Skip To Content
Με μια ματιά

Νέο Combo-e Cargo

Από € 46.900 συμπ. φόροι € 37.822,58 δεν συμπ. φόροι

Το νέο Combo-e Cargo συνδυάζει την ετην εμπειρία της Opel στα επαγγελματικά οχήματα με τη γερμανική τεχνολογία. Το αποτέλεσμα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα με μέγιστη αποδοτικότητα. Παρά το συμπαγές προφίλ του, το Combo-e Cargo διαθέτει χώρο αποσκευών χωρητικότητας 4,4 m³, καθώς και διάφορα προηγμένα στοιχεία διαχείρισης φορτίου, όπως το σύστημα φόρτωσης flex cargo

Ο ιδανικός συνεργάτης

Εσωτερικό

Συνδυασμός ευρυχωρίας και τεχνολογίας
Το Combo-e Cargo έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σας ως επαγγελματία, είτε βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι οδηγώντας αποτελεσματικά χάρη στο Driver Information Cluster και στην οθόνη Digital e-Infotainment είτε αξιοποιείτε έξυπνα τον κορυφαίο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία. Το Combo-e Cargo είναι ένα υπερσύγχρονο κινητό γραφείο για εργασία εν κινήσει, με τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν την επιχείρησή σας, όπου κι αν κατευθύνεστε. 

Ηλεκτρική Εμπειρία

Συνδυάζει ο,τι χρειάζεστε
Ενισχύστε την επιχείρησή σας, απολαμβάνοντας πλήρη εμπορική πρόσβαση σε μητροπολιτικές και αστικές περιοχές χωρίς περιορισμούς λόγω εκπομπών. Φορτώστε και πραγματοποιήστε παραδόσεις οποιαδήποτε ώρα, χάρη στη σχεδόν αθόρυβη λειτουργία του πλήρως ηλεκτρικού κινητήρα. Ελαχιστοποιήστε την ευθύνη της επιχείρησής σας σχετικά με περιορισμούς εκπομπών CO2 και περιβαλλοντικούς φόρους οχημάτων, ενώ απολαμβάνετε σημαντικά μειωμένο κόστος συντήρησης και λειτουργίας.

Ικανό

Δουλειά και Άνεση
Πηγαίνει την επιχείρησή σας στο μέλλον, με πλήρη ηλεκτρική αυτονομία 275 χλμ. και μια μπαταρία νέας γενιάς που μπορεί να φορτίσει στο 80% σε κάτι περισσότερο από 30 λεπτά. Το αθόρυβο σύστημα μετάδοσης κίνησης σε συνδυασμό με τη στιγμιαία ροπή και την τελική ταχύτητα 130 km/h καθιστούν το Combo-e Cargo άνετο, δυνατό και ευχάριστο για οδήγηση τόσο στους δρόμους της πόλης, όσο και στον αυτοκινητόδρομο.

Καινοτόμα Χαρακτηριστικά

Προηγμένη Τεχνολογία Μπαταρίας
Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του Combo-e Cargo η επιχείρησή σας είναι πάντα έτοιμη να κάνει το κάτι παραπάνω. Η τεχνολογία ανάκτησης ενέργειας, συμπεριλαμβανομένου του Regenerative Braking, υπόσχεται μέγιστη αποδοτικότητα και ελάχιστο κόστος λειτουργίας. Κάθε ηλεκτρικό όχημα Opel συνοδεύεται από εγγύηση μπαταρίας για 8 χρόνια ή 160.000 km για το 70% της ικανότητας φόρτισής του. 
Αθόρυβο
Το Combo-e Cargo έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει στην απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας, αλλά και για να κάνει κάθε ταξίδι ευχάριστο. Ο αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας εξασφαλίζει ότι το Combo-e Cargo όχι μόνο δεν εκπέμπει ρύπους, αλλά έχει και μηδενική ηχορύπανση. Επιπλέον, η ηχομόνωση της καμπίνας υπόσχεται μια χαλαρή και άνετη εμπειρία οδήγησης. 
Driving Modes
Ο επιλογέας των Drive Modes στο Combo-e Cargo σάς προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο του χειρισμού του οχήματος, της αυτονομίας και του κόστους λειτουργίας. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει POWER για μέγιστη απόδοση και άνεση με βαριά φορτία, NORMAL για ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας και ECO για μέγιστη αυτονομία. 
Φόρτιση στο 80% σε μόλις 30 λεπτά

Το Combo-e Cargo διαθέτει μπαταρία 50 kWh υψηλής ενεργειακής πυκνότητας  που μπορεί να φορτίσει έως και το 80% της μέγιστης αυτονομίας σε 30 λεπτά, όταν χρησιμοποιείτε δημόσιο ταχυφορτιστή DC.1

 

1 Οι χρόνοι φόρτισης εξαρτώνται από τον τύπο και τη χωρητικότητα του σταθμού φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και της μπαταρίας και τον τύπο του καλωδίου σύνδεσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με έναν Επίσημο Διανομέα Opel ή επισκεφθείτε το opel.gr.

 
Έλεγχος των δεδομένων οχήματος
Οι προηγμένοι αισθητήρες και τα συστήματα Ελέγχου Δεδομένων Οχήματος του Combo-e Cargo σας παρέχουν πλήρη πληροφόρηση σχετικά με τις συνθήκες οδήγησης, την ενέργεια και την αυτονομία, για να μπορείτε να οδηγείτε όσο πιο αποδοτικά γίνεται.  
Η e-λεκτροκίνηση ανταμείβει
Με το Combo-e Cargoδεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις τιμές καυσίμων, τις ζώνες ελεγχόμενης κυκλοφορίας και τα τέλη κυκλοφορίας. Η ηλεκτρική μετακίνηση είναι το μέλλον για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να μειώσει τα κόστη χρήσης και να επωφεληθεί από τα κίνητρα της πολιετίας για την απόκτηση ηλεκτρικών οχημάτων.  
Αυτονομία έως 275km
Το Combo-e Cargo μοιράζεται την ίδια αξιόπιστη πλατφόρμα με τις εκδόσεις diesel και βενζίνης, καθώς και τον ίδιο ευρύχωρο χώρο αποσκευών 4,4 m3. Όμως,χάρη στο προηγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης σας προσφέρει επιπλέον μηδενικές εκπομπές ρύπων, οδήγηση χωρίς θόρυβο και αυτονομία έως και 275 km. 

Οι υπηρεσίες της Opel για τα ηλεκτρικά οχήματα

Από τις επιλογές φόρτισης στις υπηρεσίες mobility: Οι υπηρεσίες της Opel για τα ηλεκτρικά οχήματα σας εξασφαλίζουν ένα ομαλό και ξέγνοιαστο ξεκίνημα στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με