland X Hybrid4 φορτίζεται σαν ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα και μπορεί να διανύσει ικανοποιητική απόσταση μόνο με χρήση του ηλεκτροκινητήρα. Αυτό συνεπάγεται μηδενικές εκπομπές καυσαερίων, όταν δεν χρησιμοποιείται ο κινητήρας εσωτερικής καύσης. Και για σας, μια αποδοτική αλλά και, ταυτόχρονα, συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Σας αρέσει να οδηγείτε οικονομικά, αλλά σας αρέσει και η σπορ οδήγηση; Με τις διαφορετικές επιλογές οδήγησης και την τεχνολογία plug-in hybrid, το Grandland X Hybrid4 προσφέρει μέγιστη ευελιξία. Απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα ενός SUV σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Επιλέξτε εύκολα την επιθυμητή λειτουργία:

 

  • 4WD (μόνο όταν το όχημα διαθέτει τετρακίνηση)
  • Sport
  • Hybrid
  • Electric

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.

ΦΟΡΤΙΣΗ
Με το Grandland X Hybrid4 η διαδικασία φόρτισης είναι πολύ απλή. Η μπαταρία του μπορεί να φορτιστεί ακριβώς όπως η μπαταρία ενός ηλεκτρικού οχήματος σε όλους τους δημόσιους σταθμούς φόρτισης AC ή στο σπίτι με καλώδιο ή Wallbox. Συνεπώς, παραμείνετε πλήρως φορτισμένοι όπου κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιήστε μόνο τον ηλεκτροκινητήρα και μειώστε τις εκπομπές καυσαερίων στο μηδέν.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ
Το Grandland X Hybrid4 είναι το plug-in-hybrid SUV που περιμένατε. Η τολμηρή εμφάνισή του γίνεται ακόμα πιο τολμηρή με το προαιρετικό μαύρο καπώ, σε συνδυασμό με τη μαύρη οροφή. Οι εντυπωσιακές δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 19'' υπογραμμίζουν την αθλητική σχεδίασή του. Το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο e-EAT8 εξασφαλίζει μια απολαυστική οδηγική εμπειρία. Η σπορ αίσθηση ενισχύεται από το δερμάτινο τιμόνι με flat bottom και τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, ενώ χάρη στην έγχρωμη οθόνη αφής 8'' και το σύστημα πλοήγησης με τις ειδικές σελίδες Hybrid4, ό, τι χρειάζεστε είναι σε άμεση πρόσβαση.

ΤΟ GRANDLAND X HYBRID.

ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ

Για ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα, επιλέξτε το Grandland X Hybrid με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Χάρη στο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, την απόδοση των 225 hp1 και τη μέγιστη αυτονομία των 42 χλμ. το Grandland X Hybrid είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και οικονομικό.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η ηλεκτρική αυτονομία που εμφανίζεται στο Grandland X Hybrid, ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτισμένο, είναι μια πρόβλεψη που βασίζεται σε προηγούμενη οδηγική συμπεριφορά. Εάν λάβετε υπόψη τους παράγοντες που επηρεάζουν την αυτονομία (π.χ. ταχύτητα, προσωπικό στυλ οδήγησης, θερμοκρασία εσωτερικού), η εμφανιζόμενη αυτονομία θα προσαρμοστεί στη νέα οδηγική συμπεριφορά.

 

1 Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 1,5 – 1,7 lt/100 km. Συνολικές εκπομπές CO2 35 – 37 g/km. Ηλεκτρική αυτονομία (μικτός κύκλος) 60-65 χλμ. (ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού). Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και αυτονομίας έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP, βάσει της οποίας λαμβάνουν Έγκριση Τύπου τα νέα οχήματα μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Το πρότυπο WLTP διαδέχθηκε τον Ευρωπαϊκό κύκλο οδήγησης (NEDC) . Λόγω πιο ρεαλιστικών συνθηκών δοκιμής, οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 που υπολογίζονται βάσει του WLTP είναι σε πολλές περιπτώσεις υψηλότερες σε σύγκριση με εκείνες που υπολογίζονται βάσει του NEDC. Η κατανάλωση καυσίμου, οι εκπομπές CO2 και η αυτονομία ενδέχεται να διαφέρουν στις πραγματικές συνθήκες χρήσης και επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες, όπως: συχνότητα φόρτισης, προσωπικό στυλ οδήγησης, ταχύτητα, επίπεδο εξοπλισμού, τύπος ελαστικών, εξωτερική θερμοκρασία και θερμοκρασία εντός του οχήματος. Περισσότερες πληροφορίες στους Επίσημους Διανομείς Opel.

 

 

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ GRANDLAND X HYBRID.